ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

1,996
    47

پاسخ : منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

نقل قول نوشته اصلی توسط armin_gera
    آخه پس چرا تو مدار قبلی آخ هم نمیگفت!؟
    جدی؟! یعنی یه کم اینور اونور میشد اینطوری میشد؟
    هسته های حلقوی که اینطورن.شماهسته رودوباره سیم پیچی کن احتمال زیاددرست بشه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.
    تبریز
    2,228
    823

نقل قول نوشته اصلی توسط emparator
    هسته های حلقوی که اینطورن.شماهسته رودوباره سیم پیچی کن احتمال زیاددرست بشه.
    شنبه میرم ماسفت میگیرم با ایسی شکم به ایسیه و پتاسیومتر! این 3 تارو عوض کنم اگه نشد باید هسته رو باز کنم ببینم دردش چیه
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

1,996
    47

شنبه میرم ماسفت میگیرم با ایسی شکم به ایسیه و پتاسیومتر! این 3 تارو عوض کنم اگه نشد باید هسته رو باز کنم ببینم دردش چیه
    نه عزیزهمچین کاری نکن بازماسفت میسوزونی صددرصدازسیم پیچی هستش.
    تبریز
    2,228
    823

نه عزیزهمچین کاری نکن بازماسفت میسوزونی صددرصدازسیم پیچی هستش.
    پس چرا تو مدار قبلی مشکلی نداشت؟ همون سیمپیچه تو مدار قبلی تا 10 امپر جریان کشسدم ماسفتا یه کم گرم شدن حالا همون سیمپیچ چرا اینجا ایراد میده؟!
    بازش کنم چطوری ببندم؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

1,996
    47

پس چرا تو مدار قبلی مشکلی نداشت؟ همون سیمپیچه تو مدار قبلی تا 10 امپر جریان کشسدم ماسفتا یه کم گرم شدن حالا همون سیمپیچ چرا اینجا ایراد میده؟!
    بازش کنم چطوری ببندم؟
    ماسفتاهمون بودن؟طراحی مدارایرادی که نداره؟
    تبریز
    2,228
    823

ماسفتاهمون بودن؟طراحی مدارایرادی که نداره؟
    ماسفتا نه سوختن یه بار نمیدونم چرا فک کنم پیچ گوشتی زیر برد بود و اتصال کرد بعد من ماسفتارو عوض کردم و این اوضاع پیش اومد!

اقا یه لطفی کن اگه میشه مدارو یه چک بکن و با ورژن اولیه مقایسهش بکن 5 دقیقه طول میکشه ولی کمک بزرگی میکنی و اگه جز خودم یک نفر دیگه هم برد ر. برسی کنه و تایید کنه خیالم بیشتر راحت میشه

1,996
    47

آقامداراروچک کردم ظاهراکه موردی نیست.ببنم ماسفتادرجاسوختندیاازشون بارم کشیدی؟
    تبریز
    2,228
    823

آقامداراروچک کردم ظاهراکه موردی نیست.ببنم ماسفتادرجاسوختندیاازشون بارم کشیدی؟
    3 ثانیه 10 امپر کشیدم دیدم هیتسینگ شدید داغه ولی نسوختن
    پتاسیومتر در کمترین حالت یا بیشترین حالت منظور پتاسیومترو تا ته پیچونده بودم و اخرش بود چون وقتی مثلا رو وسط بود در بی براه جریان میکشید و فویز میپرید و مجبور شدم تا بپیچونم پتاسیومترو
    خلاصه با پتاسیومتر تا ته باز (یا بسته ) تونستم مدارو پایدار کنم که فیوزش نپره و ازش بار بکشم بعد در حالت بی باری اومد پتاسیومترو زیاد کنم ببینم آخه چرا اینطوری میشه همینطور که میپیچوندم ماسفتاو سوت میزدن و همینطور که میپیچیدم یه هو ماسفتا جرقه زدن و فیوز پرید با اهم متر گرفتم دیدم ماسفتا پر پر شدن

اصفهان
    1,656
    273

سلام
    ارمین جان مولتی ترن 100 کیلوی مدار وقتی روی وسط باشه (2 طرف 50 کیلو) مدار با فرکانس حدود 50 کیلوهرتز نوسان میکنه. این مولتی ترن برای تریم دقیق فرکانسه که به این صورت هست که سیم فرکانس متر رو نزدیک مدار میگیرن و تنظیم میکنن (طبق ویدئویی که از این شماتیک توی یوتیوب دیدم) بزار روی حالت وسط باشه با اون کاری نداشته باش

تجربیات خودم از این مدار:
    مدار خودم (PCB طراحی شده حودم که توی فایل دانلود موجوده رو ساختم و مشکلی نداره و کار میکنه. اما خیلی وقت سر یه قطعه مشکل داشتم که نمیفهمیدم از کدوم قطعه هست. مدار کار میکرد اون اوایل اما برای یک لحظه که اتصال کوتاهش کردم دیگه کار نمیکرد. تمام قطعات رو تست کرده بودم اما برای مدتی رهاش کردم تا ایده حل مشکلش به ذهنم برسه (همیشه بهم ثابت شده وقتی مداری میسازم و کار نمیکنه برای مدتی بزارمش کنار و فقط به تمام احتمالاتش فکر کنم نه این که دست به هویه بشم همه قطعاتو دربیارم) اولین کاری که کردم مدار تست ir2153 رو روی برد برد بستم. این مدار :

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

چند تا ای سی که داشتم رو امتحان کردم و سالم هاش رو جدا کردم. مدار خیلی سادس مبدل 12 به 220 ولت 50 هرتز هست. توی این مدار همه شرایط احتمالی که ممکنه اتفاق بیوفته رو ازمایش کردم مثل قطع کردن اتصالات و تست ماسفت های مختلف و تست تاثیر ولتاژ تغذیه رو ای سی و غیره... بعد قطعات قسمت محافظ اتصال کوتاه رو PCB رو کامل دراوردم و ای سی رو توی مدار گذاشتم . از قبل ماسفت های irf740 رو امتحان کرده بودم روی مدار تست و جواب میداد. گذاشتم توی PCB و مدار رو روشن کردم... باز مدار نوسان نمیکرد و توی خروجی ولتاژ نداشتم. ولتاژ روی گیت هار. چک کردم یکی 0.3 ولت یکی دیگه 6.5 ولت بود و این یعنی اشتباهی هست. ماسفت هارو از pcb دراوردم و پایه های ماسفت pcb به ماسفت های مدار تست روی برد برد وصل کردم. نوسان داشتم! پس حتما ماسفت های IRF740 مشکل داشتن با این که تست با مولتی متر خبر از این نمیداد اصلا. این دفعه IRFP460 گذاشتم و مدار رو روشن کردم. روشن شد هر طرف دقیقا ولتاژ یکسانی داشتم (35 ولت) قسمت دوبل 12 ولتم هم درست بود غیر از این که 7912 ندارم الان بزارم توی مدار تا -12 هم بگیرم. خلاصه این ماجرا این بود وقتی یک مداری کار نمیکنه و همه قطعات رو تست میکنید و از pcb هم مطمعنید برگردید به نقطه شروع. قدم قدم تست بگیرید و قطعات رو جداگونه امتحان کنید. ماسفت های من توی تست نشون نمیدادن حالت نیم سوخته دارن فقط توی تست جداگونه میشد فهمید. برای همین من شکی به ماسفت ها نداشتم

حرارت قطعات مختلف مدار برای من تو حالت بی باری اینجوری بود: ماسفت های که به هیت سینک کوچیک منبع تغذیه کامپیوتر بسته بودم کمی گرم میشه بعد از چند دقیقه بی باری (حدود 40 درجه) ; 13007 حدود 50 درجه میشه ; مقاومت های 3 وات 56 کیلو و 100 کیلو داغ میشن اما نه در حد سوختن و تغییر رنگشون ; هسته ترانس مقداری گرم میشه (40 درجه) و طبیعیه. اما به خاطر جنس چینی هسته و مرغوب نبودن بعضی هسته ها شاید هسته داغ بشه که در این صورت از مقدار خازن سری با هسته کم کنید تا از اشباع هسته جلوگیری بشه (مثلا به جای 5 تا 470 نانو 3 تا 470 بزارید)

ارمین جان اگه میگی وقتی 10 امپر کشیدی هیت سینک خیلی داغ شده (350 وات گرفتی دیگه؟) طبیعیه عزیز من! خود سوییچینگ پاور کامپیوتر وقتی کار میکنه فکر کنم حدود 150 وات میانگین توان میده. خروجی هوای فن گرمه گرمه شما در همون حال پاور رو باز کنی به هیت سینک ها دست بزنی دستت میسوزه. این اتلافه توانه و وجود داره

تبریز
    2,228
    823

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi.7
    سلام
    ارمین جان مولتی ترن 100 کیلوی مدار وقتی روی وسط باشه (2 طرف 50 کیلو) مدار با فرکانس حدود 50 کیلوهرتز نوسان میکنه. این مولتی ترن برای تریم دقیق فرکانسه که به این صورت هست که سیم فرکانس متر رو نزدیک مدار میگیرن و تنظیم میکنن (طبق ویدئویی که از این شماتیک توی یوتیوب دیدم) بزار روی حالت وسط باشه با اون کاری نداشته باش

تجربیات خودم از این مدار:
    مدار خودم (PCB طراحی شده حودم که توی فایل دانلود موجوده رو ساختم و مشکلی نداره و کار میکنه. اما خیلی وقت سر یه قطعه مشکل داشتم که نمیفهمیدم از کدوم قطعه هست. مدار کار میکرد اون اوایل اما برای یک لحظه که اتصال کوتاهش کردم دیگه کار نمیکرد. تمام قطعات رو تست کرده بودم اما برای مدتی رهاش کردم تا ایده حل مشکلش به ذهنم برسه (همیشه بهم ثابت شده وقتی مداری میسازم و کار نمیکنه برای مدتی بزارمش کنار و فقط به تمام احتمالاتش فکر کنم نه این که دست به هویه بشم همه قطعاتو دربیارم) اولین کاری که کردم مدار تست ir2153 رو روی برد برد بستم. این مدار :

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

چند تا ای سی که داشتم رو امتحان کردم و سالم هاش رو جدا کردم. مدار خیلی سادس مبدل 12 به 220 ولت 50 هرتز هست. توی این مدار همه شرایط احتمالی که ممکنه اتفاق بیوفته رو ازمایش کردم مثل قطع کردن اتصالات و تست ماسفت های مختلف و تست تاثیر ولتاژ تغذیه رو ای سی و غیره... بعد قطعات قسمت محافظ اتصال کوتاه رو PCB رو کامل دراوردم و ای سی رو توی مدار گذاشتم . از قبل ماسفت های irf740 رو امتحان کرده بودم روی مدار تست و جواب میداد. گذاشتم توی PCB و مدار رو روشن کردم... باز مدار نوسان نمیکرد و توی خروجی ولتاژ نداشتم. ولتاژ روی گیت هار. چک کردم یکی 0.3 ولت یکی دیگه 6.5 ولت بود و این یعنی اشتباهی هست. ماسفت هارو از pcb دراوردم و پایه های ماسفت pcb به ماسفت های مدار تست روی برد برد وصل کردم. نوسان داشتم! پس حتما ماسفت های IRF740 مشکل داشتن با این که تست با مولتی متر خبر از این نمیداد اصلا. این دفعه IRFP460 گذاشتم و مدار رو روشن کردم. روشن شد هر طرف دقیقا ولتاژ یکسانی داشتم (35 ولت) قسمت دوبل 12 ولتم هم درست بود غیر از این که 7912 ندارم الان بزارم توی مدار تا -12 هم بگیرم. خلاصه این ماجرا این بود وقتی یک مداری کار نمیکنه و همه قطعات رو تست میکنید و از pcb هم مطمعنید برگردید به نقطه شروع. قدم قدم تست بگیرید و قطعات رو جداگونه امتحان کنید. ماسفت های من توی تست نشون نمیدادن حالت نیم سوخته دارن فقط توی تست جداگونه میشد فهمید. برای همین من شکی به ماسفت ها نداشتم

حرارت قطعات مختلف مدار برای من تو حالت بی باری اینجوری بود: ماسفت های که به هیت سینک کوچیک منبع تغذیه کامپیوتر بسته بودم کمی گرم میشه بعد از چند دقیقه بی باری (حدود 40 درجه) ; 13007 حدود 50 درجه میشه ; مقاومت های 3 وات 56 کیلو و 100 کیلو داغ میشن اما نه در حد سوختن و تغییر رنگشون ; هسته ترانس مقداری گرم میشه (40 درجه) و طبیعیه. اما به خاطر جنس چینی هسته و مرغوب نبودن بعضی هسته ها شاید هسته داغ بشه که در این صورت از مقدار خازن سری با هسته کم کنید تا از اشباع هسته جلوگیری بشه (مثلا به جای 5 تا 470 نانو 3 تا 470 بزارید)

ارمین جان اگه میگی وقتی 10 امپر کشیدی هیت سینک خیلی داغ شده (350 وات گرفتی دیگه؟) طبیعیه عزیز من! خود سوییچینگ پاور کامپیوتر وقتی کار میکنه فکر کنم حدود 150 وات میانگین توان میده. خروجی هوای فن گرمه گرمه شما در همون حال پاور رو باز کنی به هیت سینک ها دست بزنی دستت میسوزه. این اتلافه توانه و وجود داره

این مدار داره دیوونهم میکنه نمیدونم دردش چیه!! آخه چیز خاصی هم نداره کلا چندتا خازن 1 ایسی و 2 تا ماسفته دیگه قطعه دیگه ای نداره که ادم شک کنه بهش!
    الان منم دقیقا خروجیم 0 هست هر کار میکنم ولتاژ نمیاد مشکل چیه نمیدونم!!!
    امروز مدارو بردم پیش دوستم که اسکوپ داره ماسفتارو دراوردم کلا فقط ایسی رو مدار موند بعد خروجی ایسی که میره به گیت رو با اسکوپ گرفتم یکی از پای ها قشنگ پالس میداد یکی یه موجای عجغ وجغ میداد هی تغییر میکرد اصلا معلوم نبود چیه!! خلاصه گفنم اها مشکل از ایسیه رفتم یه ایسی دیگه خریدم اوردم انداختم رو مدارد دیدم اه بازم همون شکل موجارو دارم!!! یکی از گیتا قشنگ بین 0 و 14 ولت پالس داره ولی اونیکی پالسش باز عجغ وجغه!!! ایا این ایسی باید اینطوری کار کنه؟! یه نگاهی به شکل موجا بنداز! کلا پایه 5 درست پالس مسزد ولی پایه 7 موجاش یه لحظه مثل شکل میشد یه لحظه عوض میشد و... ایا پالس های دو طرف باید مثل هم باشه؟ من فک کنم پالسای پایه 7 باید شبیه پایه 5 باشه ولی اینطور نیست

اون مدار تستر ترانس هم باید بپیچم؟

آخه اگه تو بی باره 40 درجه بشه تحت بار که میسوزه!و برای خنک کردنش باید یهه هیتسینگ بزرگ بست بهش چون قرار نیست فن ببندم به مدار!! تو مدار قبلی من از همین هیتسینگی که تو عکس برا ماسفتا گذاشتم استفاده کرده بودم تو بی باری سرده سرد بود و تحت بار ولرم میشد

هر یک خونه 5 ولته
    پایه 5

پایه 7

صفحه 2 از 12 نخست 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 113