اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تزریق ولتاژ به ADC در TMS320F2812

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    مشکل در تزریق ولتاژ به ADC در TMS320F2812

    سلام
    ولتاژ مرجع مبدل ADC برابر 3 ولت است. یعنی ما می توانیم یک ولتاژ از صفر تا 3 ولت به ورودی ADC تزریق کنیم. از نظر DSP ولتاژ صفر یعنی 000000000000 و ولتاژ 3 یعنی 111111111111.
    من این ولتاژ 0 تا 3 ولت را از طریق یک پتانسیومتر که قبلش هم یک مقاومت با آن سری شده است تامین می کنم. پتانسیومتر را آرام آرام زیاد می کنم ولتاژ اعمالی به ADC هم آرام آرام زیاد میشه ولی به محض اینکه به 0.7 ولت میرسه قفل میکنه و دیگه بیشتر از این مقدار نمیشه.
    برای جبران آمدم قبل از ADC یک بافر ( از طریق OP-AMP) گذاشتم و این بار ولتاژ تا یک ولت بالا می آید و دیگه بیشتر از این مقدار نمی شود.
    با مراجعه به data sheet متوجه شدم در ADC از تکنیکی به نام sample and hold استفاده میشه که ممکنه در قرایت ولتاژی که از طریق ولتمتر می بینم نقش داشته باشه.
    سوال اینجاست که چه چیزی باعث افت ولتاژ در ورودی ADC میشه که نمی گذاره ولتاژ تا 3 ولت بالا بیاد؟ ( در حالی که امپدانس ورودی ADC خیلی بالاست ).





    #2
    پاسخ : مشکل در تزریق ولتاژ به ADC در TMS320F2812

    یکم پیچیده نوشتی . یعنی منظورت اینه که اختلاف پتانسیل پین ورودی adc با زمین تحت هر شرایطی از .7 ولت بیشتر نمیشه ؟ والاه این بیشتر شبیه به دیود تا adc
    دوحالت ممکنه یا adc سوخته و اتصال کوتاه شده یا مقاومت پتانسیومترت بالاست .
    شما مستقیما ولتاز 3 ولت ( بدون تقسیم مقاومتی ) به ورودی اعمال تا ببین اختلاف پتانسیل ورودی adc با زمین همون 3 ولت میشه یا نه . اگر نشد adc اتصال کوتاه شده است.
    تنها موردي كه همه آدما يقين دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زيادتر از دیگر آدم ها است

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : مشکل در تزریق ولتاژ به ADC در TMS320F2812

      سلام. منبع ولتاژ 3 ولت رو مستقیم به ADC متصل کردم ولتاژ ADC هم تا 3 ولت بالا میره ولی 0.4 تا 0.5 آمپر جربان میکشه. یعنی چه اتفاقی افتاده؟

      دیدگاه

      لطفا صبر کنید...
      X