ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: srf

  1. #1
    2014/07/09
    52
    3

    srf

    سلام.بنده قصد دارم srf08 رو راه بندازم و فاصله جسمی که مقابلشه رو تو ال سی دی نشون بدم .تو راه اندازیش مشکلی ندارم ولی عددی که نشون میده بی ربط و ثابته!برنامش رو میذارم در ضمن عددی که نشون میده756است:

    i2c_start ();
    i2c_write (226); //srf adress
    i2c_write (0);
    i2c_write (0x51); // unit=cm
    i2c_stop ();
    i2c_start ();
    i2c_write (226); // srf adress
    i2c_write (2); // data request
    i2c_start ();
    i2c_write (227); // srf adress +1
    bit1=i2c_read (1); // high value data reg
    bit2=i2c_read (0); // low value data reg
    i2c_stop ();
    ultra=bit1;
    ultra=bit1*2+bit2;
    sprintf(str,"%d",ultra);
    lcd_puts(str);
    lcd_clear();
    به نظرتون چی کنم؟
  2. #2
    2014/09/06
    770
    73

    پاسخ : srf

    سلام. اگه ultra رو از نوع float تعریف کردید باید تنظیمات sprintf رو هم انجام داده باشید.
    www.gam-co.blogsky.com
  3. #3
    2014/07/09
    52
    3

    پاسخ : srf

    5 روز پیش با یه کد دیگه راش انداختم.البته تو کد بالا هم متغییر رو int تعریف کرده بودم.
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •