ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    دوستان وقتی که ویژال استدیو رو با یک پروجکت جدید باز میکنم ، خودش این کدها رو مینویسه ، میخواستم ببینم اینا چی هستند:
    کد:
    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    	return 0;
    }
    _tmain

    و اون دوتا آرگومان چی هستند و به کجا ارسال میشوند؟


    با تشکر.
    به سمت نور خورشيد حرکت کن،تو ميتوني تابش خورشيد رو حس کني ،حتي اگه کور باشي.
    (پيش به سوي هدف)
  2. #2
    2012/09/17
    50
    4

    پاسخ : کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    tmain_ همون تابع اصلی شماست، در ویژوال استودیو (یعنی در این تابع) این قابلیت وجود داره که در صورت فعال بودن Unicode در هنگام کامپایل، این تابع به صورت wmain ترجمه میشه در غیر اینصورت(غیرفعال بودن Unicode و استفاده از ASCII) تابع به main تبدیل خواهد شد!

    اون دوتا آرگومان هم مقادیر ورودی به تابع اصلیت هستن دیگه!
  3. #3
    2009/10/21
    تهران
    2,503
    207

    پاسخ : کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    شما برنامتو میتونی از طریق خط فرمان (همون run ویندوز) باز کنی مثلا برنامه notepad رو میشه اینجوری باز کرد
    notpad.exe c:\mytext.txt که نوت پد فایل متنی mytext.txt رو از درایو c باز میکنه
    در اینجا عبارت c:\mytext.txt به برنامه (همون main) ارسال میشه توسط سیستم عامل
    argc تعداد آرگومانهای خط فرمان رو تو خودش نگه میداره که در مثال بالا 1 هست
    و اشاره گر argv هم آدرس همون آرگومانها رو نگه میداره (در مثال بالا آدرس شروع رشته آدرس فایل)
  4. #4
    2013/08/07
    196
    4

    پاسخ : کدهاي اوليه ويژال استديو ، که خودش ميسازد

    دوستانمون توضيحات لازم رو ارائه دادند و من اين روهم اضافه ميکنم که ممکنه اين سوال براتون پيش بياد که مقدار argv[] چه زمان از يک بيشتر ميشه؟ در پاسخ بايد بگم زماني که ميخواهيد آرگومان هايي رو در بدو اجراي برنامه براش ارسال کنيد. مثلا برنامه به محض اجرا مقاديري رو لازم داره، اون زمان شما پارامتر ها رو براي به اين روش ارسال ميکنين. اين روش در واقع مهم ترين کاربردش در برنامه هاي وب و پروتکل TCP/IP است. به فرض مثال شما اگر از قبل به ECA لاگ اين کرده باشيد با ورود مجدد با استفاده از متد SEND آرگومان هاي نام کاربري و پسورد رو به برنامه انجمن ارسال ميکنيد
    کم گوی و گزیده گوی
  5. #5
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    پاسخ : کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    الان من میگم که باید داخل تابع مین من باید از این دوتا آرگومان یجایی استفاده کرده باشم تا این دوتا باشن دیگه، ولی اصلا جایی از برنامه ام استفاده شده نیست،
    کد:
    int argc, _TCHAR* argv[]
    حالا مثلا همون خط فرمان از کجا و چطوری میتونه با این دوتا آرگومان ارتباط برقرار کنه؟

    منظورم اینه که چطور میشه برنامه های دیگه با این برنامه ای که حالا من نوشتم و این دوتا آرگومان و داره ارتباط برقرار کنه؟


    امیدوارم که گرفته باشید من چی میگم و گیر من کجاست.

    با تشکر از دوستان/
    به سمت نور خورشيد حرکت کن،تو ميتوني تابش خورشيد رو حس کني ،حتي اگه کور باشي.
    (پيش به سوي هدف)
  6. #6
    2013/08/07
    196
    4

    پاسخ : کدهاي اوليه ويژال استديو ، که خودش ميسازد

    اگه شما اگر به پارامتر هاي ديگه اي نياز داشته باشي بايد براي مين تعريف کني و تو خط فرمان براش ارسال کني. به فرض مثال اگر بخواي از ران استفاده کني براي ارسال پارامتر ها بايستي از دستور سوئيچ استفاده کني:
    کد:
    run: example.exe /123
    اين کامند مقدار اوليه رو براي برنامه example ارسال ميکنه. به طبع با اجراي اين دستور مقدار argc ميشه 2 و 123 با argv[1]a جايگزين ميشه. اميدوارم متوجه شده باشي
    کم گوی و گزیده گوی
  7. #7
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    پاسخ : کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    تا اینجا که فهمیدم اینه که وقتی میخایم یه نرم افزاری رو از run فراخانی کنیم ، یه سری مقادیر به برنامه داده میشه ، و برنامه شروع میشه .
    حالا run چه مقادیری به برنامه میده و این مقادیر در کجای برنامه استفاده میشه رو نمیفهمم، و اصلا این مقادیر چه بدرد میخوره برای برنامه!!

    مثلا من تو کدهام اینا رو کاملا پاک میکنم و جاش مینویسم:
    کد:
    int main()
    الان مثلا این برنامه مشکل داره؟
    با ران فراخانی نمیشه؟

    متاسفانه نمیگیرم اصلا شما چی میگید


    با تشکر از وقتی که می گذارید.
    به سمت نور خورشيد حرکت کن،تو ميتوني تابش خورشيد رو حس کني ،حتي اگه کور باشي.
    (پيش به سوي هدف)
  8. #8
    2007/07/08
    کرج
    227
    7

    پاسخ : کدهای اولیه ویژال استدیو ، که خودش میسازد

    سلام
    دوست عزیز اینطوری هم اجرا می شود ولی شما نمی توانید آرگومانی را به تابع main پاس کنید.در کل اگر نیازی به پاس کردن آرگومان به تابع main ندارید می توانید همینطوری که نوشتید انجام بدهید حتی اگر نیازی به مقدار بازگشتی تابع main ندارید می توانید ( void main(void هم بنویسید.

    «اگر واقعيات با نظريات هماهنگي ندارند، واقعيتآ*ها را تغيير بده.»
    آلبرت انشتين
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. مشکل در نصب اتمل استدیو در ویندوز 7
    توسط md3848 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/03/04, 21:33
  2. حافظه فلش و اتمل استدیو
    توسط moosavimaleki در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/08/03, 13:35
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 15:38
  4. مشکل در کرسر ویژال استدیو 2012
    توسط hosseinam در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/06/01, 13:10
  5. برنامه نویسی در میکرو کد استدیو
    توسط saeid_esf در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2011/05/29, 17:25

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •