ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2011/04/21
    284
    7

    ارتباط سریال در متلب

    سلام دوستان
    من می خوام از یه سری دیتا با متلب به میکرو بفرستم و دریافت کنم
    helpمتلب رو خوندم و کدی که نوشتم با این صورت هستش:
    clc
    char a;
    s=serial('com3&#039
    baudrate=9600
    DataBits=8
    fopen(s)
    fprintf('s=',a)
    out=fscanf('resive=',s)
    وقتی برنامه رو اجرا می کنم ارور زیر رو می ده:
    ??? Error using ==> serial.fopen at 71
    Port: COM3 is not available. No ports are available.
    Use INSTRFIND to determine if other instrument objects are connected to the requested device.

    Error in ==> Untitled at 6
    fopen(s)
    در صورتی که از طریق هایپر ترمینال می تونم با این پورت کار کنم و send,resiveداشته باشم

    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....
  2. #2
    2013/04/09
    1
    0

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    سلام,
    منم برای پایان نامم همین مشکل رو دارم.
    این سایتو نگاه کنید شاید بدردتون خورد:
    http://mycola.info/2011/04/02/plotting-the-serial-port-data-with-matlab/

    از دوستان عزیز سوآل دارم اگر امکان داره بهم کمک کنید.
    من میخام مقادیر یکی از یایه های آنالوگ arduino رو با نرخ نمونه برداری ۵۱۲ نمونه در ثانیه وارد متلب کنم.
    چطوری این کار رو انجام بدم ؟
    یه توضیح کلی که مسیرم مشخص بشه
  3. #3
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    مطمئنی که پورت قبل از اجرای بسته در اختیار برنامه دیگه ای نبوده؟(مثلاً Hyper Terminal). توی خود این برنامه بعد از پایان کار با پورت، باید پورت رو ببندی.
    در ضمن برای تنظیم مشخصات s باید به صورت زیر بنویسی:
    [code=matlab]s.baudrate = 9600;
    s.databits = 8;[/code]
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  4. #4
    2011/04/21
    284
    7

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط هـادی
    مطمئنی که پورت قبل از اجرای بسته در اختیار برنامه دیگه ای نبوده؟(مثلاً Hyper Terminal). توی خود این برنامه بعد از پایان کار با پورت، باید پورت رو ببندی.
    بله حق با شما بود پورت با هایپر ترمینال باز بود
    شما با نرم افزار متلب commandبرای اسیلوسکوپ فرستادید؟
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....
  5. #5
    2007/10/14
    تهران
    1,335
    38

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط atefe.fallah
    بله حق با شما بود پورت با هایپر ترمینال باز بود
    شما با نرم افزار متلب commandبرای اسیلوسکوپ فرستادید؟
    نه با اسکوپ کار نکردم ولی هم با کدنویسی و هم با سیمولینک تبادل دیتا با برد FPGA داشتم.
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سؤالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کرديم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنيم چه مي کند؟"دکتر شريعتي"
    اگر جايي که ايستاده ايد را نمي پسنديد، عوضش کنيد شما درخت نيستيد!! "پاسكال"
    يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش کن يا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپير"
  6. #6
    2008/02/20
    23
    0
    mjd

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    این کد هست که برای نمایش دادن دیتا از روی پورت سریال نوشته شده:

    کد:
    %%real time data plot from a serial port 
    % This matlab script is for ploting a graph by accessing serial port data in
    % real time. Change the com values and all variable values accroding to
    % your requirements. Dont forget to add terminator in to your serial device program.
    % This script can be modified to be used on any platform by changing the
    % serialPort variable. 
    % Author: M J Di
    
    %%Clear all variables
    
    clear all;
    clear all;
    close all;
    if (isempty(instrfindall)~=1)
      fclose(instrfindall);
      delete(instrfindall);
    end
    %%Variables (Edit yourself)
    
    MaxDeviation = 256;%Maximum Allowable Change from one value to next 
    TimeInterval=0.0000001;%time interval between each input.
    loop=90;%count values
    %%Set up the serial port object
    
    s = serial('COM17'); %assigns the object s to serial port
     
    set(s, 'InputBufferSize', 256); %number of bytes in inout buffer
    set(s, 'FlowControl', 'Hardware');
    set(s, 'BaudRate', 128000);
    set(s, 'Parity', 'none');
    set(s, 'DataBits', 8);
    set(s, 'StopBit', 1);
    set(s, 'Timeout',10);
    fopen(s);
    
    
    
    time =now;
    voltage = 0;
    %% Set up the figure 
    figureHandle = figure('NumberTitle','off',...
      'Name','Voltage Characteristics',...
      'Color',[0 0 0],'Visible','off');
    
    % Set axes
    axesHandle = axes('Parent',figureHandle,...
      'YGrid','on',...
      'YColor',[0.9725 0.9725 0.9725],...
      'XGrid','on',...
      'XColor',[0.9725 0.9725 0.9725],...
      'Color',[0 0 0]);
    
    hold on;
    
    plotHandle = plot(axesHandle,time,voltage,'LineWidth',1,'Color',[0 1 0]);
    
    %xlim(axesHandle,[min(time) max(time+0.001)]);
    xlim(axesHandle,'auto');
    
    % Create xlabel
    xlabel('Time','FontWeight','bold','FontSize',14,'Color',[1 1 0]);
    
    % Create ylabel
    ylabel('Voltage in V','FontWeight','bold','FontSize',14,'Color',[1 1 0]);
    
    % Create title
    title('Real Time Data','FontSize',15,'Color',[1 1 0]);
    
    %zoom off;
    
    
    %% Initializing variables
    while 1==1
    voltage(1)=0;
    time(1)=0;
    count = 2;
    k=1;
    while ~isequal(count,loop)
      
      
      %%Serial data accessing 
      a =fscanf(s,'%d');
      a=max(a);
      if isempty(a)==0 && a<=256 && a>=0
       voltage(count) = a*33/256;
      
       
       %%For reducing Error Use your own costant
       
       voltage(1)=0;   
       if (voltage(count)-voltage(count-1)>MaxDeviation)
         voltage(count)=voltage(count-1);
       end
       
       time(count) = count;
      
      end
      
       % Sequence Mode
      %set(plotHandle,'YData',voltage,'XData',time);
      %set(figureHandle,'Visible','on');
      %datetick('x','mm/DD HH:MM');
      %pause(TimeInterval);
      count = count +1;
      
    end
    % Page File Mode
      set(plotHandle,'YData',voltage,'XData',time);
      set(figureHandle,'Visible','on');
      %datetick('x','mm/DD HH:MM');
      pause(.000000001);
    flushinput(s);
    drawnow;
    end
    
    
    
    %% Clean up the serial port
    fclose(s);
    delete(s);
    clear s;
  7. #7
    2008/02/18
    خراسان رضوى
    534
    0

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط هـادی
    نه با اسکوپ کار نکردم ولی هم با کدنویسی و هم با سیمولینک تبادل دیتا با برد FPGA داشتم.
    سلام

    شما تو سیمولینک ارتباط سریال داشتید ؟

    من یه مشکلی داشتم که تو این تاپیک مطرح کردم : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=105297.0

    می تونید کمکم کنید ؟
  8. #8
    2010/09/19
    تبریز
    608
    23

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط cyborg-thing
    سلام,
    منم برای پایان نامم همین مشکل رو دارم.
    این سایتو نگاه کنید شاید بدردتون خورد:
    http://mycola.info/2011/04/02/plotting-the-serial-port-data-with-matlab/

    از دوستان عزیز سوآل دارم اگر امکان داره بهم کمک کنید.
    من میخام مقادیر یکی از یایه های آنالوگ arduino رو با نرخ نمونه برداری ۵۱۲ نمونه در ثانیه وارد متلب کنم.
    چطوری این کار رو انجام بدم ؟
    یه توضیح کلی که مسیرم مشخص بشه
    سلام
    تو سیمولینک یه ورودی آنالوگ آردوینو انتخاب کنید و به اسکوپ وصل کنید و نرخ نمونه بردازی رو هم تو تنظیمات بلوک ورودی آنالوگ آردوینو تنظیم کنید و اجرا کنید
    telgram:09396888049
  9. #9
    2011/04/21
    284
    7

    پاسخ : ارتباط سریال در متلب

    مشکل من حل شد
    ممنون از دوستان
    پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....
  10. #10
    2013/11/13
    35
    0

    پاسخ : ارتباط سريال در متلب

    من دانشجوي دکتري برق هستم. کارت ميني دک رو از فروشگاه سايت خريداري کردم . هر کاري کردم با متلب چيزي به پورتها ارسال و يا دريافت کنم نشد که نشد. تمام اينترنت رو زيرو رو کردم تمام کارتها حداقل يک فيلم آموزشي توي سايتشون گذاشته بودن و اتفاقا با استفاده از همون آموزش ها کار رو شروع کردم اما بازم نشد که نشد. به شماره هايي که توي همين سايت هم اعلام شده بود زنگ زدم اما اگه پشت گوشتون رو ديديد اينا هم پاسخ دادن! به هر حال به هر دري زدم که با متلب بتونم يه ال اي دي روشن کنم ولي هرگز نشد حالا انگار باورم شده که اين کارت اصلا نميتونه با متلب هيچ رابطه اي برقرار کنه. خسته و درمونده از همه جا، حالا اما، دارم اينجا نااميدانه اين متلب رو مينويسم ميدونم که کسي جوابم رو نميده ولي ممکنه اين مطلب به درد آيندگان بخوره
    حالا انگار بايد همون آردوينو رو بگيرم و اين دک کارت رو بندازم توي سطل آشغال.... :cry:
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. ارتباط سریال متلب با میکرو avr
    توسط pars73 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/03/29, 21:50
  2. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/07/10, 19:08
  3. خروجی از متلب به پرت سریال و میکرو
    توسط hamedtahamtan در انجمن Matlab
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/09/01, 11:50
  4. دستورات پورت سریال در متلب
    توسط rreyhanehh در انجمن آموزش نرم افزارهاي آناليز و شبيه ساز
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2012/08/13, 13:02
  5. کنترل موتورهای دی سی به کمک متلب و پورت سریال
    توسط p0o0uya در انجمن سيستم هاي كنترلي
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/12/18, 19:21

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •