ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوع: External interrupt

  1. #1
    2010/04/08
    58
    1

    External interrupt

    سلام به همه دوستان پیک باز
    یه مشکل عجیب دارم اینکه سه تا از اینتراپت های خارجی اینیشیال می کنم با اینکه تمامی تنظیماتشون یکی ولی فقط INT2 یعنی پایه RB2 کار میکنه دو تای دیگه اصلا به بردار وقفه نمیره اولویتشم عوض کردم درست نشد. rising edge یا falling edge تنظیم کردم درست نشد.بردارهای وقفه من درست چون تایمر دارم که به درستی هم در interrupt low_priority و هم در interrupt high_priority می روند و روتین انجام می شود.
    کسی میدونه چه باید کرد
    کد:
    //*************INT1 init******************
      INTCONbits.INT0IF=0;// INT0 External Interrupt Flag bit
      INTCON2bits.INTEDG0=0;//External Interrupt 0 Edge Select bit   Interrupt on falling edge
       INTCONbits.INT0IE=1;//INT0 External Interrupt Enable bit
                     //always priority is high
    
       //*************INT1 init******************
    
       INTCON3bits.INT1IF=0;// INT1 External Interrupt Flag bit
       INTCON2bits.INTEDG1=0;//External Interrupt 1 Edge Select bit     Interrupt on falling edge
       INTCON3bits.INT1IE=1;//INT1 External Interrupt Enable bit
    
    INTCON3bits.INT1IP=1;//INT1 External Interrupt Priority bit    Low priority
        //*************INT2 init******************
        INTCON3bits.INT2IF=0;// INT2 External Interrupt Flag bit
        INTCON2bits.INTEDG2=0;//External Interrupt 2 Edge Select bit   Interrupt on falling edge
       INTCON3bits.INT2IE=1; //INT2 External Interrupt Enable bit
    
     INTCON3bits.INT2IP=2; // INT2 External Interrupt Priority bit    Low priority
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,484
    503

    پاسخ : External interrupt

    سلام.
    بعد از رخ دادن وقفه، پرچم وقفه رو باید دستی پاک کنین تو ساب روتین اون وقفه. این کار رو انجام میدین؟
    جسارتا جهت یادآوری ؛ اون پین رو ورودی تعریف کردین دیگه؟ از یادتون نرفته باشه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2010/04/08
    58
    1

    پاسخ : External interrupt

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقيمي
    سلام.
    بعد از رخ دادن وقفه، پرچم وقفه رو باید دستی پاک کنین تو ساب روتین اون وقفه. این کار رو انجام میدین؟
    جسارتا جهت یادآوری ؛ اون پین رو ورودی تعریف کردین دیگه؟ از یادتون نرفته باشه؟
    ممنون از پاسختون جناب مستقیمی
    بله INTCONxbits.INTxIF=0 در هر وقفه هست ولی مشکل من اینجاست که به جز INT2 دو وقفه دیگر اصلا به بردار وقفه نمیاد که بخواد فلگ چک کنم و بعد بخوام روتین برنامه انجام دهم و ادامه داستان
    بله قربان انجام دادم
    LATB = 0x20
    TRISB = 0xDF
    WPUB = 0xDF
    با سپاس
  4. #4
    2007/11/22
    تبریز
    2,484
    503

    پاسخ : External interrupt

    جای اولویت وقفه ی 2 رو با وقفه ی 0 یا 1 عوض کنین ببینین چه فرقی میکنه؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2010/04/08
    58
    1

    پاسخ : External interrupt

    نقل قول نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقيمي
    جای اولویت وقفه ی 2 رو با وقفه ی 0 یا 1 عوض کنین ببینین چه فرقی میکنه؟
    با دیباگر pickit3 چک کردم اصلا وقفه اتفاق نمی افته که بره به بردار وقفه که اونجا اولویت مهم باشه .



    اضافه شده در تاریخ :
    ردیف شد
    اینجا میگم که کسی مشکل منو داشت دو روز الکی مخش نترکه
    با اینکه پورت ورودی تعیین می کنید ولی قبلش رجیستر ADCON باید 0 کنید تا پورت ها به حالت i/O در بیان.اینجای پیک خیلی مسخرس که پورت ها دیفالت برای ای تو دی تنظیم شده
  6. #6
    2007/11/22
    تبریز
    2,484
    503

    پاسخ : External interrupt

    نقل قول نوشته اصلی توسط koroush.badi
    ردیف شد
    اینجا میگم که کسی مشکل منو داشت دو روز الکی مخش نترکه
    با اینکه پورت ورودی تعیین می کنید ولی قبلش رجیستر ADCON باید 0 کنید تا پورت ها به حالت i/O در بیان.اینجای پیک خیلی مسخرس که پورت ها دیفالت برای ای تو دی تنظیم شده
    ممنون....بله این یه تیکه از PIC یه خورده چرت هست! باید ADC خاموش بشه.
    ممنون از به اشتراک گذاری تجربه تون.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. STM32F103RET6 External Interrupt using CMSIS Library
    توسط PersianPatient در انجمن STM
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2017/02/11, 17:53
  2. external interrupt
    توسط moslem1368 در انجمن XMEGA
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/04/30, 12:44
  3. external interrupt in dspic33
    توسط yadegari در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/06/12, 08:50
  4. External ROM
    توسط rayk در انجمن 8051
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/06/24, 16:23
  5. درخواست کمک در SLEEP+WAKE-UP+ External Interrupt
    توسط masiha308 در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/05/12, 22:52

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •