اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در رابطه با یکی از محصولات فروشگاه (برد کاربردی صنعتی TINY6410)

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    راهنمایی در رابطه با یکی از محصولات فروشگاه (برد کاربردی صنعتی TINY6410)

    با سلام
    من رشته ی تحصیلیم مکانیک هستش و با توجه به جنبه ی تحقیاتی که به کارهام دادم، توفیق اجباری (+علاقه ی شدید خودم) داشتم که در ضمینه ی الکترونیک هم فعالیت کنم.
    درحال حاضر در انجام پروژه هایی که دارم، غالباً یک سیستم پردازشگر هم وجود داره که در همه ی آن ها تا کنون یا از AVR استفاده کردم یا مبتنی بر کامپوتر بوده.
    AVR را خوب بلدم، علی الخصوص به زبان بیسیک. مثلا حتی شده سیستمی مثل HMI طراحی کنم و کلا نمایشگر و تاچ و همه را هم از صفر برنامه بنویسم.
    کلا تا جایی که بشه هم بیسیک کار می کنم. جدیدا رفتم به طرف ARM، چون هم صنعتی تره و هم در پروژه های اخیر به فرکانس های بالایی (500MHz+) برای پردازش نیاز پیدا کردم.
    یک کالایی (برد کاربردی صنعتی TINY6410) را در فروشگاه سایت دیدم که فکر کنم خیلی از بستر ها را آماده داره و برای کار من خیلی مناسبه. ولی دقیقا نمی دونم چیه. خواستم از مهندسینی که اطلاعات بیشتری دارند راهنماییم بخواهم که این سیستم چیه و چه امکاناتی داره.

    1- آیا امکان دسترسی مستقیم به هر پورت از میکرو و هسته را داره؟ مثلا من می خواهم یک سیستمی را که از هیچ یک از پروتکل های استاندارد ارتباطی تبعیت نمی کند را راه اندازی کنم و نیاز است که خودم طبق الگوی مشخصی پایه ها را 1 و 0 کنم. آیا این امکان وجود داره؟

    2- آیا این سیستم خروجی و ورودی هایی مثل PWM، Comprator، ADC ،Timer و ... را دارد (به مانند میکروکنترلر های عادی AVR و ARM). آیا امکان ارتباط مستقیم با سنسور های رایج بازار را دارد (به مانند ارتباط مثلا لودسل یا شتاب با AVR)

    3 - نحوه ی برنامه نویسی این سیستم ها به چه صورت است؟ از کجا باید شروع کرد؟ آیا امکان برنامه نویسی به زبان بیسیک هم وجود داره یا فقط C؟

    4 - من تصورم از این بورد به مانند یک کامپیوتر کوچک هستش که برای برنامه نویسی API های خاص خودش را داره و مثل اینه که ما در کامپوتر به VB.NET برنامه ای را بنویسیم و با پورت ها ارتباط برقرار کنم. این تصور درسته؟

    5- آیا برای راه اندازی این سیستم به وسیله ی جانبی دیگری هم نیاز است؟ (مانند پروگرامر)

    6 - آیا این سیستم در زیر مجموعه ی HMI ها قرار می گیره؟

    7- یک سوال بنیادی اینکه آیا این سیستم در داخل خود یک میکروکنترلر ARM دارد و یا صرفاً یک هسته پردازنه ی ARM؟ (در مطلبی خوانم که ذکر شده بود ARM ها فقط هسته ی پردازشگر هستند و کمپانی هایی همچون Atmel با خرید این هسته و قرار دادن سیستم های جانبی مثل ADC و... مجموعه ای به نام میکروکنترلر Arm را ایجاد می کنند).

    8 - آیا برای کار با این سیستم پیش زمینه ی خاصی احتیاج است؟

    9 - کلاً شما پیشنهاد می کنید که به سمت این سیستم برم یا توصیه ی بهتری دارید؟

    و نهایتاً تشکر

    لینک کالا در فروشگاه سایت:

    http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-arm9-arm11/2972-%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C-tiny6410-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-lcd-7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AA%DB%8C.html

    #2
    پاسخ : راهنمایی در رابطه با یکی از محصولات فروشگاه (برد کاربردی صنعتی TINY6410)

    سلام
    به نظر من برو سراغ beaglebone black
    تو فروشگاه هم هست
    راه اندازی یه قطعه کار سختی نیست !!!! ایده ی استفاده از اونه که کار سختیه !!!! پس بیاین تو کارهای آسون به هم کمک کنیم ....))))

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : راهنمایی در رابطه با یکی از محصولات فروشگاه (برد کاربردی صنعتی TINY6410)

      سلام و تشکر از راهنماییتان.
      اگر ممکنه به پرسش هایی هم که برام ایجاد شده گریزی بزنید.
      تشکر

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : راهنمایی در رابطه با یکی از محصولات فروشگاه (برد کاربردی صنعتی TINY6410)

        سوال 1 :
        بعله ، 46 پین برای ورودی و خروجی استاندارد و یا به اصطلاح GPIO داره
        سوال 2 :
        PWM و UART و SPI و I2C و ورودی آنالوگ یا همون ADC و TIMER داره
        سوال 3 :
        برنامه نویسی سطح پایین (سخت افزار ) در یک محیط تحت وب انجام میشه که اسمش هست cloud9 ide و فک کنم تقریبا زبون های زیادی را پشتیبانی می کنه ، مثلا پایتون و C و C++ و ...
        سوال 4 :
        تصورتون درسته ، به نظر من البته ، چون روی اون Android که برنامه نویسی سطح بالا هست نصب میشه و در آندروید امکان ارتباط با سخت افزار هست و در محیط لینوکس اصلی از طریق SSH (secure shall) میشه با پایه ها حرف زد!!!! مثلا یه پین رو High و یه پین رو Low کرد.
        سوال 5 :
        ارتباط با سخت افزار سطح پایین از طریق پورت Usb و یا کابل Ethernet انجام میشه ، یک پورت خروجی HDMI هم داره که محیط لینوکس یا آندروید نصب شده بر روی اون رو می تونی باهاش ببینی
        سوال 6 :
        نمی دونم!!!
        سوال 7 :
        هسته ی آرم رو داره به نطرم ، چون دسترسی ها منحصر بفرده یعنی هسته رو خریدن و ارتباط های لازم رو بهش دادن ، هیته هم از نوع CORTEX A8 با سرعت پردازشی 1GHZ هست
        سوال 8 :
        من شروع کردم به کار باهاش از روی این دوتا کتاب که داخل تاپبک حرکت به سمت Beagle Board لینک هاش هست
        سوال 9 :
        اینو یه بنده خدایی بهم پیشنهاد داد و گفت صنعتی و مناسبه
        این اطلاعات در مدت 4 روز بدست من رسیده ، امیدوارم با توسعه بیشتر اطلاعاتم بتونم راهنمایی مفید تری بکنم
        موفق باشین...
        راه اندازی یه قطعه کار سختی نیست !!!! ایده ی استفاده از اونه که کار سختیه !!!! پس بیاین تو کارهای آسون به هم کمک کنیم ....))))

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X