ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2015/04/13
    2
    0

    سیستم حضور غیاب در VISUAL STUDIO 2010 #C

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    در VISUAL STUDIO 2010 برنامه حضور غیاب نوشتیم. ک کاربران با تگهایی ک در اختیار دارن و یک دستگاه RFID ساده کار حضور غیاب انجام میدن
    اما ی مشکل بزرگ هست و اون هم اینه ک حتما باید برنامه باز و کادر ورود خروج باز باشه.
    می خواستم ببینم روشی به ذهنتو میرسه ک برنامه MINIMIZE هست تگ رو روی دستگاه RFID زدن حضور غیاب انجام بشه.بسیار فوری لازمش دارم
  2. #2
    2006/06/15
    96
    7

    پاسخ : سیستم حضور غیاب در VISUAL STUDIO 2010 #C

    با سلام
    برای این کار باید برنامه رو به صورت سرویس بنویسید که بدون نیاز به فرم در حال اجرا باشه . مثل سرویس های ویندوز که با روشن شدن سیستم در پس زمینه در حال اجرا هستند و به رویدادها پاسخ میدن . برای آشنایی با نوشتن سرویس در C# به لینک زیر از MSDN مراجعه کنید :

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2012/10/16
    Far Far Away
    111
    2

    پاسخ : سیستم حضور غیاب در VISUAL STUDIO 2010 #C

    درست متوجه نشدم سوالتون رو اما برنامه توی هر حالتی باید کار خودش رو بکنه! Minimize یا Maximize!!
    اگر این کار رو نمیکنه کدنویسیتون ممکنه ایراد داشته باشه!
    اگر هم مشکل run شدن در زمان استارت سیستم هست، گزینه راحتتری مثل ایجاد کلید رجیستری هم هست. با این کار ویندوز برنامه هایی که کلید رجیستری run شدن در زمان استارت ویندوز رو دارن رو اتومات اجرا میکنه.

    موفق باشید.
  4. #4
    2015/04/13
    2
    0

    پاسخ : سیستم حضور غیاب در VISUAL STUDIO 2010 #C

    ببینید ثبت میشه اما چون دستگاه rfid ساده هست و کشیدن تگ روی دستگاه هرجایی که حاللت text box یا نوشتن متن باشه کسی تگ رو بکشه همونجا شماره تگ میزنه. اما من می خوام طوری بشه ک برنامه minimize هم بود ورود خروج ثبت بشه
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. uml در سیستم مدیریت حضور غیاب
    توسط farshid.func در انجمن كامپيوتر ، اينترنت و علوم مرتبط
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/01/13, 10:23
  2. مشکل در اجرای visual studio 2010 در win xp
    توسط kianooshk در انجمن نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/05/25, 10:55
  3. add library to visual studio 2010
    توسط negin-bahadori در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/05/14, 09:34
  4. مدار سیستم حضور و غیاب
    توسط hd_uni_pro در انجمن منابع تغذيه
    پاسخ: 25
    آخرين نوشته: 2011/06/27, 02:13
  5. چگونگی تغییر تاریخ سیستم های حضور و غیاب به هجری شمسی
    توسط PersianMan در انجمن مباحث دیگر علم الکترونیک
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/02/13, 18:07

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •