ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18
  1. #1
    2013/05/11
    383
    2

    تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    سلام دوستان خسته نباشد :bye

    میخوام دیتای فرستاده شده از sim900 تو میکرو تحلیلش کنم با یمشکل برخوردم

    sim900 تمام پاسخ های at هاشو بایه فرمت خاص میفرسته


    بعضی از دستورات شامل چند خط خروجی میباشه که به شکل بالا هستش چطور میشه تشخیص داد که ماژول تمام دیتا رو فرستاده

    پایه های ri ,cts ,dtr, ....

    تست کردم اصلا واکنشی نشون نمیدن؟ :cry2:

    تو برنامه نیاز دارم اول تشخیص بدم تمام دیتا رسیده بعد کارمو برا تحلیل پاسخ فرستاده شده انجام بدم

    با زبان c کار میکنم
  2. #2
    2012/01/26
    baku
    190
    9

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    من یه عمره با این ماژول کار میکنم
    اما تابحال این فرمتی که شما نوشتی رو ندیدم
    مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...
  3. #3
    2013/05/11
    383
    2

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    نقل قول نوشته اصلی توسط NimaAryamehr
    من یه عمره با این ماژول کار میکنم
    اما تابحال این فرمتی که شما نوشتی رو ندیدم
    دوست عزیز اینارو که از خودم در نیاوردم تو دیتا شید هست

    CR وLF تو جدول ASCII هم هست میتونی ببینید

    شما با بیسیک کارمیکنید؟

  4. #4
    2013/05/11
    383
    2

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    دوستان یکمکی بکنید موندم چیکارکنم :cry2:

    از این پایه های dcr و ri و dcd .......

    چطور باید استفاده کرد اصلا هیج تغیری رو ولتازشون ایجاد نمیشه چه دیتا بفرستم به ماژول چه بگیرم؟؟؟؟

    این flow controler هم فعال کردم فایده نداشت
  5. #5
    2012/06/23
    12
    0

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    سلام دوست عزیز شما بهترین کار و انجام میدین که طبق اصولش میرین جلو این اصل کد نویسی هستش
    شما جهت دریافت صحیح اطلاعات ارسالی توسط ماژول ابتدا دو کارکتر cr و cf را درافت کنید بعد اطلاعات دریافتی رو توی بافر قرار بدید
    همه این کد ها رو درون تابع اینتراپت دریافت سریال میکرو تون بنویسید.
    مثلا مثل کد زیر
    [code=c]
    if (rxdata=='\r' && flagbit_rx_cr==1)
    flagbit_rx_cr=0;

    else if (rxdata=='\n' && flagbit_rx_cf==1)
    flagbit_rx_cf=0;

    if (flagbit_rx_cr==0 && flagbit_rx_cf==0)
    {

    buffer_data[index++]=rxdata;


    }

    [/code]

    اگر مشکلی داشتین در خدمتیم
  6. #6
    2013/05/11
    383
    2

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    نقل قول نوشته اصلی توسط mh1762
    سلام دوست عزیز شما بهترین کار و انجام میدین که طبق اصولش میرین جلو این اصل کد نویسی هستش
    شما جهت دریافت صحیح اطلاعات ارسالی توسط ماژول ابتدا دو کارکتر cr و cf را درافت کنید بعد اطلاعات دریافتی رو توی بافر قرار بدید
    همه این کد ها رو درون تابع اینتراپت دریافت سریال میکرو تون بنویسید.
    مثلا مثل کد زیر
    [code=c]
    if (rxdata=='\r' && flagbit_rx_cr==1)
    flagbit_rx_cr=0;

    else if (rxdata=='\n' && flagbit_rx_cf==1)
    flagbit_rx_cf=0;

    if (flagbit_rx_cr==0 && flagbit_rx_cf==0)
    {

    buffer_data[index++]=rxdata;


    }

    [/code]

    اگر مشکلی داشتین در خدمتیم
    دوست عزیز ممنون که پاسخ دادید
    اولین سوال این عبارت
    flagbit_rx_cr
    چی هست دقیقهکدوم فاگ منظورتون
    فلگ RXC هست؟

    دوم

    با این روش چطور تشخیص میدید که تمام دیتا دریافت کردید؟
  7. #7
    2012/06/23
    12
    0

    پاسخ : تحليل کد فرستاده شده از sim900

    سلام دوست عزيز flag bit_Rx فلگ بيتي هستش که ما خودمون تعريف ميکنيم که اگر کارکتر cr رو دريافت کرديم حالا نوبت کارکتر cf که دريافت ميکنيم تازه پس از دريافت اين دو کارکتر اطلاعات دريافتي رو درون بافر ميريزيم پس اين شد شروع دريافت اطلاعات. حالا چون ديتاي ارسالي توسط ماژول پيوسته نيست منظورم اينه که تاما دستورات at command رو به ماژول ارسال نکنيم ماژول ديتايي رو به ما ارسال نميکنه پس دوست عزيز شما وقتي دستوري رو به ماژول ارسال کردي و با دو کارکتر. بالا شروع اطلاعات رو پيدا کردي راحتريين کار براي شما اينه که بعد از همه اين کارها يه تاخير دو ثانيه کل اطلاعات ارسالي از ماژول توي بافر ميکروته راستي پس از دريافت و تحليل ديتاي دريافتي از ماژول index بافر رو برابر صفر کن. و با استفاده از يه حلقه بافر رو خالي کن تا ديتاي بعدي رو هم درست دريافت کني راستي فلگ ها رو هم يک کن. برادر مشکلي داشتين در خدمتيم يا علي مدد
  8. #8
    2013/05/11
    383
    2

    پاسخ : تحليل کد فرستاده شده از sim900

    سلام ممنونم که جواب داديد

    اين تاخير کجا بزارم ؟!

    با توجه به اينکه. بعضي اوقات ماژول خودش يک سري اطلاعات ميفرسته مثلا
    در يافت پيام . تماس ورودي. و......

    با اين روش که گفتيد وقتي خودم ي at به ماژول ميفرستم چون ميدونم چي پس ميده جواب ميده و در مواردي مثل موارد بالا که ماژول خودش ي ديتا ميفرسته
    برا اون چيکار بايد کرد؟
  9. #9
    2010/06/10
    583
    56

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    سلام
    با تعداد enter که میزنه : 0xd0 هارو بشمر
    این ماژول رو کامپیوتر وصل کن با ft تو codevision رو حالت Hex بزار جای ascii نشون میده فرمت دقیق اطلاعات با 0x0d مشخص میشه
    اصولا فرمت اینه :
    0x0d
    اظلاعات
    0x0d
    اطلاعات
    0x0d
    0x0d
    2 تا 0x0d پشت سر هم یعنی انتقال تموم شده همه اظلاعات رو بریز تو یه ارایه بعد که 2 تا 0x0d گرفتی پشت سر هم یعتی وقتشه بری سراغ ارایه و اطلاعات رو تحلیل کنی
    این فایل رو نگاه کنید شاید کمک کرد
    CALL رو فیلتر میکنه SMS با متغلقاتشو برمیگردونه به میکرو بعد دلیت میکنه که پر نشه INBox
    زیرشم یه مثال از طرز استفادشه
    http://www.mediafire.com/view/1vsqjogooy3dxcj/sim.h
    اشکهايي که پس از هر شکست ميريزيم همان عرقيست که براي پيروزي نريخته ايم.
    هيتلر
  10. #10
    2007/12/19
    25
    2

    پاسخ : تحلیل کد فرستاده شده از sim900

    راهکاری که خود من انجامش دادم اینه:
    معمولا بین پاسخهای ماژول یک فاصله زمانی وجود داره . بزرگترین فاصله زمانی را پیدا کن و در 1.5 ضرب کن.
    حالا یه اینتراپت سرریز تایمر را به این کار اختصاص بده :
    هر بار که داده ای در اینتراپت سریال دریافت کردی مقدار تایمر را 0 کن.
    در صورت بروز سرریز در تایمر، یک بایت دلخواه را به عنوان پرچم ، یک کن.
    در متن برنامه ات چک کن که آیا این پرچم ، یک شده یا نه. هر زمان که یک شده باشه یعنی به اندازی اون زمانی که در نظر گرفته ای از آخرین بایت دریافتی میگذره. و این یعنی یک بسته کامل با هر چندتا اینتری که داره دریافت شده.
    قبل از خواندن این بسته ، مقدار پرچم و ایندکس آرایه مورد استفاده در اینتراپت سریال را صفر کن.
    اگر این روش خوب بود آن را منتشر کنید تا ایده های جدیدتری شکل بگیره.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 18

موضوعات مشابه

  1. کمک در تحلیل کد(کیا می تونن این کد به زبان C رو برام تحلیل کنن؟)
    توسط روح الامین در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2017/04/29, 09:37
  2. مقایسه بیتهای دریافت شده با فرستاده شده
    توسط masloob81 در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/03/31, 20:11
  3. دريافت كد فرستاده شده از كنترل تلوزيون
    توسط haji125 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/08/24, 15:27
  4. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/09/09, 13:21
  5. نمايش ديتاي فرستاده شده در ترمينال code vision
    توسط (soheila) در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2008/07/23, 12:27

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •