
نوشته اصلی توسط
mohammadsaleh40 مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
سلام من تقریبا همین کار رو می*خوام بکنم ولی توی پنل خورشیدی که دارم کمی محدودیت دارم.
دو پنل خورشیدی 4W دارم که با توجه به نور محیطم وقتی اوضاع خوبه 4V ، 0.2A تولید می*کنه وقتی هم که نور ضعیف هست حدود 3V ، 0.1A می*شه. می*خواستم از این پنل*ها برای شارژ باتری*های لیتیوم یون 18500 استفاده کنم. اما نمی*دونم این بین باید از چه مبدل*هایی استفاده کنم.
ماژول
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
رو دارم که برای وصل کردن پنل*ها بهش یک مقدار مشکل دارم. (یک
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
دارم که وصل کردن سیم*ها بهش برام یک مقدار سخته.) وقتی که بعد از ظهر بود یک لحظه چک کردم ببینم اوضاع شارژ شدن باتری چطوره. دیدم لامپ چشمک زن وقتی روشن می*شه -0.5 میلی آمپر مصرف می*کنه وقتی لامپ چشمک زن خاموشه1.7 میلی آمپر می*فرسته تو باطری.
حالا نمی*دونم چون اتصالات من ضعیفه این جوریه یا از ماژول اشتباهی دارم استفاده می*کنم؟
توی توضیحات این ماژول نوشته که ولتاژ ورودی نهایتا 5.5V می*تونه باشه. حالا نمی*دونم در عمل چه اتفاقی داره می*افته (با خودم گفتم شاید یک تبدیل حالتی اتفاق بیوفته و از 7، 8 ولتی که هست برسه به 5 ولت و عوضش آمپر بیشتری بفرسته.
بعضی از مدارها رو می*بینم تو اینترنت برای شارژ باتری ولی چیزی از اتلاف انرژیش نگفته.
مثلا
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
هست. به نظر هم چیز ایده*الی می*یاد ولی تو نظرات رو که خوندم متوجه شدم ورودی پنل خورشیدی نهایتا 5V می*تونه باشه و اگر من می*خوام از این دو پنل خورشیدی استفاده کنم باید موازی شون کنم. برای موازی کردن هم که باز باید از دیود استفاده کنم که دوباره بر می*گردیم سر اطلاف انرژی.
توضیحات و نظرات
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عضویت
رو می*خونم اینقدر حرف از هیت سینک می*زنه فکر می*کنم مثل رگلاتورهای عادی (فکر کنم بهشون می*گن خطی) می*یاد اون باقی مانده ولتاژ رو به گرما تبدیل می*کنه.
من به دنبال یک سری وسیله هستم که در نهایت وقتی تکمیل شد این مدار اگر بعدا اومدم و چند تا پنل دیگه رو هم با این دو پنل 4W خودم سری کردم و اختلاف ولتاژ تا حدود 15، 20 ولت هم بالا رفت مشکلی نباشه و با اطلاف انرژی کم اینا همش بره توی باتری*های قابل شارژم ذخیره بشه.
می*شه راهنمایی کنین که دقیقا چه جور مبدل*هایی باید بگیرم؟ یا چه نوع مبدلی؟