ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2005/11/29
    83
    0

    کمک : مشکل با codevision

    سلام
    دوستان من یه برنامه ساعت با استفاده از وقفه تایمر میکرو نوشتم که تو هر ور÷نی از odevision امتحان کردم بدون هیچ اروری کامپایل میشه اما تو پروتس اجرا نمیشه و فقط تو یه ور÷ن V1.24.6 اجرا میشه و درست کار میکنه و مشکله من اینه که برنامه من (نه این برنامه .البطه تقریبا مثل همن ) بیشتر از 2 kbyte و این ور÷ن چون دمو نمیتونه کامپایل کنه اینم بگم که با ور÷نهای V1.25.7a , V1.25.5 , V1.23.8c که البطه همشون لانسس شده بودن امتحان کردم حتی ور÷ن جدیدش V2.03.5 رو هم از سایتش دانلود کردم و امتحان کردم اما درست کار نکرد برنامه رو هم در زیر نوشتم که اگر لازمه یه نگاه بهش بندازین
    از اساتید خواهش میکنم اگر ممکنه کمک کن

    <a href="http://www.4shared.com/file/55380151/f674343d/saat_d.html" target=_blank>saat d.c</a>
    <a href="http://www.4shared.com/file/55380148/96b3bdd8/saat_d.html" target=_blank>saat d.DSN</a>
  2. #2
    2007/01/07
    ایران - اصفهان
    342
    2

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    سلام.

    مشکل شما در پیکره بندی تایمر2 هست.

    // Timer/Counter 2 initialization
    // Clock source: TOSC1 pin
    // Clock value: PCK2/128
    // Mode: Normal top=FFh
    // OC2 output: Disconnected
    ASSR=0x08;
    TCCR2=0x05;
    TCNT2=0x00;
    OCR2=0x00;//s

    باید Clock Source رو روی System Clock بزارین و بعد فرکانش کاری رو تعیین کنید. البته اگه از (Delay_ms(1000 استفاده کنید، راحت ترین. . . .

  3. #3
    2005/11/29
    83
    0

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    سلام افشین جان
    ممنون از توجهت
    اما اولا من کلاک تایمرو از tosc دارم میگیرم و برای همین کلاکش رو 32768 khz دادم و پرسکالر رو هم روی 128 قرار دادم تا 1 ثانیه در مد نرمال تایمر بدست اید
    دوما اگر مشکل این بود در ور÷ن 1.24.6 هم نباید کار میکرد اما وقتی با این ور÷ن کامپایل میکنم به خوبی کار میکند
    سوما من برنامه RTC جناب سپاس یار را هم که ازمایش خود را پس داده فقط با این ور÷ن میتونم جواب بگیرم و با هر ور÷ن دیگه که کام÷ایل میکنم جواب نمیده
    راستی من میخام با استفاده از وقفه این زمانو بسازم والا از delay استفاده میکردم
    ممنون میشم اگر راهنمایی دیگه ای به ذهن تون میرسه بکنید :cry: :cry2:
  4. #4
    2007/01/07
    ایران - اصفهان
    342
    2

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    نقل قول نوشته اصلی توسط farzadjamali
    سلام افشین جان
    ممنون از توجهت
    اما اولا من کلاک تایمرو از tosc دارم میگیرم و برای همین کلاکش رو 32768 khz دادم و پرسکالر رو هم روی 128 قرار دادم تا 1 ثانیه در مد نرمال تایمر بدست اید
    دوما اگر مشکل این بود در ور÷ن 1.24.6 هم نباید کار میکرد اما وقتی با این ور÷ن کامپایل میکنم به خوبی کار میکند
    سوما من برنامه RTC جناب سپاس یار را هم که ازمایش خود را پس داده فقط با این ور÷ن میتونم جواب بگیرم و با هر ور÷ن دیگه که کام÷ایل میکنم جواب نمیده
    راستی من میخام با استفاده از وقفه این زمانو بسازم والا از delay استفاده میکردم
    ممنون میشم اگر راهنمایی دیگه ای به ذهن تون میرسه بکنید :cry: :cry2:
    سلام.

    من برنامه شما رو با Codevision خودم کامپایل کردم (1.25.8a) و فایل هگزشو داخل همون فایل پروتیوس خودتون بار کردم (7.1). مشکلی نداشت. فایل هگزشو واستون می زارم تا خودتونم چک کنید.


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



  5. #5
    2006/04/05
    1,569
    53

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    مشکلتون حل نشد؟
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
  6. #6
    2005/11/29
    83
    0

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    سلام
    نقل قول نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
    مشکلتون حل نشد؟
    نه رضا جان اگه ممکنه شما هم یه راهنمایی کنید :cry2: :cry:

    نقل قول نوشته اصلی توسط افشین راجی
    سلام.

    من برنامه شما رو با Codevision خودم کامپایل کردم (1.25.8a) و فایل هگزشو داخل همون فایل پروتیوس خودتون بار کردم (7.1). مشکلی نداشت. فایل هگزشو واستون می زارم تا خودتونم چک کنید.


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مرسی افشین جان از کمکت اما من فایل هگز شما را هم در پروتس خودم (7.1sp2) امتحان کردم همونطوری بود کار نکرد بازم چنتا پالس میفرسته رو میکرو و همونجوری میمونه (ساعتو نشون نمیده :angry شما که امتحان کردید ساعتو نشون داد ؟
    راستش فکر نمیکنم مشکل از پروتس باشه چون در این حالت چرا برنامه ای که با verision 1.24.6 کامپایل شده به درستی اجرا میشه و ساعتو نشون میده
    ممنون از کمکت و شرمنده میکنی اگه بازم راهنمایی به ذهنت میرسه بهم بگی :cry: :cry2:
  7. #7
    2007/01/07
    ایران - اصفهان
    342
    2

    پاسخ : کمک : مشکل با codevision

    سلام.

    راسش من بازم تست کردم. مشکلی نداره. با پروتیوس 7.2sp6 هم تست کردم. اینم شکلش. شما این ورژن رو نصب کن، انشاا.. جواب می گیری....

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. مشکل با i2c در codevision
    توسط hero.seller17 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/11/15, 22:14
  2. مشکل با codevision
    توسط ashaebani2002 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2012/07/20, 14:42
  3. مشکل hex در codevision
    توسط ajajoom در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/05/08, 22:39
  4. مشکل با CodeVision
    توسط a1i در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2010/09/21, 22:56
  5. مشکل با Codevision
    توسط navidpourjafari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/10/25, 18:16

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •