ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2015/01/31
    155
    2

    اتصال میکرو به سون سگمنت(فاقد مالتی)

    سلام به همه ی دوستان
    من یه سون سگمنت 18 پایه تهیه کردم.پایه های A تا G رو به هم پل دادم وبه پورت Bمیکرو وصل کردم. پایه مشترک رو هم با یه ترانزیستور به پورت Cوصل کردم.برنامه رو هم از یکی از دوستان گرفتم ولی خب وقتی داخل پروتوس اجراش میکنم خیلی بد نمایش میده .یعنی اصلا نمیشه تشخیص داد.تاخیر زمانی رو هم 3 میلی گرفتم.
    DEFINE OSC 8
    trisb=0
    trisc=0
    portb=0
    portc=0
    main:
    PORTB=$3f
    PORTC.0=1
    pause 3
    PORTB=$5B
    PORTC.1=1
    pause 3
    goto main
    بعد یه سوال دیگه که دارم اینه که ایا ALTUM DESIGNER 14 توانایی شبیه سازی میکرو های سری Microchip رو داره
    .ممنون
  2. #2
    2014/06/16
    1,156
    157

    پاسخ : اتصال میکرو به سون سگمنت(فاقد مالتی)

    تو شبیه ساز اینجور چیزا را درست نشون نمیده چون اکثرا با سرعت واقعی میکرو شبیه سازی نمیکنه و ثانیا رفرش مانیتور هم میاد تو کار .
    انشاالله در عمل درست کار میکنه.
    در مورد سوال دوم هم اگه تو لایبرریش موجود باشه حتما میتونه.
    البته من C زیاد وارد نیستم و با بسکام کار میکنم.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
  3. #3
    2010/10/04
    تهران
    1,638
    563

    پاسخ : اتصال میکرو به سون سگمنت(فاقد مالتی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra-meh
    سلام به همه ی دوستان
    من یه سون سگمنت 18 پایه تهیه کردم.پایه های A تا G رو به هم پل دادم وبه پورت Bمیکرو وصل کردم. پایه مشترک رو هم با یه ترانزیستور به پورت Cوصل کردم.برنامه رو هم از یکی از دوستان گرفتم ولی خب وقتی داخل پروتوس اجراش میکنم خیلی بد نمایش میده .یعنی اصلا نمیشه تشخیص داد.تاخیر زمانی رو هم 3 میلی گرفتم.
    DEFINE OSC 8
    trisb=0
    trisc=0
    portb=0
    portc=0
    main:
    PORTB=$3f
    PORTC.0=1
    pause 3
    PORTB=$5B
    PORTC.1=1
    pause 3
    goto main
    بعد یه سوال دیگه که دارم اینه که ایا ALTUM DESIGNER 14 توانایی شبیه سازی میکرو های سری Microchip رو داره
    .ممنون
    با سلام
    با این کد شما طبیعیه که درست نمایش نده.
    موقع روشن کردن هر دیجیت باید دیجیتهای دیگه خاموش باشن. یعنی در هر لحظه، توی پورت C فقط یه بیت باید یک باشه. کد شما بصورت زیر اصلاح میشه:
    [code=c]
    main:
    PORTB=$3f
    PORTC.1=0
    PORTC.0=1
    pause 3
    PORTB=$5B
    PORTC.0=0
    PORTC.1=1
    pauSE 3
    goto main
    [/code]
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. اتصال میکرو به سون سگمنت(فاقد مالتی)
    توسط zahra-meh در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/05/30, 20:24
  2. 7 سگمنت به روش مالتی پلکس
    توسط honestman در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 35
    آخرين نوشته: 2014/01/04, 19:42
  3. سون سگمنت مالتی پلکس
    توسط mohammad1392 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2013/08/05, 18:01
  4. سون سگمنت مالتی پلکس
    توسط logicman در انجمن 8051
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2013/06/10, 11:09
  5. مشکل در مورد اتصال سگمنت به میکرو
    توسط sinaa2251 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2013/05/18, 10:20

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •