ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21
  1. #1
    2014/05/03
    108
    2

    ساخت التراسونیک

    سلام من دارم روی پروژه ساخت التراسونیک کار می کنم ولی در مورد برنامه نویسی اش هیچی نمیدونم اگر کسی در مورد الگوریتم برنامه نویسی اش چیزی میدونه لطفا راهنماییم بکنه.
    خیلی ممنون
  2. #2
    2013/06/19
    1,544
    72

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    میخواید سنسورش رو خودتون راه بندازین یا با استفاده از ماژول فاصله رو در بیارین؟
    AYRIC
  3. #3
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    سلام

    اگه از ماژول های آماده مثل SRF05 یا SRF04 استفاده می کنید : یه پالس 20 تا 50 میکرو ثانیه ای به trigger میدین و ماژول یه پالس بازگشتی (Echo) به شما میده که کافیه پهنای این پالس رو بگیرید !

    اگر خودتون ماژول میسازید : باید یه پالس از فرستنده بفرستید و هم زمان تایمر زمان سنج رو فعال کنید - و وقتی پالس از گیرنده دریافت شد باید تایمر رو قطع کنید و زمان بدست آمده رو با کمک فرمول های ساده ریاضی و با در نظر گرفتن سرعت صوت به فاصله طی شده تبدیل کنید
  4. #4
    2014/05/03
    108
    2

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    ممنون دوست عزیز .من از ماژول آماده استفاده می کنم .شما که تجربه دارید این ماژول نکته خاصی نداره.
    رابطه ریاضی مربوطه و همچنین سرعت صوت را یاد ندارید.برای چی باید پهنای پالس را اندازه بگیرم.
    سنسور التراسونیک را در پروتوس چی سرچ کنم.
  5. #5
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    سلام داداش

    از کدوم ماژول استفاده میکنید ؟
  6. #6
    2014/05/03
    108
    2

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin-m
    سلام داداش

    از کدوم ماژول استفاده میکنید ؟
    سلام ممنون
    srf05
  7. #7
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    خب داداش
    اینو ببین :
    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Portc.5 , E = Portc.4 , Db4 = Portc.3 , Db5 = Portc.2 , Db6 = Portc.1 , Db7 = Portc.0
    
    Config Portd.4 = Output
    Trigger Alias Portd.4
    Trigger = 0
    
    Config Portd.5 = Input
    
    Config Portd.7 = Output
    Led Alias Portd.7
    Led = 0
    
    Dim A As Word
    Dim S As Single
    Config Single = Scientific , Digits = 2
    Const K = 0.1725
    
    Waitms 50
    
    Cursor Off
    Cls
    Lcd "SRF-05"
    Locate 2 , 1
    Lcd "AUTO Range"
    
    Led = 1
    Waitms 100
    Led = 0
    
    Wait 3
    
    Do
    
    Trigger = 1
    Waitus 15
    Trigger = 0
    
    Waitus 10
    Pulsein A , Pind , 5 , 1
    
    S = A * K
    
    Cls
    Locate 2 , 1
    Lcd "dis: " ; S ; " cm"
    
    If S < 20 Then
     Led = 1
     Waitms 20
     Led = 0
    End If
    
    Waitms 100
    
    Loop
    
    End

    اضافه شده در تاریخ :
    این میاد فاصله رو روی ال سی دی نشون میده
  8. #8
    2014/05/03
    108
    2

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin-m
    خب داداش
    اینو ببین :
    کد:
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    
    Config Lcd = 16 * 2
    Config Lcdpin = Pin , Rs = Portc.5 , E = Portc.4 , Db4 = Portc.3 , Db5 = Portc.2 , Db6 = Portc.1 , Db7 = Portc.0
    
    Config Portd.4 = Output
    Trigger Alias Portd.4
    Trigger = 0
    
    Config Portd.5 = Input
    
    Config Portd.7 = Output
    Led Alias Portd.7
    Led = 0
    
    Dim A As Word
    Dim S As Single
    Config Single = Scientific , Digits = 2
    Const K = 0.1725
    
    Waitms 50
    
    Cursor Off
    Cls
    Lcd "SRF-05"
    Locate 2 , 1
    Lcd "AUTO Range"
    
    Led = 1
    Waitms 100
    Led = 0
    
    Wait 3
    
    Do
    
    Trigger = 1
    Waitus 15
    Trigger = 0
    
    Waitus 10
    Pulsein A , Pind , 5 , 1
    
    S = A * K
    
    Cls
    Locate 2 , 1
    Lcd "dis: " ; S ; " cm"
    
    If S < 20 Then
     Led = 1
     Waitms 20
     Led = 0
    End If
    
    Waitms 100
    
    Loop
    
    End

    اضافه شده در تاریخ :
    این میاد فاصله رو روی ال سی دی نشون میده
    خیلی ممنون دوست عزیز واقعا زحمت کشیدین
    چندتا سوال در مورد دستورات تو این برنامه داشتم اگه زحمتی نیست جواب بدین.
    دستور dim s as single یعنی چی بعدش config single کلا نفهمیدم چیکار میکنه
    const k=0.1725 یعنی چی و بعدشم اون s=a*k هم که فرمولشه درسته
    ببخشید اینقدر سوال می کنم شما هم توی زحمت می اندازم

  9. #9
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : ساخت التراسونیک

    سلام

    خواهش میکنم
    دستور DIM A AS SINGLE که یک متغییر با نام A از نوع SINGLE تعریف میکنه
    دستور بعدش هم میاد معین میکنه که هر مقداری که در متغییر SINGLE قرار گرفت تا دورقم پشت اعشار قرار بگیره
    K هم اینجا یه ثابت تناسبی هستش که در فرمول S=A*K با ضرب شدن در پهنای پالس بدست آمده مقدار فاصله برحسب سانت در متغییر S قرار میگیره

    من به اینکه این انجمن جای سوال و جواب و صحبت و بحث علمیه از صمیم قلب معتقدم ! پس داداش خیالت راحت هر چه دل تنگت میخواهد بپرس :agree:
  10. #10
    2014/05/03
    108
    2

    پاسخ : ساخت التراسونیک


    ممنون دوست خوبم این ماژول التراسونیک رو در پروتوس چی سرچ می کنن من هرچی می گردم چیزی پیدا نمی کنم. :eek: .
صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

موضوعات مشابه

  1. وان های التراسونیک
    توسط solimaniashkan در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/10/23, 15:08
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/08/22, 15:18
  3. التراسونیک
    توسط minaalamshahi در انجمن سنسورها
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/08/09, 19:43
  4. التراسونیک
    توسط hadi_sl66 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/04/22, 14:22
  5. فرق یین ماژول التراسونیک با سنسور التراسونیک ؟
    توسط bahramicq در انجمن مدار هاي ديجيتال
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2008/11/23, 16:48

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •