ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2013/03/12
    بهبهان
    113
    8

    برنامه برای دریافت دیتا از SIM908 و ذخیره در AVR

    سلام
    من یه برنامه نمونه می خوام که از روی اون کدهای خودم برای avr بنویسم . در واقع می خوام بدونم کد ارسالی از ماژول و چه جوری باید بخونم و در یه متغیر یا رشته ذخیره کنم به این صورت که:
    مثلا
    ّبا زنگ زدن به ماژول یک ای ای دی روشن شود .

    ماژول با زنگ زدن دیتای RING رو میفرسته و اگه به هگز بخوایم به این صورت می فرسته :
    0D 0A 52 49 4E 47 0D 0A 0D 0A

    من یه کد نوشتم جواب نداد لطفا کمک کنید
    IN GOD WE TRUST
  2. #2
    2013/03/12
    بهبهان
    113
    8

    پاسخ : برنامه برای دریافت دیتا از SIM908 و ذخیره در AVR

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسین فتح بگ
    سلام
    من یه برنامه نمونه می خوام که از روی اون کدهای خودم برای avr بنویسم . در واقع می خوام بدونم کد ارسالی از ماژول و چه جوری باید بخونم و در یه متغیر یا رشته ذخیره کنم به این صورت که:
    مثلا
    ّبا زنگ زدن به ماژول یک ای ای دی روشن شود .

    ماژول با زنگ زدن دیتای RING رو میفرسته و اگه به هگز بخوایم به این صورت می فرسته :
    0D 0A 52 49 4E 47 0D 0A 0D 0A

    من یه کد نوشتم جواب نداد لطفا کمک کنید

    کسی نیست کمک کنه واقعا نیاز دارم فقط یه کد نمونه می خوام بقیه کاراش و خودم انجام می دم :cry:
    IN GOD WE TRUST
  3. #3
    2015/03/15
    108
    0

    پاسخ : برنامه برای دریافت دیتا از SIM908 و ذخیره در AVR

    اینو ببین: کدش رو اینجا نوشتم:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=109271.0
  4. #4
    2013/03/12
    بهبهان
    113
    8

    پاسخ : برنامه برای دریافت دیتا از SIM908 و ذخیره در AVR

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسین فتح بگ
    سلام
    من یه برنامه نمونه می خوام که از روی اون کدهای خودم برای avr بنویسم . در واقع می خوام بدونم کد ارسالی از ماژول و چه جوری باید بخونم و در یه متغیر یا رشته ذخیره کنم به این صورت که:
    مثلا
    ّبا زنگ زدن به ماژول یک ای ای دی روشن شود .

    ماژول با زنگ زدن دیتای RING رو میفرسته و اگه به هگز بخوایم به این صورت می فرسته :
    0D 0A 52 49 4E 47 0D 0A 0D 0A

    من یه کد نوشتم جواب نداد لطفا کمک کنید
    سلام به دوستان
    من کد زیر و نوشتم ولی جواب نمی ده !!
    روال کار به این صورت است که با ارسال هر پیامی با هر محتویاتی به ماژول میکرو portb.3 رو روشن کنه .
    هموان طور که می دونیم با ارسال پیام به میکرو پاسخ میکرو به شکل زیر است:
    CMTI: "SM",1+
    حالا من تو برنامه به میکرو گفتم هر دیتایی غیر از دیتای RECSMS بیاید PORTB.3 سه بار چشمگ بزند و کل اس ام اس ها رو پاک کنه .

    با پروتوس تو قسمت ترمینال مجازی جواب گرفتم ولی تو عمل نه و هر بار که اس ام اس می فرستم وارد مد چشمک میشه .
    همچنین مطمن هستم که بود ریتم درسته اخه دستوری رو که می کرو واسه پاک کردن اس ام اسا می فرسته ماژول اجرا می کنه .
    بود ریتم هم 4800 هستش .
    اینم کدی که نوشتم :



    کد:
    #include <mega32.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h> 
    
    char RECSMS[]={'+','C','M','T','I',':',' ','"','S','M','"',',','1',0X0D};
    char data [5];
    char ram,i,j;
    bit flag;
    
    void main()
    {
    DDRB.3=1;
    PORTB.3=0;
    DDRA=0xff;
    PORTA=0x00;
    
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0X00;
    UBRRL=12; //BAUDE RATE 4800
    delay_ms(1000);
    for(i=0;i<6;i++)
    {
      PORTB.3=~PORTB.3;
      delay_ms(800);
    } 
    PORTA.1=1;    //ON MODULE
    delay_ms(1500);
    PORTA.1=0;
    delay_ms(15000);
    
    //printf("AT+CGPSPWR=1");
    //putchar(0x0d);
    //delay_ms(500);
    //printf("AT+CGPSRST=1");
    //putchar(0x0d);
    //delay_ms(15000);
    
    //#asm ("sei") ;
    
    while(1)
    
      {
    
       while(1)
        { 
         getdata: 
         ram=getchar();
         if(((ram==0X0D)||(ram==0X0A))&&(i==0)) goto getdata; //declare 2 first byte
         data[i]=ram;
         if(ram==0x0D) break;
         i++;
          
        }    
           
         printf("i=%i",i);
        i=0;
        ram=0;
        //delay_ms(500);
        //printf("data recived !!!");
        //putchar('\r');
        
         while((data[i]!=0x0d)) 
            {
             
             
             if(RECSMS[i]!=data[i])
              {
               //putchar('\r');
              // printf("wrong !!!");
               flag=1;
               i=0;
               goto wrong ;
              }
              i++;
              
            }
                
             
              
              
            
            
            wrong:
            if(flag==1)
            {
            printf("AT+CMGDA=");
            putchar('"');
            printf("DEL ALL");
            putchar('"');
            putchar(0X0D);
              for(j=0;j<6;j++)
              {
                 PORTB.3=~PORTB.3;
                 delay_ms(800);
              }
              
            }
            if(i==13)PORTB.3=1;
            i=0;
            flag=0;
            for(j=0;j<20;j++)
              {
               data[j]=0;
                                 
              }
            
            
            
            
            
            
           
          
         
       
        
        
      }
    
    }
    IN GOD WE TRUST
  5. #5
    2013/03/12
    بهبهان
    113
    8

    پاسخ : برنامه برای دریافت دیتا از SIM908 و ذخیره در AVR

    نقل قول نوشته اصلی توسط حسین فتح بگ
    سلام به دوستان
    من کد زیر و نوشتم ولی جواب نمی ده !!
    روال کار به این صورت است که با ارسال هر پیامی با هر محتویاتی به ماژول میکرو portb.3 رو روشن کنه .
    هموان طور که می دونیم با ارسال پیام به میکرو پاسخ میکرو به شکل زیر است:
    CMTI: "SM",1+
    حالا من تو برنامه به میکرو گفتم هر دیتایی غیر از دیتای RECSMS بیاید PORTB.3 سه بار چشمگ بزند و کل اس ام اس ها رو پاک کنه .

    با پروتوس تو قسمت ترمینال مجازی جواب گرفتم ولی تو عمل نه و هر بار که اس ام اس می فرستم وارد مد چشمک میشه .
    همچنین مطمن هستم که بود ریتم درسته اخه دستوری رو که می کرو واسه پاک کردن اس ام اسا می فرسته ماژول اجرا می کنه .
    بود ریتم هم 4800 هستش .
    اینم کدی که نوشتم :



    کد:
    #include <mega32.h>
    #include <stdio.h>
    #include <delay.h> 
    
    char RECSMS[]={'+','C','M','T','I',':',' ','"','S','M','"',',','1',0X0D};
    char data [5];
    char ram,i,j;
    bit flag;
    
    void main()
    {
    DDRB.3=1;
    PORTB.3=0;
    DDRA=0xff;
    PORTA=0x00;
    
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0X00;
    UBRRL=12; //BAUDE RATE 4800
    delay_ms(1000);
    for(i=0;i<6;i++)
    {
      PORTB.3=~PORTB.3;
      delay_ms(800);
    } 
    PORTA.1=1;    //ON MODULE
    delay_ms(1500);
    PORTA.1=0;
    delay_ms(15000);
    
    //printf("AT+CGPSPWR=1");
    //putchar(0x0d);
    //delay_ms(500);
    //printf("AT+CGPSRST=1");
    //putchar(0x0d);
    //delay_ms(15000);
    
    //#asm ("sei") ;
    
    while(1)
    
      {
    
       while(1)
        { 
         getdata: 
         ram=getchar();
         if(((ram==0X0D)||(ram==0X0A))&&(i==0)) goto getdata; //declare 2 first byte
         data[i]=ram;
         if(ram==0x0D) break;
         i++;
          
        }    
           
         printf("i=%i",i);
        i=0;
        ram=0;
        //delay_ms(500);
        //printf("data recived !!!");
        //putchar('\r');
        
         while((data[i]!=0x0d)) 
            {
             
             
             if(RECSMS[i]!=data[i])
              {
               //putchar('\r');
              // printf("wrong !!!");
               flag=1;
               i=0;
               goto wrong ;
              }
              i++;
              
            }
                
             
              
              
            
            
            wrong:
            if(flag==1)
            {
            printf("AT+CMGDA=");
            putchar('"');
            printf("DEL ALL");
            putchar('"');
            putchar(0X0D);
              for(j=0;j<6;j++)
              {
                 PORTB.3=~PORTB.3;
                 delay_ms(800);
              }
              
            }
            if(i==13)PORTB.3=1;
            i=0;
            flag=0;
            for(j=0;j<20;j++)
              {
               data[j]=0;
                                 
              }
            
            
            
            
            
            
           
          
         
       
        
        
      }
    
    }
    چرا کسی نیست کمک کنه ؟!!!
    IN GOD WE TRUST
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. نحوه ذخیره دیتای سریال و مقایسه در ارتباط با sim908
    توسط hfhossein در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/08/18, 11:25
  2. دیتا شیت sim908
    توسط hzohani در انجمن ماژول های GPS - GSM - GPRS
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/05/23, 13:45
  3. یک فرستنده و گیرنده برای ارسال و دریافت فقط و فقط دیتا
    توسط vahidsport در انجمن ماژول های RF - ISM Band و بلوتوث
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2012/02/14, 09:13
  4. برنامه کامل ارسال و دریافت دیتا با پروتکل TWI
    توسط PEDRAM-PMS در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/08/29, 00:15
  5. دریافت دیتا بصورت8 بیتی و ذخیره بصورت ماتریس
    توسط siamakb در انجمن PLD , SPLD , GAL , CPLD , FPGA
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2011/07/10, 22:45

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •