ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2013/12/10
    11
    0

    مشکل با ولتاژ و آمپر sim900

    سلام من یک برد sim900 دارم که وقتی به آن از طریق یک usb to ttl اتصال پیدا می کنم به راحتی متصل می شه و من می توانم at کد ها را در hyper terminal وارد کنم و مشکلی ندارد ولی
    من می خواهم از طریق یک برد اردوینو که دارم که یک برنامه هم برای آن نوشتم دستورات را به sim900 ارسال کنم برنامه ای که نوشتم هیچ مشکلی ندارد
    من برای تامین ولتاژ آن از پین های usb که متصل به لپ تاپ بود استفاده کردم و آردوینو کد ها را به درستی ارسال کرد به sim900 و کار کرد

    حالا من می خواهم ولتاژ را به جای usb از طریق یک باطری 12 ولت 3 آمپر که به وسیله lm2596 به 4.3 ولت رساندم به sim900 بدهم sim900 درست روشن شد و 3 ثانیه دکمه پاور را زدم و روشن شد , دکمه پاور سبز و net زرد که چشمک هم می زند و مشکلی از لحاظ ریست شدن ندارد اما این بار که خواستم از طریق اردوینو کد را ارسال کنم با این که به خوبی sim900 روشن شده ولی کدهای at واردش نمی شه

    جالب این که من یک آداپتور لپ تاپ hp هم داشتم و آن 18 ولت و 3.5 آمپر بود از طریق آن که ولتاژ دادم کد ها ارسال شد و sim900 کار کد
    من یک آداپتور 12 ولت 4 آمپر هم داشتم به آن که وصل کردم روشن شد ولی دوباره کد ها ارسال نشد

    من ولتاژ را درست رعایت می کنم ولی فقط با آن آداپتور hp روشن شد و من می خواهم با آداپتور های دیگر کار کند و علت را نمی دانم؟

    لطفا کمک کنید ؟ ساده توضیح بدهید مبتدیم با تشکر خیلی لازم دارم
    :cry:



  2. #2
    2008/08/13
    اهواز
    692
    192

    پاسخ : مشکل با ولتاژ و آمپر sim900

    باید زمین مشترک داشته باشی. اگر از باتری های جداگانه برای ماژول و کنترلر استفاده میکنید باید زمین های اونها( منفی ها) به هم اتصال داشته باشند
  3. #3
    2013/12/10
    11
    0

    پاسخ : مشکل با ولتاژ و آمپر sim900

    دستتون درد نکنه واقعا فکر نمی کردم این مشکلم بود و باید منفی ها را مشترک می کردم که باعث عدم هماهنگی بین دو بردم شده بود وsim900 کد ها را دریافت نمی کرد ولی مجبور شدم baud rate که برای اتصال به sim900 از طریق arduino انتخاب کنم را از 9600 به 115200 تغییر بدهم

    به هر حال خیلی تشکر .
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. میلی آمپر به ولتاژ
    توسط behroz.r در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2015/07/20, 07:26
  2. تقویت آمپر ولتاژ!
    توسط F A R Y A D در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2015/04/29, 11:31
  3. قطع و وصل ولتاژ 12 ولت 100 آمپر
    توسط ali_elect62 در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/07/01, 20:53
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/05/01, 15:49
  5. ولتاژ Max232 ؟ ==> (SIM900)
    توسط sina1359 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/10/31, 10:11

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •