ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    مشکل همیشگی من با کی پد

    من همیشه با کیپد مشکل دارم
    الان یه کی پد 4*4 دارم موقع خوندن کلید بعضی وقت ها قاطی میخونه
    من ورودی ها رو پول پ داخلی کردم
  2. #2
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    آره با C نوشتم
    هم تو LPC هم تو STM32 و هم تو sam7s64 مشکل دارم باهاش
    باز هم میگم ورودی هام رو پول پ داخلی کردم
  3. #3
    2014/07/16
    28
    0

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    سلام
    ازچه روشی برای خوندن کی پد استفاده میکنی؟؟بعد همیشه اشتباست یا بعضی وقتا؟؟
  4. #4
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    نقل قول نوشته اصلی توسط gbg
    من همیشه با کیپد مشکل دارم
    الان یه کی پد 4*4 دارم موقع خوندن کلید بعضی وقت ها قاطی میخونه
    من ورودی ها رو پول پ داخلی کردم
    از ماژول هدر آماده استفاده میکنی؟؟
  5. #5
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin-m
    از ماژول هدر آماده استفاده میکنی؟؟
    نه از هدر آماده استفاده نمی کنم

    این کد برای stm32 هستش

    کد:
    char ReadKey(void){
     int i;
     uint16_t value;
     char key;
     
     for(i=0;i<4;i++){
    	GPIO_SetBits(GPIOD,GPIO_Pin_0);
    	GPIO_SetBits(GPIOA,GPIO_Pin_10);
    	GPIO_SetBits(GPIOA,GPIO_Pin_11);
    	GPIO_SetBits(GPIOA,GPIO_Pin_12);
    	if(i==0)
    	 GPIO_ResetBits(GPIOA,GPIO_Pin_10);
    	if(i==1)
    	 GPIO_ResetBits(GPIOA,GPIO_Pin_11);
    	if(i==2)
    	 GPIO_ResetBits(GPIOA,GPIO_Pin_12);
    	if(i==3)
    	 GPIO_ResetBits(GPIOD,GPIO_Pin_0);
     //Delay(0XFF);
     
    	key=0;
     value=GPIOD->IDR;
     if((value&GPIO_Pin_1)==0) 
    		key=i*4+1;
     if((value&GPIO_Pin_2)==0) 
    		key=i*4+2;
     if((value&GPIO_Pin_3)==0) 
    		key=i*4+3;
     if((value&GPIO_Pin_4)==0) 
    		key=i*4+4;
    	if(key!=0){
    	 while(value==GPIOD->IDR) Delay(5);
    	 break;
    	}
     }
     return key;
    }
    تا وقتی دکمه رو ول نکنه رو تین خوندن تموم نمیشه
    جالب اینه که بدون ول کردن بعضی وقت ها حارج میشه یعنی شرط while برفرار نمیشه
  6. #6
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    آقا مطمعنی کار میکنه
    تو کی پد ماتریسی خطوط باید یکی یکی فعال بشه
    تا اونجا که من میدونم
  7. #7
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    داداش ها چرا به خودتون سخت میگیرین ؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    کافیه A رو یک کنی بعد ببینی از 1 تا 4 کدوم یک شدن - B رو یک کنی بعد ببینی از 1 تا 4 کدوم یک میشه و ......
    خیلی سادس!
    اگه خواستین برنامه هم بذارم

    موفق باشین :job: :job:
  8. #8
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin-m
    داداش ها چرا به خودتون سخت میگیرین ؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    کافیه A رو یک کنی بعد ببینی از 1 تا 4 کدوم یک شدن - B رو یک کنی بعد ببینی از 1 تا 4 کدوم یک میشه و ......
    خیلی سادس!
    اگه خواستین برنامه هم بذارم

    موفق باشین :job: :job:
    خب من هم همین کار رو کردم
    ولی وقتی کلید رو میخونه بعضی وقت ها اشتباه می خونه
    ولی وقتی کلید فشرده نشده درست کار میکنه و کلیدی نمی خونه وقتی کلید رو میخونه اشتباه میشه

    من از پول پ داخلی استفاده کردم شاید درست تنظیم نکردم
  9. #9
    2014/08/17
    456
    48

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    شما همین سخت افزاری رو ببند جواب میگیری! :job:
  10. #10
    2007/04/05
    967
    3
    gbg

    پاسخ : مشکل همیشگی من با کی پد

    نقل قول نوشته اصلی توسط mobin-m
    شما همین سخت افزاری رو ببند جواب میگیری! :job:
    همینه سخت افزار فقط پول پ داخلی کردم
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15

موضوعات مشابه

  1. روشن بودن همیشگی بعضی لامپها در تابلو روان
    توسط starsoheil در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/06, 17:14
  2. مشکل همیشگی usb به سریال
    توسط Akbar-Hi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2010/08/16, 13:06
  3. مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)
    توسط ssaeid2000 در انجمن سایر مطالب مرتبط با ميکرو ها و پروسسورها
    پاسخ: 11
    آخرين نوشته: 2008/10/07, 17:00
  4. مشکل همیشگی من با ATMEGA 128
    توسط مهدی مهری در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2008/08/22, 15:34
  5. مشکل همیشگی در ایجاد وقفه
    توسط mjs10205 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2008/07/15, 21:57

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •