ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2013/11/03
    بناب
    153
    3

    فرق #byte و #define

    با سلام. دوستان سوال اینه که فرق بین define# و byte# چی هست یه برنامه ای هست ک توش از pic16f876 استفاده کرده و پورت a رو با byte# 0x86 اگه اشتباه نکنم معرفی کرده حالا اگه بخایم از 18f452 استفاده کنیم ک هگز پورت a hاش f92 باشه میشه از byte# استفاده کرد یا از define # میشه .
    اگه فرق این دوتا تو کاربرد رو هم ذکر کنید،ممنون میشیم.
    من الله التوفیق :nerd:
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ*ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ*ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ*شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ*شود.
    ....
  2. #2
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : فرق #byte و #define

    نقل قول نوشته اصلی توسط amanver
    با سلامک. دوستان سوال اینه که فرق بین define# و byte# چی هست یه برنامه ای هست ک توش از pic16f876 استفاده کرده و پورت a رو با byte# 0x86 اگه اشتباه نکنم معرفی کرده حالا اگه بخایم از 18f452 استفاده کنیم ک هگز پورت a hاش f92 باشه میشه از byte# استفاده کرد یا از define # میشه .
    اگه فرق این دوتا تو کاربرد ع=رو هم ذکر کنید،ممنون میشیم.
    من الله التوفیق :nerd:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت




    [code=c]#define PORTA 0x05
    PORTA = 0 [/code]
    is equivalent to just writing
    0x05 = 0 (try to assign 0 to a litteral value = error -this is like writing 3=1)

    [code=c]#byte PORTA = 0x05
    PORTA = 0 [/code]
    I think is equivalent to writing
    [code=c]*0x05 = 0 [/code]
    (store 0 in an address = no error)

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2006/08/16
    867
    17

    پاسخ : فرق #byte و #define

    همونطور که توی لینکی که آقای مستقیمی دادند گفته define یه جورایی فقط برای جایگزین کردن یک عبارت بکار میره.
    byte برای اختصاص یک نام به یک آدرس از حافظه به کار میره.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  4. #4
    2013/11/03
    بناب
    153
    3

    پاسخ : فرق #byte و #define

    خیلی ممنون.پس استفاده از بایت همانند استفاده از اشاره گرهاست ک ادرس خانه های حافظه را در خودش نگه میداره. حال اگر بنویسیم
    byte porta 0x952# درست است؟
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ*ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ*ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ*شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ*شود.
    ....
  5. #5
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : فرق #byte و #define

    نقل قول نوشته اصلی توسط amanver
    خیلی ممنون.پس استفاده از بایت همانند استفاده از اشاره گرهاست ک ادرس خانه های حافظه را در خودش نگه میداره. حال اگر بنویسیم
    byte porta 0x952# درست است؟
    به مثال بالا توجه کن.
    برای قرار دادن کد هم از ابزار کد انجمن استفاده کن
    [code=c]#byte porta = 0x952[/code]

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2013/11/03
    بناب
    153
    3

    پاسخ : فرق #byte و #define

    ممنون ولی نگفتین درسته یانه؟ یعنی بایت ب معنای 1 بایت نیست دیگه ایا؟
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ*ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ*ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ*شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ*شود.
    ....
  7. #7
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : فرق #byte و #define

    نقل قول نوشته اصلی توسط amanver
    ممنون ولی نگفتین درسته یانه؟ یعنی بایت ب معنای 1 بایت نیست دیگه ایا؟
    دستور بایت داره به یه خونه از حافظه ی میکرو رو اشاره میکنه و به اون خونه اسم اختصاص میده. خونه های حافظه هم که همه شون 1 بایتی هستن.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  8. #8
    2013/11/03
    بناب
    153
    3

    پاسخ : فرق #byte و #define

    ff2 ک مربوط ب intcon میکروی 18f452 هست،یک بایتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo:
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ*ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ*ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ*شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ*شود.
    ....
  9. #9
    2007/11/22
    تبریز
    2,483
    492

    پاسخ : فرق #byte و #define

    نقل قول نوشته اصلی توسط amanver
    ff2 ک مربوط ب intcon میکروی 18f452 هست،یک بایتیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo:
    مگه قراره چند بایت باشه؟؟!!
    بخش REGISTER 8-1: INTCON REGISTER رو مطالعه بکن.
    FF2 آدرس اون رجیستر هست.
    متن زیر رو از دیتاشیت برداشتم که توضیحات بیتهای این رجیستر هست.


    bit 7 GIE/GIEH: Global Interrupt Enable bit
    When IPEN = 0:
    1 = Enables all unmasked interrupts
    0 = Disables all interrupts
    When IPEN = 1:
    1 = Enables all high priority interrupts
    0 = Disables all interrupts
    bit 6 PEIE/GIEL: Peripheral Interrupt Enable bit
    When IPEN = 0:
    1 = Enables all unmasked peripheral interrupts
    0 = Disables all peripheral interrupts
    When IPEN = 1:
    1 = Enables all low priority peripheral interrupts
    0 = Disables all low priority peripheral interrupts
    bit 5 TMR0IE: TMR0 Overflow Interrupt Enable bit
    1 = Enables the TMR0 overflow interrupt
    0 = Disables the TMR0 overflow interrupt
    bit 4 INT0IE: INT0 External Interrupt Enable bit
    1 = Enables the INT0 external interrupt
    0 = Disables the INT0 external interrupt
    bit 3 RBIE: RB Port Change Interrupt Enable bit
    1 = Enables the RB port change interrupt
    0 = Disables the RB port change interrupt
    bit 2 TMR0IF: TMR0 Overflow Interrupt Flag bit
    1 = TMR0 register has overflowed (must be cleared in software)
    0 = TMR0 register did not overflow
    bit 1 INT0IF: INT0 External Interrupt Flag bit
    1 = The INT0 external interrupt occurred (must be cleared in software)
    0 = The INT0 external interrupt did not occur
    bit 0 RBIF: RB Port Change Interrupt Flag bit
    1 = At least one of the RB7:RB4 pins changed state (must be cleared in software)
    0 = None of the RB7:RB4 pins have changed state

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  10. #10
    2013/11/03
    بناب
    153
    3

    پاسخ : فرق #byte و #define

    اقا یه لحظه توقف فرمایید،بحث یه جوری درهم رفت.
    اینکه رجیستر intcon یک بایت هست ک شکی نیست. ولی ادرس این رجیستر 12 بیت هست. درسته؟
    اونجوری ک بنده متوجه شدم، این دوستور #بایت ادرس رجیستر رو نگه میداره نه مقدارش رو.
    حالا ادرس رجیستر بیش از یک بایته دیگه. میگم دستور #بایت اینجوری نیس ک ادرس هایی توش ذخیره بشه ک فقط یک بایتی اند.؟ متوجه منظورم شدید؟
    این بار دیگه ترکی مینویسم ها oo: oo: oo: oo: oo: oo: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    رو به خودت نسبت هستی مده!**دل به چنین مستی و پستی مده! //زانچه نداری ز چه افسردهآ*ای*و زغم و اندوه دل آزردهآ*ای؟!//گر ببرد ور بدهد دست دوست*ور بِبَرد ور بنهد مُلک اوست//ور بِکِشی یا بکُشی دیو غم **کج نشود دست قضا را قلم//آنچه خدا خواست همان میآ*شود**وآنچه دلت خواست نه آن میآ*شود.
    ....
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. err define Atmel Studio
    توسط avr1083 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/09/03, 11:09
  2. #ifndef و define و endif در سی ++
    توسط hosseinam در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/08/28, 11:19
  3. #define
    توسط adc در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2011/10/14, 12:52
  4. نوشتن روی ds1307 byte _56 RAM
    توسط soomael در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2009/12/20, 14:48
  5. define# یعنی چی؟
    توسط Dr.j در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/05/03, 21:03

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •