ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوع: bit-plane slicing

  1. #1
    2011/06/11
    134
    14

    bit-plane slicing

    سلام
    من یک تصویر دارم به ماتریس دسترسی دارم میخوام مقدار هر ماتریس رو با مقدار مثلا 00000010 باینری اند کنم
    مثلا مقداری که من دارم 187 دسی هست که میشه 10111011 این اند با عدد قبل میشه همون عدد قبل

    تمام ماتریس اند با عدد 00000010 میشن و تمام عدادای از ماترسی که این بیتشون 1باشه مقدار 255 دیس رو میگیرن و اونای هم که این بیتشون صفر هست
    مقدار صفر دیسی رو میگیرن به این میگن bit-plane slicing

    حلا من هرچی سعی کردم نتونستم عدد 187 رو اند با 00000010 کنم تو متلب
    اگر دوستان پیشنهادی دارن بگن
    ممنون
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
  2. #2
    2014/07/15
    مشهد
    109
    1

    پاسخ : bit-plane slicing

    bit plan slicing اینه؟؟
    ماشالله اینقدر خوب توضیح دادی که من که یاد داشتم یک لحظه گفتم این چیه دیگه !!! :NO:
    ببین عزیم شما می خوای عملیات comperssion انجام بدی یا اینکه می خوای تصاویر bit-plane بدست بیاری؟؟
    (البته برای comperssion هم ابتدا باید bit-plane بدست بیاری)
    اگر تصاوبر bit-plane میخوای که همون چیزی که نصف نیمه توضیح دادی درسته ولی اونجوری خیلی به نظر من راحت نیست
    من خودم این برنامرو اینطوری نوشتم هر عدد (پیکسل) باینری کردم بعد همون bit plan که می خواستم ازش در آوردم البته قبلش یک تابع (function) نوشتم که عدد میگره برداری باینری بده چون دستور dec2bin مطلب خروجیش string است.
    اون روشی که میگی متوجه نشدم
    شما تو bit_plane هیچ پیکسلی با پیکسل دیگه and نمیشه
    منظورت از دیسی چیه ؟؟؟

    اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
    لبیک یا علی (ع)
    لبیک یا حسین (ع)
    لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
    لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
  3. #3
    2011/06/11
    134
    14

    پاسخ : bit-plane slicing

    ممنون مهندس
    من راهشو تا حدودي بلدم
    الن ب نلمه دستم نيست که واست بذارم
    براي اينکه هر پيکس فقط بيت مثلا 7م رو نمايش بده بايد با مقدار 00000010 اند بشه ديگه
    حالا اين و من برنامشو ميذارم
    مشکا من اينه که تو متلب نميتون پيکسلي که مقدار دسي(دسيمال) 187 رو دا ه با مقداري که ميخوام اند کنم
    حرف شما درست با dec2binو bin2decنتونستم جواب بگيرم
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
  4. #4
    2014/07/15
    مشهد
    109
    1

    پاسخ : bit-plane slicing

    مهندس بیت 7 میشه 10000000 چون شمارش بیتها اینطوریه 76543210

    clear;clc;close all
    disp('in the name of loneliest absolute'
    disp('Bit-Plane alicing'
    in=imread('a6.jpg'ing=rgb2gray(in);
    size_img=size(in);ing=im2uint8(ing);
    for i=1:size_img(1)
    for j=1:size_img(2)
    a=dec2bin(ing(i,j),8);
    bitp(i,j)=a(8);
    end
    end
    for i=1:size_img(1)
    for j=1:size_img(2)
    if bitp(i,j)=='1'
    bitp2(i,j)=1;
    else
    bitp(2)=0;
    end
    end
    end
    مهندس این برنامه کاری که می خوای میکنه اون عدد قرمزه هر bit plane ای که بخوای بذار همونو میده
    فقط یک رابظه داره bit plane 7 باید 1 بذاری
    bit plane 6 باید 2 بذاری
    تا bit plane 0 باید 8 بذاری
    :biggrin:
    اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
    لبیک یا علی (ع)
    لبیک یا حسین (ع)
    لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
    لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
  5. #5
    2011/06/11
    134
    14

    پاسخ : bit-plane slicing

    مهندس من از 1 میشمرم میدونی ! :icon_razz:
    واسه همین میشه 7

    ممنون از کمکی که کردی
    در مورد خط های که ستاره داره سوال دارم اگر میشه یکم بیشتر توضیح بدی

    کد:
    clear;clc;close all
    disp('in the name of loneliest absolute');
    disp('Bit-Plane alicing');
    in=imread('22.bmp');
    ing=rgb2gray(in);
    size_img=size(in);
    ing=im2uint8(ing);
    
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        a=dec2bin(ing(i,j),8);
        bitp(i,j)=a(8);**********************
      end
    end
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        if bitp(i,j)=='1'*********
        bitp2(i,j)=1;**********
        else
          bitp(2)=0;**********
        end
      end
    end
    بعد من باید کدوم متغییر رو imshow کنم.

    یک سوال دیگه هم داشتم در مورد تابع تبدیل
    تابع تبدیل یعنی چی ؟ تابع تبدیل بین شدت نور پیکسلهای ورودی به پیکسلهای خروجی چی هست .

    بازم ممنون
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
  6. #6
    2011/06/11
    134
    14

    پاسخ : bit-plane slicing

    آقا ممنون
    جواب داد
    همون طور که انتظار داشتم بیت های با ارزش کلیات رو نشون میدن و بیتهای کم ارزش مثلا8 جزئیات رو نشون میدن

    اینم کد
    کد:
    clear;clc;close all
    disp('in the name of loneliest absolute');
    disp('Bit-Plane alicing');
    in=imread('22.bmp');
    ing=rgb2gray(in);
    size_img=size(in);
    ing=im2uint8(ing);
    
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        a=dec2bin(ing(i,j),8);
        bitp(i,j)=a(8);
      end
    end
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        if bitp(i,j)=='1'
           bitp2(i,j)=1;
        else
           bitp2(i,j)=0;
        end
      end
    end
    imshow(bitp2)
    [img]https://doc-10-0o-docs.googleusercontent.com/docs/securesc/ha0ro937gcuc7l7deffksulhg5h7mbp1/mkdlb1bv4jsoukkhj1t7eo2a2c8giogs/1435780800000/05553509541405846346/*/0B3h8QS9e0aowMGhhdy1DRXFaZmM?e=download[/img]

    الف عکس اصلی و بقیه از بیت 1 تا 8 نمایش داده شدن
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
  7. #7
    2014/07/15
    مشهد
    109
    1

    پاسخ : bit-plane slicing

    نقل قول نوشته اصلی توسط PHoenixhome
    آقا ممنون
    جواب داد
    همون طور که انتظار داشتم بیت های با ارزش کلیات رو نشون میدن و بیتهای کم ارزش مثلا8 جزئیات رو نشون میدن

    اینم کد
    کد:
    clear;clc;close all
    disp('in the name of loneliest absolute');
    disp('Bit-Plane alicing');
    in=imread('22.bmp');
    ing=rgb2gray(in);
    size_img=size(in);
    ing=im2uint8(ing);
    
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        a=dec2bin(ing(i,j),8);
        bitp(i,j)=a(8);
      end
    end
    for i=1:size_img(1)
      for j=1:size_img(2)
        if bitp(i,j)=='1'
           bitp2(i,j)=1;
        else
           bitp2(i,j)=0;
        end
      end
    end
    imshow(bitp2)



    الف عکس اصلی و بقیه از بیت 1 تا 8 نمایش داده شدن
    خواهش میکنم
    اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
    لبیک یا علی (ع)
    لبیک یا حسین (ع)
    لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
    لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
  8. #8
    2011/06/11
    134
    14

    پاسخ : bit-plane slicing

    آقا کسی در مورد تابع تبدیل میدونه

    یک سوال دیگه هم داشتم در مورد تابع تبدیل
    تابع تبدیل یعنی چی ؟ تابع تبدیل بین شدت نور پیکسلهای ورودی به پیکسلهای خروجی چی هست . نمودار ؟! معادله ؟!
    ممنون
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
  9. #9
    2014/07/15
    مشهد
    109
    1

    پاسخ : bit-plane slicing

    نقل قول نوشته اصلی توسط PHoenixhome
    آقا کسی در مورد تابع تبدیل میدونه

    ممنون
    می خوای پی کار کنی ؟؟ هدفتو بگو .
    تابع تبدیل می تونه هر عملیاتی روی عکس باشه ولی فکر کنم منظور شما عملیاتی مثل تابع تبدیل گاما اینا باشه
    اَشهَدُ اَنَّ اَمیرالمُومِنینَ عَلیّاً وَلیُّ الله
    لبیک یا علی (ع)
    لبیک یا حسین (ع)
    لبیک یا آقام ابولفضل عباس (ع) علمدار کربلا
    لبیک یا امام صاحب الزمان (ع)
  10. #10
    2011/06/11
    134
    14

    پاسخ : bit-plane slicing

    سلام

    مثلا :read:
    تابع تبدیل بین شدت نور پیکسلهای ورودی به پیکسلهای خروجی بیت 7ام و بیت 3ام همین مثال قبل چطور محاسبه میشه.


    یک سوالم در مورد فیلتر ها داشتم
    من یک عکس دارم که میخوام با فیلتر باتروزث و فیلتر گوسی یک چهارم فرکانس بالا تصویر رو حذف کنم یا یک چهارم پایین چطور میشه این کار رو کرد
    من تونستم فیلتر پایین گذر با باترورث بسازم ولی اینکه فرکانس دقیق باشه نه

    ممنون از راهنمایی های شما مهندس.
    آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. power plane altium
    توسط naser1363 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2015/04/05, 01:44
  2. Power Plane چيه؟
    توسط IRT در انجمن مدار چاپی (PCB)
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/06/01, 15:10
  3. اتصال plane داخلي به سيگنال
    توسط spman در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/03/22, 00:31
  4. کدامین Power Plane؟
    توسط masoud 578 در انجمن مدار چاپی (PCB)
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/11/20, 14:50
  5. مشکل با Power Plane Generator در ARES
    توسط sanaz13x در انجمن Proteus
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2008/04/14, 17:43

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •