ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    كار با پورت ها در C

    دوستان سلام . چند نفري از دوستان در مورد نحوه ارتباط C با پورت ها سوال كردند من مطالب مختصري در مورد ش نوشتم كه لينكش رو اينجا ميذارم .

    فايل ضميمه نامه است.

    در مورد كتاب هم فكر مي كنم قبلا معرفي كردم ولي براي كار با هر سخت افزاري در كامپيوتر خصوصا در مورد پورت سريال كه خيلي دردسر داره به كتاب :
    مدار هاي واسط 80x86
    نويسنده : مزيدي
    مترجم : قدرت سپيدنام
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده
    • نوع فایل: rar Cport.rar (178.5 کیلو بایت, 116 نمايش)
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  2. #2
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    كار با پورت ها در C

    دوستان عزيز سلام . يكي از دوستان كه من فقط آي دي اش رو دارم ولي اسم ايشون رو نمي دونم آدرس يه سايت در مورد نحوه كار با پورت موازي براي من فرستاد كه چيز خيلي كاملي بود من هم اينجا ميذارم
    http://www.epanorama.net/circuits/parallel_output.html
    اميدوارم مفيد باشه
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  3. #3
    2005/12/20
    111
    0

    كار با پورت ها در C

    سلام
    در مورد پورت موازی من خروجی گرفتم اما در مورد خواندن از پورت موازی نشد در مورد چگونگی اعمال خروجی به پورت بیشتر توضیح بدین
  4. #4
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    كار با پورت ها در C

    سلام . خوبي رضا جان ؟
    دوست عزيز چند نكته اينجا هست . توجه كنيد كه اولا ويندوزتون XP نباشه . دوما اينكه زماني كه داريد پورت رو ورودي مي كنيد ، پورت به جايي وصل نباشه .
    اين هارو امتحان كن انشاالله جواب ميگري .
    اگه بازم نشد بگو اگه بلد باشم در خدمتم .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  5. #5
    2005/12/20
    111
    0

    كار با پورت ها در C

    سلام
    ممنون اما در پرژه ها ی زیادی لازم می شه از ارتباط با کامپیوتر استفاده بشه و ویندوز xp
    در این مورد چکار کنیم
  6. #6
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    كار با پورت ها در C

    سلام . خوبي رضا جان ؟
    اگه مي خواهيد تحت ويندوز برنامه بنويسيد بايد بريد سراغ برنامه نويسي ويژوال . در اين صورت بايد با توابع API ويندوز بتونيد كار كنيد . من خودم اين كار رو نكردم ولي يكي از دوستان ميگفت كه با استفاده از توابع APIآ* در XP تونسته با پورت موازي كار كنه . اگه مي خواهي همچين كاري انجام بدي يه سري به سايت :

    http://codeproject.com

    بزن . اين سايت از تمامي برنامه هاي اينترفيس يه نمونه داره .
    موفق باشيد .
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
  7. #7
    2006/01/07
    hadi@eca.ir
    203
    2

    كار با پورت ها در C

    اينم مجموعه كامل كد به زبان cوc++
    http://www.4shared.com/file/1327821/a73e2e48/24191.html
    فهبني صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم
  8. #8
    2006/10/26
    1
    0

    پاسخ : كار با پورت ها در C

    یه تابعی هست به نام createfilea این یه api هستش با این می تونید تو پرتها بنویسید
  9. #9
    2007/02/04
    20
    0

    پاسخ : كار با پورت ها در C

    باسلام

    در مقاله ای که آقای نحوی تو سایت قرار دادن نوشته شده :

    " برای اینکه بتوان آدرس 0x378 را به آدرس ورودی تبدیل کرد باید بیت D5 بایت با آدرس 0x400 + 0x37A و همچنین بیت D0 و D5 بایت با آدرس 0x37A را در منطق یک نشاند "

    که البته من متوجه این قسمت نشدم . با توجه به نیاز مبرم به این مبحث لطف کرده و شرح دهید .
    با تشکر
  10. #10
    2005/06/10
    بابل
    1,808
    34

    پاسخ : كار با پورت ها در C

    نقل قول نوشته اصلی توسط iman_naderi
    باسلام

    در مقاله ای که آقای نحوی تو سایت قرار دادن نوشته شده :

    " برای اینکه بتوان آدرس 0x378 را به آدرس ورودی تبدیل کرد باید بیت D5 بایت با آدرس 0x400 + 0x37A و همچنین بیت D0 و D5 بایت با آدرس 0x37A را در منطق یک نشاند "

    که البته من متوجه این قسمت نشدم . با توجه به نیاز مبرم به این مبحث لطف کرده و شرح دهید .
    با تشکر
    سلام.
    پاسخ رو به PM ي كه داده بوديد ارسال كردم.
    موفق باشيد.
    شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ*ي جهاد فيآ*سبيلآ*الله.
    هجرت، هجرت از سنگينيآ*هاست و جاذبهآ*هايي كه تو را به خاك ميآ*چسباند.
    چكمهآ*هايت را بپوش، رهآ*توشهآ*ات را بردار و هجرت كن.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. ارسال داده باينري از طريق پورت سريال بر روي پورت ميکرو
    توسط Soheilas در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 48
    آخرين نوشته: 2014/10/25, 16:52
  2. کم بودن ولتاژ خروجي پورت a در at mega32 هنگام استفاده همزمان از 4 پورت
    توسط masoud.moghaddam21 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 17
    آخرين نوشته: 2014/04/22, 22:50
  3. مبدل پورت سریال به پورت موازی (serial to parallel)
    توسط mjs1990s در انجمن پروژه ها و مقالات تكميل شده AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/03/25, 21:39
  4. پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2010/03/26, 10:37
  5. پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2009/12/09, 15:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •