ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    2014/05/29
    قدس
    1,228
    120

    مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    سلام
    چطور میشه توابعی رو که طرف ازش استفاده نمیکنه به صورت خودکار غیر فعال بشن تا هجم فایل HEX خروجی پروژه ها کم تر بشه
    مثلا تو این کتابخونه( ) که من نوشتم شونصد تا تابع داره، که حجم زیادی هم داره، و اگه تو پروژه ای ازش استفاده بش حجم فایل HEX خروجی زیاد میشه
    حالا میخوام ببینم چطور میشه اون توابعی که طرف تو پروژش ازش استفاده نمیکنه به صورت خودکار غیر فعال بشن و انگار تو فایل کتابخونه همچن تابعی نبوده و اینا تو فایل HEX قرار نگیرن و حجم فایل HEX خروجی کاهش پیدا کنه :mrgreen:


    اصلا همچین چیزی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question:
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  2. #2
    2009/09/27
    1,128
    38

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    خود کامپایلر به صورت اتوماتیک توابع استفاده نشده رو در تولید فایل exe لحاظ نمی کنه.
    ---------
    .
    .
    ...........
  3. #3
    2014/05/29
    قدس
    1,228
    120

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    سلام داش محسن گل
    بعید میدونما...
    چون وقتی توابع کتابخونه رو کم و زیاد کردم حجم فایل hex خروجی تغییر نکرد
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  4. #4
    2009/09/27
    1,128
    38

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط md3848
    سلام داش محسن گل
    بعید میدونما...
    چون وقتی توابع کتابخونه رو کم و زیاد کردم حجم فایل hex خروجی تغییر نکرد
    منظور از کم و زیاد کردن توابع کتابخونه چیه ؟
    اما خیالت راحت، کامپایلر توابع استفاده نشده رو لحاظ نمی کنه.
    ---------
    .
    .
    ...........
  5. #5
    2008/07/31
    1
    0

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    خود کامپایلر توابعی که توی برنامه فراخوانی نشدند رو حذف میکنه ولی شما برای کم کردن حجم کد از فلگ ها باید استفاده کنی. این تاپیک رو ببینید.


    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79291.0
  6. #6
    2014/05/29
    قدس
    1,228
    120

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    تو کدویژن ارور میده که فلان تابع رو تعریف کردی ولی استفاده نکردی ازش
    برا حل این مشکل چی کار کنم؟
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  7. #7
    2014/05/29
    قدس
    1,228
    120

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحو

    خب فهمیدم
    باید تعریف توابع و متغییر های سراسری رو داخل کد زیر قرار داد

    [code=c]#pragma used+
    // ...
    #pragma used-[/code]
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.
  8. #8
    2007/08/02
    1,297
    795

    پاسخ : مشکل در نوشتن کتابخونه برا کدویژن - نحوه غیر فعال کردن توابع استفاده نشده؟؟؟؟؟؟؟

    من فقط یک کامپایلر دیدم که این مشکل نداشت به اسم mikroc
    جالبیش اینه که اگه وسط برنامه هم یک while(1);
    بنویسی نرم افزار میفهمه که خط های زیرش کاره ای نیست و اون ها رو هم کامپایل نمیکنه
    بر دوستان رفته چه افسوس میخوری
    ما هم مگر جواز اقامت گرفته ایم
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

موضوعات مشابه

  1. نوشتن تابع شکل موج با استفاده از توابع شیب و پله واحد
    توسط optonical در انجمن مفاهیم پایه برق و الکترونیک
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2016/07/24, 22:27
  2. آموزش استفاده از کتابخونه eeprom.h در کدویژن
    توسط ghafouri13 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/10/04, 17:49
  3. استفاده از توابع کدویژن در اتمل استدیو
    توسط sma در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/01/06, 15:51
  4. مشکل کتابخونه ی lcd گرافیکی با کدویژن 2.04.4
    توسط arash_zp در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2014/05/14, 14:35
  5. نحوه استفاده از توابع CMSIS
    توسط hamedb3269 در انجمن NXP
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/04/08, 20:30

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •