ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: جدول Lookup

  1. #1
    2007/07/30
    Tehran
    130
    2

    جدول Lookup

    [color=navy][color=teal]سلام
    من میخواستم یک عدد بیشتر از 300 رو با استفاده از جدول Lookup روی LCD نشون بدم :
    (A1 = Lookup(a2 , A3
    A5 = A1 + A4
    Cls
    Locate 1 , 1
    Lcd A1

    Locate 2 , 1
    Lcd A5

    A3:
    Data 0 , 31 , 60 , 91 , 121 , 152 , 182 , 213 , 244 , 274 , 305 , 335

    [size=10pt]تو این برنامه تمام متغیر هام از نوع Byte هستند ولی وقتی میخوام مقدار مثلا دهم از جدول رو نشون بدم که بیشتر از 255 میشه در این حالت من متغیر A1 رو اگه بصورت wordو.... تعریف کنم عدد درست نشون نمیده با Lookup چه باید کرد که درست بشه؟

    تعریف متغیر به عنوان Byte



    تعریف متغیر به عنوان Word

    " علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است" الكس مكنزي

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]
  2. #2
    2008/01/16
    مشهد
    458
    12

    پاسخ : جدول Lookup

    با سلام
    دوست عزیز برای دیتا 2 بایتی باید در انتها از علامت { % } استفاده کنید.
    مثالاً
    data 0274 %, 0305 % , 0335%
    موفق باشید.
    یا حق
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ*های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ*گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ*هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ*نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ*خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ*تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ*تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"
  3. #3
    2007/07/30
    Tehran
    130
    2

    پاسخ : جدول Lookup

    [color=navy][size=10pt]آقا مشگلم حل شد:

    Dim D1 As Integer , M As Integer


    M = 1

    (D1 = Lookup(m , L

    L:
    Data 0000% , 0000% , 0031% , 0060% , 0091% , 0121% , 0152% , 0182% , 0213% , 0244% , 0274% , 0305% , 0335%
    " علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است" الكس مكنزي

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت


    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    [move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. استفاده از جدول"LOOKUP" در بسکام
    توسط آقای دکتر در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2014/11/21, 01:54
  2. اضافه کردن اطلاعات به جدول lookup
    توسط starsoheil در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/11/22, 22:31
  3. LOOKUP
    توسط soodi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2011/08/25, 14:10
  4. کمک در مورد دستور lookup
    توسط javad_zavr در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/06/21, 09:36
  5. جدول lookup
    توسط jafar2000 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2009/09/27, 00:54

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •