ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2011/04/11
    139
    0

    مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    با سلام
    من میخوام یکی از تایمرهای میکرو رو داخل یه تابعی روشن کنم تابع مورد نظر اجرا میشه و بقیه دستورات داخلشو اجرا میکنه ولی فقط تایمر روشن نمیشه
    دوستان اگه میتونن در این زمینه کمکم کنن
  2. #2
    2013/09/03
    1,984
    641

    پاسخ : مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    اینجور ک نمیشه..کدتونو بزارید تا بشه ی کاریش کرد...
    قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  3. #3
    2011/04/11
    139
    0

    پاسخ : مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani
    اینجور ک نمیشه..کدتونو بزارید تا بشه ی کاریش کرد...
    کد رو یه سیستمی هست که به اینترنت وصل نیست و یو اس بی هاش هم بسته هست اجازه خارج کردنشو ندارم :angry: :angry: :angry:
  4. #4
    2015/06/07
    I.R.IRAN
    64
    3

    پاسخ : مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    سلام
    دادا قرار نیست کد رو از دستگاه خارج کنی .کافیه اون کدی که داخل دستگاه هست رو بنویسی اینجا
  5. #5
    2011/04/11
    139
    0

    پاسخ : مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    [code=c]void SMSALERT(void){

    PORTC.0=1;
    for (a=0;a<160;a++){
    if(resive[a] == ',&#039{
    number[0] = resive[a+1];
    number[1] = resive[a+2];

    num = atoi (number);


    sprintf(requsttoread,"AT+CMGR=%d\r\n",nu m);
    puts(requsttoread);

    do{
    ch = getchar();
    resive[l]= ch;
    l++;
    }while(ch != 'K'
    l=0;
    TCCR1B=0x01;
    }
    }
    }

    interrupt [EXT_INT0] void ext_int0_isr(void)
    {

    do{
    resive[i] = getchar();
    i++;
    }
    while((resive[i-1] != 'n&#039 && (i<17) );


    for (r=0; r<160; r++){
    if(resive[r] == '+&#039{
    search[0] = resive[r];
    search[1] = resive[r+1];
    search[2] = resive[r+2];
    search[3] = resive[r+3];
    search[4] = resive[r+4];
    search[5] = resive[r+5];
    search[6] ='\0';
    }

    }
    if( !(strcmp(search , "+CMTI:&quot)) SMSALERT();

    } [/code]
    این بخشی از کد هست که باید تایمر روشن بشه و نمیشه
    وارد اون تابعی که توش تایمر روشن بشه میشه بقیه کاراو انجام میده ولی تایمر کار نمیکنه
    TCCR1B=0x01; وقتی اینو میبرم داخل خود روتین اینتراپت خارجی تایمر درست کار میکنه ولی تو اون تابع کار نمیکنه

    اضافه شده در تاریخ :
    الان تست کردم وقتی اون کد do while را بر میدارم درست میشه
    به نظرتون مشکلش چیه؟؟


    اضافه شده در تاریخ :
    مشکلش وجود تابع grtchar هست
    چرا وقتی از getchar استفاده میکنم وقفه تایمر اتفاق نمی افته؟؟؟
    چطوری حلش کنم؟؟؟
  6. #6
    2010/06/23
    فارس-شهرستان گراش
    1
    0

    پاسخ : مشکل در روشن کردن تایمر داخل تابع

    :smile:
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. روشن وخاموش کردن تایمر
    توسط ha$med در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2020/02/27, 02:03
  2. مشکل با sim800a و روشن کردن ان
    توسط sr.morteza در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2016/06/24, 19:02
  3. ساخت ریموت برای روشن و خاموش کردن لامپهای داخل منزل
    توسط mus در انجمن مدارهاي مخابراتي
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2015/04/07, 10:32
  4. مشکل برای تاگل کردن LED و استفاده از تایمر
    توسط mahdi-firoozi در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2012/02/16, 09:06
  5. مشکل در درست کردن تابع rect در مطلب
    توسط KYAEIMAHDI در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2009/02/22, 14:11

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •