ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: matlab بلدی ؟

  1. #1
    2009/10/23
    340
    11

    matlab بلدی ؟

    سلام
    یه m-file نرم افزار matlab دارم که دیتای مربوط به یکی از تجهیزات فشار قوی هست
    میخوام مدار معادل این وسیله رو بدست بیارم .
    چطور باید مدار معادل رو طبق فایل دیتا در matlab بدست آورد؟ :nerd:

    اضافه شده در تاریخ :
    خیلی واسم مهمه
    لطفا کمکم کنید :read:
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
  2. #2
    2009/10/23
    340
    11

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    لطفا راهنمایی کنید :arrow:
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
  3. #3
    2007/06/06
    229
    1

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    سلام

    یعنی از روی داده ها میخواید مدار معادل خازنی و... رو رسم کنید؟ از روی خروجی مدار معادل رو پیدا کنید؟
  4. #4
    2009/10/23
    340
    11

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط naser1363
    سلام

    یعنی از روی داده ها میخواید مدار معادل خازنی و... رو رسم کنید؟ از روی خروجی مدار معادل رو پیدا کنید؟
    بله ، چطوره؟
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
  5. #5
    2007/06/06
    229
    1

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط 0121takpa
    بله ، چطوره؟
    داده ها به چه صورتی هستند؟

    زمانی یا فرکانسی.؟
    فقط خروجی رو دارید یا ورودی هم هست؟
  6. #6
    2009/10/23
    340
    11

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط naser1363
    داده ها به چه صورتی هستند؟

    زمانی یا فرکانسی.؟
    فقط خروجی رو دارید یا ورودی هم هست؟
    یکسری دیتای عددی در محیط EDITOR نرم افزار Matlab هست و پسوند فیلش هم .m هست

    این همون دیتایی هست که گفتم این دیتا وابستگی فرکانسی نداره



    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
  7. #7
    2009/10/23
    340
    11

    پاسخ : matlab بلدی ؟

    ای بابا
    چطور میشه فایل Attach کرد؟
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. ساخت آمپر متر با AVR ، ببین بلدی
    توسط 0121takpa در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2016/02/04, 15:51
  2. MATLAB
    توسط reza433 در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2014/02/19, 08:08
  3. matlab
    توسط mohammad lotfi shz در انجمن پردازش صدا
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/04/28, 21:21
  4. MATLAB C/C++ Book for MATLAB Compiler 4
    توسط امیرعلی بلورچیان در انجمن کتاب های تخصصی
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2007/01/05, 23:09
  5. Matlab
    توسط ehsan mirrahimi در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2006/05/17, 10:30

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •