ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2013/06/21
    مشهد
    115
    0

    مقدار دهی توابع بدون اجرای m.file

    با عرض سلام خدمت مهندسین گرامی، بنده برنامه ای دارم که در m.file مرجع، برنامه اول صرفا مقدار اولیه میگیرد و برنامه دوم اجرا میشود، به این شکل:
    [code=matlab]
    function B = marja()
    for t=2:100
    matrix(X,A,t);
    [B] = slove();
    end
    end
    [/code]
    برنامه حل دستگاه معادلات غیر خطی است که بعد از حل هربار ماتریس متغییر t افزایش یافته و با متغیر جدید حل میشود.
    ولی مسئله اینجاست که تابع Matrix صرفا باید مقدار بگیرد ولی اجرا نشود، و در تابع دوم حل شود. ( طبق دستور fsolve ) تابع صرفا باید تعریف شود و در صورت اجرا شدن تابع Matrix خطا مشاهده میشود.
    چگونه میتوان متغییرهای یک mfile را مقدار دهی کرد ولی آن mfile را اجرا نکرد؟
  2. #2
    2013/06/21
    مشهد
    115
    0

    پاسخ : مقدار دهي توابع بدون اجراي m.file

    لطفا يکي جواب بده...
    فکر کنم سوال ساده اي پرسيدم. :redface:
  3. #3
    2013/06/21
    مشهد
    115
    0

    پاسخ : مقدار دهی توابع بدون اجرای m.file

    لطفا راهنمایی کنید ... کارم لنگ مونده :cry2:
    میخوام یک متغیر ورودی از یک m.file تغییر بدم داخل حلقه تکرار بطوری که اون m.file اجرا ( Run ) نشه.
  4. #4
    2007/06/06
    229
    1

    پاسخ : مقدار دهی توابع بدون اجرای m.file

    متوجه سوال نشدم؟ سوال گنگه برای من
  5. #5
    2012/08/24
    12
    6

    پاسخ : مقدار دهی توابع بدون اجرای m.file

    نقل قول نوشته اصلی توسط aslan modir
    چگونه میتوان متغییرهای یک mfile را مقدار دهی کرد ولی آن mfile را اجرا نکرد؟
    من هم متوجه منظورتون نشدم، ولی با برداشت من از جمله بالا، به نظرم شاید جوابتون استفاده از متغیر ها به صورت global باشه. متغیر های درون تابع matrix رو بجای این که اونجا مقدار بدید، توی متن اصلی برنامه اتون مقدار بدید.
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/12/27, 18:34
  2. دیدن مقدار متغیر ها در حین اجرای برنامه
    توسط shahryarrajabzadeh در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/20, 14:27
  3. کمک در راه اندازی i2c و spi بدون codewizard و توابع codevision
    توسط s699fx_bpr در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 32
    آخرين نوشته: 2012/06/06, 11:34
  4. راه اندازی lcd بدون استفاده از codewizard و توابع lcd.h
    توسط s699fx_bpr در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/01/22, 22:03
  5. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2008/12/16, 17:42

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •