ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2015/11/13
    7
    0

    استفاده از 4 تایمر در lpc2138

    سلام،من میخوام با استفاده از تایمر زمان وصل بودن چهار سوئیچ رو ب صورت جداگانه رویlcd نمایش بدم.از lpc2138 و kailuvison استفاده میکنم.مشکلم اینه ک وقتی دوتا سوئیچ تو برنامه میذارم،برنامم درست کار می کنه اما وقتی سوئییچ ها رو ب 3 و 4 تا افزایش میدم،برنامم درست کار نمیکنه(منظورم توی شبیه سازی با پروتئوسه)ممنون میشم راهنماییم کنید.
  2. #2
    2015/11/13
    7
    0

    پاسخ : استفاده از 4 تايمر در lpc2138

    ميشه لطفا يک نفر منو راهنمايي کنه؟
  3. #3
    2012/12/23
    تهران
    837
    521

    پاسخ : استفاده از 4 تایمر در lpc2138

    حتما باید از lpc2138 استفاده کنید؟
    + فایل پروتوئوستون رو هم بزارید دوستان سریع تر بهتون جواب بدن
    أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَى نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ ﴿۳۹حج﴾
    به كسانى كه جنگ بر آنان تحميل شده رخصت [جهاد] داده شده است چرا كه مورد ظلم قرار گرفته ‏اند و البته خدا بر پيروزى آنان سخت تواناست

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت



    دوستانی که نیاز به قطعات خاص و نایاب دارن، پیام بدن در خدمتیم
  4. #4
    2015/11/13
    7
    0

    پاسخ : استفاده از 4 تایمر در lpc2138

    [code=c]#include<lpc21xx.h>
    #include"lcd.h"
    #define T0CTCR (*((volatile unsigned long *) 0xE0004070))
    void main(void)
    {
    int i,j,m,n;
    char s[20];
    PINSEL0=0;
    //PINSEL1=0;
    IODIR0=0xFF;
    lcd_init();
    sprintf(s,"project"
    lcd_print(s);
    PINSEL1|=3<<30; //CAP0.0 selected
    PINSEL1|=2<<27; //CAP0.1 selected
    PINSEL1|=2<<28; //CAP0.2 selected
    PINSEL1|=2<<29; //CAP0.3 selected
    PCONP|=1<<1; //PCTIM0 set T0 1??!
    T0CTCR= 0; // TIMER MODE IS SELECTED
    T0PR=1000; // PCLK IS 1/4 OF CCLK SO THE T0TC CLOCK IS 1/120 OF CCLK0
    T1PR=1000;
    while(1)
    {if(((IOPIN1)&(1<<16))==0)
    {T0TCR=1; //ENABLE TIMER/COUNTER
    i=T0TC;
    sprintf(s,"time1= %d ms ",i);
    lcd_gotoxy(0,0);
    lcd_print(s);

    }
    if(((IOPIN1)&(1<<16))!=0) T0TC=0;
    if(((IOPIN1)&(1<<17))==0)
    {T1TCR=1; //ENABLE TIMER/COUNTER
    j=T1TC;
    sprintf(s,"time2= %d ms ",j);
    lcd_gotoxy(1,0);
    lcd_print(s);

    }
    if(((IOPIN1)&(1<<17))!=0) T1TC=0;//agar ta in khat bashad dorost ejra mishavad
    if(((IOPIN1)&(1<<18))==0)
    {T0TCR=1; //ENABLE TIMER/COUNTER
    m=T0TC;
    sprintf(s,"time3= %d ms ",m);
    lcd_gotoxy(2,0);
    lcd_print(s);

    }
    if(((IOPIN1)&(1<<18))!=0)
    T0TC=0;
    if(((IOPIN1)&(1<<19))==0)
    {T1TCR=1; //ENABLE TIMER/COUNTER
    n=T1TC;
    sprintf(s,"time4= %d ms ",n);
    lcd_gotoxy(3,0);
    lcd_print(s);

    }
    if(((IOPIN1)&(1<<19))!=0) T1TC=0;


    }
    }[/code]
    فعلا باید از 2138 استفاده کنم تا بتونم شبیه سازی کنم با پروتئوس.درنهایت ک درست کار کرد تبدیلش میکنم به 1768 و پروگرام میکنم با هدربوردش.
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. استفاده از تایمر در rtx
    توسط sravakhah در انجمن NXP
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/08/06, 12:49
  2. درخواست کمک : تایمر 555 با استفاده از 230 ولت
    توسط behzad_xwow در انجمن مدارهای آنالوگ و مدارهای مجتمع
    پاسخ: 14
    آخرين نوشته: 2012/03/07, 15:02
  3. چطور از تایمر های PIC استفاده کنم
    توسط mahdi-firoozi در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2012/02/11, 07:27
  4. استفاده از ADC به عنوان تایمر
    توسط mohsen-iran در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2009/05/08, 13:49
  5. استفاده از تایمر و کانتر
    توسط ma_bazrafshan در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2008/01/28, 01:07

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •