ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2013/04/06
    yazd
    1,020
    94

    ساختمان ها در c

    با سلام
    من كتاب اقاي جعفرنژاد را دارم ميخونم ولي قسمت ساختمان ها را متوجه نشدم كسير از دوستان ميتونه كمكم كنه.كه اين ساختمان چيه و به چه دردي ميخوره
  2. #2
    2013/02/26
    133
    4

    پاسخ : ساختمان ها در c

    با سلام
    والا فایده که زیاد داره :mrgreen: تا شما بخوای چه کار باهاش انجام بدی
    به طور کلی کاری که structure انجام میده اینه که میاد داده های مختلف شما رو که می تونه از انواع مختلفی هم باشه، داخل یک بلوک میریزه .اینطوری باعث میشه شما داخل یک پک مثلا اسم یک دانشجو فامیلش و شماره دانشجویی و... رو داشته باشید.خب این خیلی باحال تره تا اینکه این ها رو به صورت جدا جدا داشته باشید. در واقع میشه اینطور گفت با ساختار شما یک نوع (type) جدید منحصر به خودتون رو دارید میسازید مثلا تایپ student که درون متغیری از این تایپ داده هایی از جنس تایپ های اصلی استفاده شده که در بالا گفتم.
    یه نکته که گفتنش بد نیست فرض کنید که شما بخواهید در زبان سی خروجی تابع تون چند داده باشه مثلا در مثال قبلی خروجی رو بخواهید اسم و فامیل و شماره دانشجویی بگردونه .خب در حالت عادی این کار امکان نداره که خروجی تابع چند چیز باشه ولی با ساختار می تونید این داده ها رو درون یک بسته قرار بدید و خروجی تابع این بسته را برگردونه(البته برای برگردوندنه چند متغیر توسط تابع می توان از پوینتر در ورودی هم استفاده کرد ولی راه مذکور هم هست)
    پی نوشت: بحث ساختار را به عنوان یک بحث اضافی در نظر نگیرید و سعی کنید خوب درکش کنید.چراکه در کتابخانه های حرفه ای از ساختارها زیاد استفاده می شود و همچنین بعدا اگر بخواهید زبان های شی گرایی را یاد بگیرید مفهومش بهتون کمک می کنه.
    ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
    شهید دکتر مصطفی چمران
  3. #3
    2013/04/06
    yazd
    1,020
    94

    پاسخ : ساختمان ها در c

    نقل قول نوشته اصلی توسط phoenix2000
    با سلام
    والا فایده که زیاد داره :mrgreen: تا شما بخوای چه کار باهاش انجام بدی
    به طور کلی کاری که structure انجام میده اینه که میاد داده های مختلف شما رو که می تونه از انواع مختلفی هم باشه، داخل یک بلوک میریزه .اینطوری باعث میشه شما داخل یک پک مثلا اسم یک دانشجو فامیلش و شماره دانشجویی و... رو داشته باشید.خب این خیلی باحال تره تا اینکه این ها رو به صورت جدا جدا داشته باشید. در واقع میشه اینطور گفت با ساختار شما یک نوع (type) جدید منحصر به خودتون رو دارید میسازید مثلا تایپ student که درون متغیری از این تایپ داده هایی از جنس تایپ های اصلی استفاده شده که در بالا گفتم.
    یه نکته که گفتنش بد نیست فرض کنید که شما بخواهید در زبان سی خروجی تابع تون چند داده باشه مثلا در مثال قبلی خروجی رو بخواهید اسم و فامیل و شماره دانشجویی بگردونه .خب در حالت عادی این کار امکان نداره که خروجی تابع چند چیز باشه ولی با ساختار می تونید این داده ها رو درون یک بسته قرار بدید و خروجی تابع این بسته را برگردونه(البته برای برگردوندنه چند متغیر توسط تابع می توان از پوینتر در ورودی هم استفاده کرد ولی راه مذکور هم هست)
    پی نوشت: بحث ساختار را به عنوان یک بحث اضافی در نظر نگیرید و سعی کنید خوب درکش کنید.چراکه در کتابخانه های حرفه ای از ساختارها زیاد استفاده می شود و همچنین بعدا اگر بخواهید زبان های شی گرایی را یاد بگیرید مفهومش بهتون کمک می کنه.
    خيلي ممنون دوست عزيز.ميشه يه مثال بزنيد
    چيزيهايي كه برام خيلي گنگ هستش اين است
    ما ساختماني را با اجزا مختلف تعريف ميكنيم .مثلا از انواع Char-int و Float بعد مياييم و متغييرهايي از نوع ساختمان را نيز تعريف ميكنيم.خوب حالا چه جوري اين متغييرهايي كه تعريف كرديم ميتونه انواع تعريف شده در ساختمان را در خود جاي بده
  4. #4
    2012/03/22
    108
    5

    پاسخ : ساختمان ها در c

    سلام
    به نظر من ساختار ها یک لول پایین تر از کلاس ها و شی گرایی هستن و میشه با مفاهیم شی گرایی توضیحش داد.
    ببینید شما در برنامه نویسی شی گرا تمام اجزای پروژه رو به عنوان یک شی در نظر میگیرید. این شی یک سری ویژگی ها داره و یک سری توانایی. مثلا شما در یک پرتال دانشجویی با آیتم های مختلفی روبرو میشین مثل دانشجو، ترم، درس، استاد و ... .
    من دانشجو رو مثال میزنم. تمام دانشجوها دارای ویژگی هایی مثل نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی و ... هستن (یه سری توانایی ها هم دارن مثل انتخاب کردن درس و .. که جای این بحث اینجا نیست). خب، حالا شما برای پیاده سازی این آیتم (دانشجوها) نیاز به یک ساختمان داده دارین که میشه از struct استفاده کرد.

    کد:
    struct student
    {
    	string fn;
    	string ln;
    	unsigned int id;
    }
    قطعه ی بالا یک استارکت هست که پیاده سازی بسیار ساده از آیتم دانشجوها هست. حالا که ما استارکت دانشجوها رو تعریف کردیم به شکل بالا، میایم ازش آبجکت میسازیم، مثلا ۱۰۰ تا دانشجو داریم :

    کد:
    student students[100];
    الان شما میخواید این ۱۰۰ تا دانشجو رو ثبت نام کنین :

    کد:
    for(i = 0;i<100;i++)
    {
    	cin >> FN;
    	cin >> LN;
    	cin >> ID
    	students[i].fn = FN;
    	students[i].ln = LN;
    	students[i].id = ID;
    }
    امیدوارم که متوجه شده باشید، خیلی خلاصه گفتم. اگه مشکلی بود در خدمتیم.
  5. #5
    2013/04/06
    yazd
    1,020
    94

    پاسخ : ساختمان ها در c

    با تشكر از دوستان چندتا سوال ديگه بابت زبان c دارم كه اينجا ميخوام بپرسم
    1- بابت ساختمانها يه چيزهايي متوجه شدم.حالا فرض كنيد يه ساختماني راتعريف كردم مثل زير.
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    int main(){
    int n=0,i=0;
    struct daneshjo{
    char name[20];
    int code[200];
    float nomre[200];
    };
    struct daneshjo d[2];
    printf("enter number of student:"
    scanf("%d",&n);
    for(i=0;i<n;i++){
    printf("\nenter name of student(%d):",i+1);
    d[0].name=getche();

    }
    حالا جايي كه مشكل دارم .اون خط getche() هستش كه نميتونه اجرا كنه.با دستور gets() نوشتم جواب نداد.فقط و فقط با تابع scanf() كار ميكنه.چرا؟؟؟
    2- سوال دومم اين هستش:فرض كنيم متغيير معمولي i و متغيير ارايه اي s[j] داريم(اين دو متغيير داخل تابع main تعريف كرده ايم و توسط ارگومان به تابع ديگري ارسال ميكنيم.داخل اون تابع فرعي روي هر دوپارامتر I ,s[j] تغييراتي صورت بگيرد.حالا زامنيكه از تابع فرعي به تابع اصلي برميگرديم .متغيير معمولي ما يعني I در تابع اصلي تغييري نكرده(چون متغيير محلي است و يك كپي از اون بعنوان پارامتر تابع ارسال شده است).ولي تغييراتي كه روي اون ارايه داده شده .در تابع اصلي نيز اين تغييرات لحاظ ميشه.چرا؟؟؟
    خوب ارايه هم كه بعنوان متغيير محلي تو تابع اصلي تعريف كرديم چرا عملكردش با تابع معمولي متفاوت هستش؟؟؟ايا استثنا وجود داره؟؟
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. سیم کشی ساختمان
    توسط masuod619 در انجمن تاسيسات الكتريكي
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2015/06/14, 21:25
  2. سيم كشي ساختمان
    توسط morteza-naseri در انجمن تاسيسات الكتريكي
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2015/05/06, 09:53
  3. پاسخ: 19
    آخرين نوشته: 2014/07/02, 07:02
  4. سیم کشی ساختمان
    توسط FMN در انجمن تاسيسات الكتريكي
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2009/04/13, 21:23
  5. ساختمان چشم
    توسط mrh در انجمن پردازش تصوير
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2008/11/10, 13:47

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •