ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28
  1. #21
    2008/05/26
    1,044
    529

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    اگه امکانش هست کل برنامه ای که تا الان نوشتی رو بزار ببینم چشه؟؟
  2. #22
    2011/08/19
    268
    2

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    سلام دوست عزیز
    کل برنامه من :
    مرحله اول:
    ارسالی کد از گوشی ( که به صورت رشته )

    مرحله دوم:
    دریافت کد از طریق بلوتوث ( که نمی دونی چی رو دریافت میکنی : رشته یا اسکی یا کارکاتور و ...)

    مرحله سوم:
    مقایسه کد دریافتی با کد مورد نظر برای کنترل یهک پایه میکرو ( که اینجا نمی دونم باید رشته مقایسه بشه یا نه )

    که این میشه برنامه :
    کد:
     char code[80];                      int result;    char example1[50];
        char example2[50];
        
        
        code[10]=getchar(); 
    
    
                                     
        strcpy(example1,"15");
        strcpy(example2,code);
    
    
        result = strcmp(example1, example2);
    
    
        if (result == 0){ 
            PORTB.1=1;     };
    ممنون و تشکر
    ویرایش توسط alinavidy : 2016/08/03 در ساعت 07:29
  3. #23
    2008/05/26
    1,044
    529

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    سلام
    خوب عزیز دل برنامه رو اشتباه نوشتی!!

    char example1[50];
    char example2[50];
    char temp[10],f1,t;

    void receive (void)
    {
    temp[0]=t;
    f1=1;
    while ( (t = uart_getc()) != 0 ) {

    temp[f1] =t;
    if (t>20) f1++;
    temp[f1]=0;
    _delay_ms(10);
    }
    f1=0;
    strcpy(example2,temp);
    }



    void main (void)
    {

    strcpy(example1,"15");

    while (1)
    {
    t=getchar();
    if ( t != 0 ) receive();
    if(strcmp ((const char*)example1,example2)==0) PORTB.1=1;
    //if(strcmp ((const char*)example2,"15")==0) PORTB.1=1;
    }
    }


    اینو یه تست بزن ببین چی میشه!
    در ضمن یادت نره که تنظیمات پورت سریال رو مثل همون چند پست قبل که خدمتتون عرض کردم (فعال سازی وقفه usart و بافر و....) انجام بدی
  4. #24
    2014/03/08
    بابلسر
    884
    343

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    سلام ببخشید وسط بحثتون برا منم یه سوال پیش اومده
    وقتی با rs232 از میکرو به کامپیوتر رشته ای رو میفرستیم، مثلاً 'hello' این رشته چطور به صورت کد اسکی از طرف هایپر ترمینال دریافت میشه و نمایش داده میشه؟ (در سطح برنامه نویسی اسمبلی صحبت میکنم) یعنی میکرو که کد هگز میفرسته،خب چرا هایپر ترمینال عدد رو نشون نمیده و همون رشته رو نشون میده؟کلاً فرم ارتباط یوزارت کد اسکی هستش؟ و یه سوال دیگه هم اینکه وقتی عددی رو میفرستیم،مثلاً ۹ این عدد هم به صورت کد اسکی ارسال میشه؟
  5. #25
    2011/08/19
    268
    2

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    سلام
    کدویژن دستور زیر رو خطا میزنه!!!!
    uart_getc
  6. #26
    2008/05/26
    1,044
    529

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    من چون با کدویژن کار نمیکنم اون قسمت رو اشتباه نوشتم شما همون getchar رو بزار
  7. #27
    2008/05/26
    1,044
    529

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    نقل قول نوشته اصلی توسط reza0506

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام ببخشید وسط بحثتون برا منم یه سوال پیش اومده
    وقتی با rs232 از میکرو به کامپیوتر رشته ای رو میفرستیم، مثلاً 'hello' این رشته چطور به صورت کد اسکی از طرف هایپر ترمینال دریافت میشه و نمایش داده میشه؟ (در سطح برنامه نویسی اسمبلی صحبت میکنم) یعنی میکرو که کد هگز میفرسته،خب چرا هایپر ترمینال عدد رو نشون نمیده و همون رشته رو نشون میده؟کلاً فرم ارتباط یوزارت کد اسکی هستش؟ و یه سوال دیگه هم اینکه وقتی عددی رو میفرستیم،مثلاً ۹ این عدد هم به صورت کد اسکی ارسال میشه؟
    کلا تمام اعداد و حروف به صورت یک عدد باینری ارسال میشن و این شما هستید که تو هایپر ترمینال تعیین میکنید که داده دریافتی تبدیل به رشته بشه و یا کد هگز داده دریافتی نمایش داده بشه!
    پست شماره 11 این تاپیک رو نگاه کن.یه جدول هست که معادل هگز کاراکترها رو نشون داده مثلا وقتی شما حرف A رو ارسال میکنید عدد 65 ارسال میشه به هایپر ترمینال!
    ویرایش توسط M3R-E : 2016/08/04 در ساعت 00:28
  8. #28
    2016/12/11
    3
    0

    پاسخ : دریافت رشته از وقفه ی یوزارت

    سلام ببخشید میشه یه توضیح کامل درباره دریافت رشته از وقفه USART بدید.منخیلی گشتم ولی چیزی نفهمیدم.در ضمن با کدویژن کار می کنم.
صفحه 3 از 3 نخست 123
نمایش نتایج: از 21 به 28 از 28

موضوعات مشابه

  1. دریافت یک رشته از UART
    توسط jaafary1 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2017/07/16, 10:12
  2. دریافت کاراکتر از وقفه usart و ارسال ش با وقفه spi
    توسط davoud.arabee در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2016/04/01, 21:42
  3. دریافت رشته از وقفه یوزارت
    توسط davoud.arabee در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2016/03/03, 08:46
  4. مشکل در دریافت از یوزارت
    توسط caspian_man در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/02/08, 10:36
  5. مشکل در تبدیل کردن به رشته و فرستادن آن با یوزارت .
    توسط hesam_elc در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/05/14, 13:09

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •