ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2006/07/13
    470
    4

    دسترسی دیتا بین فانکشن ها در gui متلب؟

    با سلام
    من دارم یک برنامه gui می نویسم
    در قسمت اول یک دیتابیس انتخاب میکنم(ماتریس nxn) و با موفقیت لود میشه. (فانکشن اول)
    در قسمت دوم یک دکمه میزنم و میگم فلان کار. (فانکشن دوم)
    الان کلا دو تا فانکشن دارم چه جوری دیتای لود شده از فانکشن اول رو در فانکشن دوم بخوانم؟ یعنی در فانکشن دوم به دیتای لود شده در فانکشن اول نیاز دارم.
    با تشکر
  2. #2
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : دسترسی دیتا بین فانکشن ها در gui متلب؟

    سلام
    راه حل استفاده از guidata هست
  3. #3
    2006/07/13
    470
    4

    پاسخ : دسترسی دیتا بین فانکشن ها در gui متلب؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط BlueApple
    سلام
    راه حل استفاده از guidata هست
    بینید من آخر فانکشن اول این جمله رو میزارم:
    تعدادی فرمان
    data=load(ExPath);
    guidata(hObject, handles);
    حالا چطوری تو فانکشن دوم این ماتریس data رو بیارم؟ دقیقا مشکلم اینجاست!
    با تشکر
  4. #4
    2010/09/07
    تهران
    316
    13

    پاسخ : دسترسی دیتا بین فانکشن ها در gui متلب؟

    سلام
    ببخشید که دیر جواب دادم
    در قسمت اول داده مورد نظرتون رو به شکل زیر در handles بریزید:
    کد:
     handles.mydata=data;
    سپس در همان قسمت بلافاصله با دستور زیر داده ها رو ذخیره کنید:
    کد:
     guidata(hObject,handles);
    حالا برای دسترسی به داده در سایر callback ها ابتدا دستور زیر را اجرا کنید تا داده ها لود شوند:
    کد:
    guidata(hObject);
    اکنون با عبارت handles.mydata به داده ها تون دسترسی دارین
    موفق باشین
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. خیلی فوری: ساختن فانکشن در متلب
    توسط pesson در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/09/10, 08:16
  2. فراخوانی دیتا EOG در متلب
    توسط hadis69 در انجمن بيو الكتريك
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2014/11/11, 11:05
  3. ارسال دیتا از متلب به avr
    توسط mahdi-firoozi در انجمن Matlab
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2011/12/16, 10:25
  4. stm32F103 دسترسی به io
    توسط puya_ms در انجمن STM
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2010/12/01, 17:10
  5. سرعت دسترسی به رم
    توسط shahinbahari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/03/06, 10:18

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •