نوشته اصلی توسط
ksra مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
عکس اول، عکس کامل برد

عکس دوم و سوم، برد رو به دو بخش تقسیم کردم که کیفیت عکس بهتر باشه

عکس چهارم، فکر کنم تیونر رادیو این باشه، اگر اشتباه نکنم

بازم اگه عکس با کیفیت تری از بخش خاصی از برد لازم دارید، به من بگید تا یه عکس از همون قسمت بگیرم براتون
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام
خوب به چیزایی که میگم دقت کن .
دو روش داریم . در روش اول هیچکدام از امکانات پخش غیر فعال نمیشه . روش دوم ممکنه رادیو پخش از کار بیوفته.
روش اول :
به عکس نگاه کن . دقیقا این برد ضبط شماست. :

این قسمتی که من مشخص کردم ورودی ولوم پخش هست . L و R . شما کابل AUX رو از وسط ببر و خروجی کابل AUX سیم LوR اش رو دقیق به L و R ای که من روی برد مشخص کردم لحیم کن . GND کابل AUX هم به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن.
ولوم رو هم توی این روش تا آخر باز کن و کیلیدی که توی عکس زیر مشخص کردم تا ته فشار بده و کاست رو فعال کن بعد امتحان کن :

توی این روش باید یک کاست سایلنت یا پاره شده بزاری توی پخش که فقط سیستم مکانیزم کاست فعال بشه بعد کابل aux رو به گوشی وصل کن و لذت ببر
روش دوم :
این روش همون تیونر رادیو هست که اکولایزر پخش هم کار میکنه و کیفیت صدا بیشتره ولی رادیو پخش غیرفعال میشه.
این برد تیونر رادیو توی پخش شماست :

پایه اون 2 تا مقاومت هایی که توی عکس زیر مشخص کردم رو از برد جدا کن (فقط پایه مقاومتی که توی عکس زیر مشخص کردم ):

بعداز اینکه پایه مقاومت های مشخص شده رو از برد جدا کردی خروجی L کابل AUX رو به یکی از پایه مقاومت هایی که جدا کردی بزن . خروجی R کابل AUX هم به اون یکی پایه مقاومتی که از برد جدا کردی بزن . GND کابل AUX رو به یکی از GND های روی برد پخش یا بدنه پخش وصل کن .
امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم .
با تشکر پارسا بهرامی.