ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 4 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31
  1. #1
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    برتری ویژوال c++ به C#

    سلام بزرگان

    فکر کنم کسانی که vc++ رو خوب بلدن بتونن بهم جواب بدن.
    من اصلا vc++ نخوندم.
    دوست دارم برای بازی نویسی بازی نویسی یادش بگیرم.
    اگه در این مورد برتری به c# داره لطفا بگین.
    اصلا هرچی ازش میدونین بگین.
    سختیش زیاد برام مهم نیست. البته اگه وجود این سختی در کنار قابلیت های بیشتر باشه.
    راستش با vc++ زیاد بازی مینویسن و تو نوشتن سیستم عامل هم زیاد بکار رفته . البته یکی از دلایلش میتونه قدیمی بودنش باشه که قدیمی کارایی که اینو بلدن دیگه ولش نمیکنن برن یه زبون جدید مثل c# رو بخونن و از تجربه ی قبلیشون استفاده میکنن . اگه مطلب خاصی دارین بفرمایین.
    اگه تونستین مثال هایی هم برای مقایسه ی بهترش بزنین.
    مرسی . اطفا هر چی سریعتر جواب بدین. ضروریه برام.
    من منتظرم.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  2. #2
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    سلام بزرگواران

    البته باید عرض کنم که برای من کل C++ با تمام دم و دستگاهش آب خوردن به حساب میاد. یعنی منظورم اینه که اگه اینو بعنوان فرض داشته باشیم که c++ برام آسونه ، ایا بازم میگین که vc++ یه زبان سخت برام هست ، یا اینکه سختی vc++ فقط باتوجه به c# در نظر گرفته میشه؟
    لطفا جواب صریح و واضح و کافی بدید .
    من منتظرم. :rolleyes: :rolleyes:

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  3. #3
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    سلام

    موقع سرچ ، یه مطلبی رو پیدا کردم که اینجا میذارم:

    کد:
    دو تا از مهم ترین اهداف .Net ساده کردن برنامه نویسی و جدا از پلتفرم بودن کدها می باشد که برای همین منظور مایکروسافت زبانی شبیه C را با نام سی شارپ عرضه کرد تا هم سبک C را داشته باشد هم ساده تر باشد. به همین منظور اکثریت افرادی که قصد دارند از دات نت استفاده کنند از سی سارپ استفاده می کنند نه ++C دات نت . و اگر کسی بخواهد از ++C دات نت استفاده کند بیشتر قصد این را دارد که کد های نوشته شده قبلی خود که با ++C و آن هم به صورت Native می باشند را با قابلیت های دات نت ترکیب کنند (یعنی برنامه هایی که قبلا با همان API های سطح پایین و high performance سیستم عامل نوشته شده اند) 
    
    به گفته توسعه دهندگان بخش ++C ویژوال استادیو ، اولین و بالاترین اولویت آنها در توسعه همان بخش native می باشد (API ها و MFC) و سپس کمی پشتیبانی از دات نت آن ولی همواره تاکید می کنند که هرگز توسعه بخش ++C دات نت (CLR) مانند سایر زبان ها نخواهد بود و دلیل آن را اینگونه ذکر کرده اند که این کار در حال حاضر شدنی است(یعنی توسط #C و VB) و قبلا انجام شده ، لذا انتظار نداشته باشید که همه آنها بدین شکل دوباره پیاده سازی شوند.(البته مسلما خود دستورات دات نت برای همه زبان ها یکسان هستند)
    
    بنابراین توصیه می کنم اگر می خواهید با دات نت کار کنید با همان سی شارپ کار کنید ، در غیر این صورت برای کار های غیر دات نت (که کاربرد آن را قبلا ذکر کردم ) بهترین انتخاب C++ Native می باشد.








    شما هم اگه چیزی برای اضافه کردن دارین بذارین.

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  4. #4
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    سلام

    اینم الان پیدا کردم:

    کد:
    ++VC زبان بسیار قدرتمندی است و توانای کد نویسی مدیریت شده دات نت را هم تحت عنوان VC++.Net دارد و از نظر قدرت فول است ولی از C#.Net یا VB.Net مشکل تر است.
    
    که در بیشتر مواقع همان زبانهای معمولی دات نتی مشکل را حل میکنند، و در مورد شما هم، اتصال به پورت های COM و LPT بسیار ساده است، در نتیجه قالباً افراد یک کم سادگی بیشتر و کد نویسی ساده تر را به قدرت بیشتر ترجیح میدهند، وگرنه به نظر شخصی من از نظر قدرت هیچ زبانی نمیتواند به پای ++VC برسد، هم توانای کدنویسی عادی دارد و هم مدیریت شده دات نتی و هم کد نویسی تحت اسمبلی به کمک کلمه کلیدی asm__ و....
    خب حالا سوالم اینه که با توجه به مطلب فوق ، اگه ما بخوایم از vc++ .net همون استفاده های c# رو بکنیم ، ایا بازم سختی برای اون وجود داره؟
    منظورم این نیست که میخوام این کارو بکنم . منظورم اینه که میخوام بدونم وقتی میگن vc++ سخته یعنی چی ؟ کجاش سخته؟
    آخه قبلا هم یه حرف مسخره ای رو شنیده بودم که طرف که c بلد بود میگفت c++ از c سخت تره. (مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه :mrgreen
    البته نظر من این بود که اولا c++ سخت نیست و ثانیا اگه بخوایم به فرض شما سخت باشه ، اگه بخوایم از همون قابلیت های معدل c که تو c++ هست استفاده کنیم ، همون اسونی رو برات داره.
    خب حالا از این لحاظ vc++ و C# رو مقایسه کنین.

    مرسی
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  5. #5
    2006/10/25
    اصفهان
    203
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    از لحاظ سرعتی بالاتر از C# و باید توی اشاره گر ها یکم دردسر کشید تا خوب جا بیفته همین.
    Difficult But possible
    به اميد ايراني آباد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  6. #6
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    نقل قول نوشته اصلی توسط علی-
    از لحاظ سرعتی بالاتر از C#
    سلام ممنون که جواب دادی.
    خب میتونی در این مورد یه مثال بزنی؟
    یعنی تو کدوم قسمت سرعتش بیشتره؟ منظورت unmanaged code هست که .net رو خطاهاش چک نمیکنه و از این لحاظ سرعتش بیشتره؟
    اگه موارد دیگه ی هم هست لطف کن بگو.
    منظورم اینه که من سوالایی که بالا کردم رو اگه کامل جواب بدی بهتر میشه برام.
    راستش میخوام c# رو ول کنم و برم سر vc++
    پس باید یه دلیل قانع کننده ای پیدا کنم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط علی-
    باید توی اشاره گر ها یکم دردسر کشید تا خوب جا بیفته
    در این مورد اگه بخوایم اونو با
    native c++
    مقایسه کنیم ، آیا دردسر اشاره گرا به یک اندازه ست؟
    یعنی منظورتو دقیقتر بفرما و در صورت امکان با
    native c++
    مقایسه ش کن.


    مرسی.

    از بین بزرگواران کسی vc++ کار نکرده؟

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  7. #7
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    سلام دوستان

    من نياز فوري به يه جواب دقيق و صريح و واضح دارم. :cry2: :cry2:
    اگه كسي vc++ .net رو خوب كار كرده و بلده جواب بده.
    كارم لنگ اينه.
    خب الكي كه نميشه سوئيچ كرد.
    لطفا به سوالايي كهت وژست بالا كردم جواب بدين.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  8. #8
    2006/10/25
    اصفهان
    203
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#


    http://forums.hexus.net/software-web-development/15218-speed-c-vs-c.html
    http://bytes.com/forum/thread250694.html
    Difficult But possible
    به اميد ايراني آباد.

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  9. #9
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    سلام دوستان

    ممنون علي اقا لينك اوليت گفت كه
    Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here
    ديگه حوصله نكردم ادامه بدم ، ولي دومي باز شد. خوب بود ولي جواب همه ي سوالا رو نداد و در ضمن vc++ رو مقايسه كرد با إ¾c# نه vc++.net رو
    به هر حال ممنونم.

    من خودم هم گشتم. اين دفعه ديدم كه سرچ فارسي نتيجه ي فوق العاده بهتري داد تا سرچ انگليسي. (برخلاف تمام موارد ديگه اي كه برام پيش اومده بود)
    خب دم هموطنامون گرم. حسابي برنامه نويسن اين سايت خوبيه براي برنامه نويسا: http://barnamenevis.org

    من بعد از سرچ اينجا رو پيدا كردم . ژيشنهاد ميكنم حتما تمام صفحات اين تاپيكو بخونين:
    http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=59570&page=14
    البته از صفحه ي اول ش شروع كنين بياين جلو.
    تقريبا تمام سوالامو جواب داد.
    اينطور كه من تو اينجا خوندم ، كلمه ي unsafe از c#.net ورإ¾ن 2005 اضافه شده كه كار همون unmanaged code تو vc++ v رو ميكنه.
    اگه اشتباه ميكنم بهم بگين.
    پس اگه ما از unsafe استفاده كنيم، ميتونيم به طريقي از سرعت كدهاي مديريت نشده استفاده كرد. (دوستان خواهش ميكنم اگه اشتباه ميكنم حتما بگين تا از چاله به چاه نيفتم)

    از طرفي سياست كاري مايكروسافت هم حمايت از vb.net و C#.net هست كه باعث ميشه همونطور كه قبلا تو يه تاژيك ديگه اي عرض كردم آينده ي اين دو زبان بهتر باشه و از طرفي چون سينتكس c بهتر و قويتره، از بين اين دو زبان c# بهتره . ولي خب نظرات متفاوته ، چون هر دو به يه زبان سطح اجراي مشترك تبديل ميشن ميتونه قدرتاشون برابر باشه.

    خب نهايتا من فعلا C# رو انتخاب كردم/ :wow: :wow:
    دوستان من به سرعت برنامه خيلي اهميت ميدم. (تو بازي سازي خيلي فاكتور مهميه)
    پس اگه مورد ديگه اي هست حتما بهم بگين.

    اينجا رو ببينين :
    http://www.devnewsgroups.net/group/microsoft.public.dotnet.framework/topic62419.aspx

    ميگه:

    Here are the results (for release mode running from console, with default
    settings in the IDE)

    C# Test for loop (50000 iterations) 0.000023931 (23 micro seconds)
    C++ Test for loop (50000 iterations) 0.000000350 (0.35 micro seconds)

    So its like C++ compiler is about 20 times faster than the managed CLR
    Jitter. And if I also remove time taken for the QueryPerf...... apis then the
    diff is even more


    خب نتيجه ي تحقايقات خودتونو اينجا هم بذارين تا ماهم باخبر بشيم.

    مرسي

    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
  10. #10
    2008/02/01
    قائمشهر
    836
    0

    پاسخ : برتری ویژوال c++ به C#

    ويرايش شد. تكراري بود.
    Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5
صفحه 1 از 4 1234 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 31

موضوعات مشابه

  1. برتری PIC32 نسبت به میکروهای ARM7 Cortex
    توسط tictactoe در انجمن میکروکنترلرهای PIC
    پاسخ: 55
    آخرين نوشته: 2015/10/07, 12:27
  2. ویژوال C++ یا ویژوال بیسیک دات نت یا ویژوال سی شارپ
    توسط nanocycle در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/04/23, 22:27
  3. برتری زبان c و Basic نسبت به یکدیگر در برنامه نویسی AVR
    توسط ariaboy18 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 30
    آخرين نوشته: 2012/07/03, 13:01
  4. برتری زبان سی نسبت به بیسیک چی هست ؟
    توسط mmojtabaa در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/04/21, 23:49
  5. برتری Altium نسبت به Eagle در Auto rout . ***حتما بخوانید ***
    توسط Hossein_Benyamin در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2009/01/25, 19:04

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •