اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هوشمند سازی ساختمان

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    هوشمند سازی ساختمان

    در هوشمندسازی ساختمان ها نوع کاربری ساختمان تعیین کننده امکانات هوشمند قابل ارائه است . به صورت کلی در تمام ساختمان های (مسکونی – اداری – تجاری – هتل ...) مورد استفاده قرار میگیرد.

    مانند: روشنایی –نورپردازی- دیمر هوشمند-سیستم امنیتی و پرده برقی ها، کرکره ها و . . .

    چرا که در یک ساختمان مسکونی هوشمند (یک واحد مسکونی) نورپردازی به صورت سناریوهای مختلفی همچون (میهمان –خواب، پرده برقی ...) تعریف شده و کاربر با فشردن یک دکمه مجموعه ای از دستورات را اجرا میکند ولی در یک ساختمان تجاری /اداری هوشمند هم در نحوه طراحی و هم در نحوه اجرای روشنایی هوشمند تفاوت های مختلفی دیده میشود.پس به هیچ عنوان نمیتوانیم مقایسه دقیقی بین 2 ساختمان هوشمند با کاربری های مختلف داشته باشیم .

    برخی از امکانات یک ساختمان مسکونی هوشمند:

    روشنایی و نورپردازی هوشمند

    دیمر هوشمند

    دزدگیر هوشمند(سیستم امنیتی هوشمند)

    سیستم نشت و قطع گاز

    سیستم سرمایش و گرمایش هوشمند

    سیستم صوت و تصویر هوشمند

    کنترل درب ها و پنجره ها

    کنترل تجهیزات ریموت دار (کنترل از طریق تبلت)

    سیستم هوشمند کنترل پرده برقی و کرکره ها

    برخی ازمزایای ساختمان مسکونی هوشمند:

    کاهش مصرف انرژی

    زیبایی منحصر به فرد(کلیدهای لمسی -پرده برقی ها - تاچ پنل-تبلت)

    راحتی و آسایش ساکنین

    امنیت و ایمنی بالا

    افزایش قیمت

    کنترل پرده برقی و وسایل هوشمند دیگر به روش های مختلف و از طریق اینترنت با تبلت-گوشی همراه

    تمام تجهیزات به کار برده شده در یک ساختمان هوشمند مانند پرده برقی، پس از نصب در محل های مورد نظر از طریق یک سیستم رایانه برنامه ریزی میگردد ،از این رو شما میتوانید تمام ایده ها و نکته نظرات خود را در قالب یک طرح به این سیستم اعمال نمایید تا با روش زندگی شما هماهنگی داشته و فضای دلنشینی برای شما بهمراه داشته باشد.

    جهت پیاده سازی سیستم هوشمند در ساختمانتان ، بایستی در زمان نقشه کشی برق و تاسیسات ساختمان، نقشه مربوط به سیستم هوشمندنیز اماده شده و هم زمان با کابل کشی های برق این سیستم نیز کابل کشی شود.

    برای پروژه هایی که از مرحله نازک کاری(گچ کاری ساختمان)رد شده است ،میتوانید از دستگاههای وایرلس (هوشمند سازی ساختمان با تجهیزات بدون سیم و کابل کشی) استفاده نمایید .



    تگ های مطلب:

    هوشمند سازی ساختمان، ساختمان هوشمند، ساختمان هوشمند چیست؟ ، ساختمان پرده برقی ،پرده برقی
    پرده برقی
    www.matincurtain.com

    #2
    پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

    سلام.
    1-با توجه به کنترول خانه هوشمند از طریق اینترنت اینجا قضیه هک و به خطر افتادن امنییت همان خانه مطرح میشه .لطفا بیشتر توضیح دهید
    2-برای کنترول تجهیزات خانه هوشمند از طریق اینترنت در مورد اپلیکیشن نصبی و سرور یکم بیشتر توضیح دهید (آیا دستگاه مرکزی به عنوان سرور عمل میکند و فقط اطلاعات از طریق نت رود و بدل میشه یا نیاز به اجاره فضا داره)
    3-اکثرا از چه روشهای ارتباطی بین استفاده کننده و دستگاه مرکزی استفاده میشود (اینترنت -اس ام اس-و ......)
    4-فرض کنید از طریق نت میخواهیم یک عدد لامپ را روشن کنیم امکان وجود خطا در اینجا چطوری برسی میشه؟ به عبارتی تاییدیه دستورات ارسالی بعد از روشن شدن لامپ به ارسال کننده دستور ارسال میشه و توی اپلیکیشن معلوم میکنه که دستور روشن شدن لامپ کاملا انجام شده یا ارسال اطلاعات یک طرفه است؟
    5-چطوری میتونیم چندین مدل مختلف اپلیکیشن کنترول خانه هوشمند را پیدا کرده و از امکانات انها مطلع شویم؟
    با سپاس فراوان

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

      سلام دوست عزیز
      1.قضیه هک رو که من پیگیرش بودم تو سیستم های هوشمند tis سروراش همه از شرکت گوگل بیمه شده بودند ینی یه شرکت دیگه اومده امنیت سرور این شرکتو تامین کرده .
      3. هرجور که مشترک بخواد . میتونه از اس ام اس و اینترنت استفاده کنه برای فواصل دور یا wifi برای فاصله نزدیک یا استفاده از هر سه شون .
      4 . (بصورت انلاین )یه دستور ارسال میشه و مستر اونو دریافت و انجام میده و تاییدیه رو میفرسته و اپلیکیشن مام دریافت میکنه و تو نرم افزار مثلا لامپو روشن میکنه واضح تر بگم ایکون لامپ که قبلا خاموش بوده تغییر حالت به روشن میده ... همین ....
      ولی تو tis اینجوریه که یه دیتا حاوی دستور و یه دیتا پشتش حاوی دی باگ ارسال میشه و مسترم میاد از این دیتا ها یه دستور دریافت میکنه و تاییدیه رو میفرسته به اسلیوی که دستورو فرستاد.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

        نوشته اصلی توسط matincurtain نمایش پست ها
        در هوشمندسازی ساختمان ها نوع کاربری ساختمان تعیین کننده امکانات هوشمند قابل ارائه است . به صورت کلی در تمام ساختمان های (مسکونی – اداری – تجاری – هتل ...) مورد استفاده قرار میگیرد.....
        باید در نظر داشت معایب وایرلس نسبت به سیستم های با سیم بیشتره. ازجمله :
        1-خونه هوشمند وایرلس گرون تره چون هزینه تجهیزات وایرلس زیاده . علتش اینه که اغلب تجهیزات وایرلس وارداتی هستند و تنوع محصولاتی که بصورت وایرلس تولید میشن خیلی کمه. یا ممکنه اون شرکت تولید کننده یه روزی دیگه نخواد تولید کنه اون تجهیزات رو. و این مساله باعث میشه اگه اون قطعه خراب بشه هم دیگه قابل تعمیر نباشه چون قطعات داخلیش ممکنه با توقف تولید پیدا نشه. 2-ممکنه ما امکانی رو داخل خانه هوشمند دوست داشته باشیم که دیوایس وایرلسش موجود نباشه.3- از لحاظ کارکرد هم اولین ضعفش در اینه که نیاز داره باتری همه دیوایس ها مداما شارژ یا تعویض بشه . 4-ضعف بعدی اینه که وایرلس از یکسری امواج برای انتقال دیتا و اجرای فرمان استفاده میکنه که فرکانسشون 2.4 هرتزه. این فرکانس، فرکانسِ بسیار شلوغیه که بعنوان مثال تمام ماشین های پلیس یا امبولانس ها یا ریموت ها ی درب پارکینگ و حتی گوشی های موبایل مون ... از این فرکانس استفاده میکنند. درصد اینکه خطا اتفاق بیفته وجود داره.اما تو وایرینگ چون اطلاعات داره از طریق سیم انتقال پیدا میکنه ، به هیچ وجه امکان خطا وجود نداره. برای مثال برای شخصی پیش اومده بود که تختی رو برای فرزندش خریداری کرده بود که ریموت داشت و هر زمان که بچه یکی از دکمه های اون ریموت رو میزد یا درب خونه باز میشد و یا سیستم دزدگیر خونه فعال میشد. و این خطا به دلیل پارک همزمان اطلاعات روی یک فرکانس اتفاق میفته. 5- امواج وایرلس به راحتی قابل هک شدن هستند. چون رو ی یه بستر مطمئن انتقال پیدا نمیکنند. 6- این امواج ، رادیویی هستند و هنوز تحقیق مدونی صورت نگرفته که ثابت کنه این امواج برای سلامتی مضر نیستند. حالا به نظرتون خونه هوشمند با سیم باشه یا بی سیم؟
        جدیدترین ویرایش توسط خانه هوشمند آلفا; ۱۳:۳۰ ۱۳۹۸/۰۵/۲۱.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

          عاااالی بود ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط fatemeh.m98; ۱۲:۳۹ ۱۳۹۸/۱۱/۲۱.

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

            با سلام خدمت دوستان و کسانی که در زمینه IOT , و هوشمند سازی ساختمان فعالیت میکنند. من تعداد زیادی قطعات نو و دسته دوم در حد نو دارم که با قیمت بسار عالی در اختیار مهندسان عزیز میگذارم .قطعاتی که نو انها با قیمت دلار امروز بسیار گران هستند اما من همون قطعه رو با قیمت بسیار ارزانتر دارم .
            قطعات من شامل :
            1. ترمینال های فونیکس
            2. , سنسورهای حرکتی ,
            3. سوییچ ها ,
            4. فیوزهای زیمنس و اشنایدر اصل ,
            5. انواع کارت های خروجی و logo های مارک cotrust , و ماژول ها

            و سایر قطعات مربوطه در این زمینه میباشد
            در صورتی که تمایل داشتیدقیمت هارو بدونید یا چیزی نیاز داشتید با شماره 09363688136 تماس بگیرید یا توی واتس اپ به من پیغام بدید
            ممنون از همه دوستان و مهندسان عزیز

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

              هوشمندسازی ساختمان واقعا ایده فوق العاده ای بود

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

                ایده واقعا جالبی هست

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

                  در مورد سرور هوشمند سازی هم میتونید از پلتفرم اینترنت اشیا ویرالینک استفاده کنید که هم زمان و توسعه توسعه محصولتون کاهش پبدا کنه و هم پیچیدگی های توسعه و نگهداری سرور رو نداشته باشین و به راحتی با api ها اپلیکیشن موبایلتون رو بسازید.

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : هوشمند سازی ساختمان

                    نوشته اصلی توسط viralink نمایش پست ها
                    در مورد سرور هوشمند سازی هم میتونید از پلتفرم اینترنت اشیا ویرالینک استفاده کنید که هم زمان و توسعه توسعه محصولتون کاهش پبدا کنه و هم پیچیدگی های توسعه و نگهداری سرور رو نداشته باشین و به راحتی با api ها اپلیکیشن موبایلتون رو بسازید.
                    سلام وقت بخیر بیشتر توضیح میدید؟

                    دیدگاه

                    لطفا صبر کنید...
                    X