نوشته اصلی توسط
فکر مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
بنده Arduino UNO R3 دارم و سیستم عاملی که دارم ویندوز 7 است و با مشکلی از نظر ریختن برنامه در آردوینو مواجه نشده ام.
در Arduino UNO R3 برای تبدیل USB به Serial از میکروکنترلر ATmega16U2 استفاده شده است که توانایی اتصال مستقیم در درگاه USB را داراست.
من برای ریختن Bootloader در آردوینو ابتدا از فهرست Tools و در زیر فهرست :Board آردوینو مورد نظر خود را انتخاب می کنم سپس در صورتی که آن Bootloader
آردوینو توانایی کار روی بیش از یک میکروکنترلر را داشته باشد از بخش :Processor گزینه مورد نظر خود را انتخاب می کنم.(مثلا Arduino Nano هم با ATmega328 و هم با ATmega168 می توانید کار کند.)
سپس از بخش :Programmer گزینه USBasp را انتخاب می کنم.
پس از آن میکروکنترلر را در برنامه ریز(Programmer) نوع USBasp قرار می دهم و روی گزینه Burn Bootloader کلیک می کنم.
دقت داشته باشید گاهی اوقات نرم افزار آردوینو خطا می دهد و مثلا می گوید نسخه USBasp خود را بررسی کنید و از بروز بودن آن مطمئن شوید. طبق تجربه در این مواقع بهتر است که خودتان با وصل کردن میکروکنترلر به یک مبدل USB به Serial و یا قرار دادن آن در آردوینو و ریختن برنامه در آن صحت خطای نرم افزار آردوینو را بررسی کنید زیرا گاهی اوقات برای من خطا ظاهر می شود ولی در اصل Bootloader به درستی به میکروکنترلر منطقل شده است.
(البته دقت داشته باشید که برای اتصال میکروکنترلر به مبدل USB به Serial برای ریختن برنامه درون میکروکنترلر از این روش باید یک مدار بازنشانی(Reset) ببندید که شامل یک مقاومت و یک خازن است که با دریافت نقشه آردوینو می توانید به نحوه قرار دادن خازن و مقاومت پی ببرید.)
این صفحه Arduino Uno در پایگاه مجازی سازنده است:
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
و شما از بخش Documentation می توانید نقشه این آردوینو را دریافت کنید.
به دلیل متن باز بودن برنامه ریز USBasp شما می توانید اقدام به ساخت آن کنید:
شما می توانید برای انواع میکروکنترلرها Bootloader بسازید مثلا شما می خواهید از ATmega328 در تناوب 8 مگاهرتز استفاده نمایید در این صورت خودتان می توانید به ساخت Bootloader آردوینو و افزودن آن به نرم افزار آردوینو اقدام کنید.
اطلاعات بیشتر:
1-