ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12
  1. #1
    2013/04/24
    2,690
    2,515

    مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    سلام

    من يه برنامه با c# توسط ويژوال استوديو ساختم که يه قسمتيش مربوط به کار با ديتابيس هست
    ديتابيس هم توسط اکسس آفيس ساخته شده

    مشکلي که دارم بعد از اد کردن ديتابيس يه فورم و کامپايل و ساخت فايل نهايي ، اگه فايل exe رو همراه ديتابيس جابجا کنم يعني آدرس فايل ها تغيير کنه با اروري مواجه ميشم که مربوط به پيدا نکردن فايل ديتابيس هست و برنامه بکل اجرا نميشه

    اميدوارم يکي کمکم کنه
  2. #2
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    این طبیعی هست که آدرس تغییر کنه ، چون درایو ها و مکان نصب تو کامپیوتر ها فرق داره.
    من تو سی شارپ با دیتابیس کار کرده بودم، و اینطور یاد گرفتم که آدرس جایی رو مستقیما به دیتابیس ندم و بیام اینکار رو کنم ،
    اول توسط توابع آدرس مورد نظر رو بگیرم و بعد داخل یه متغییر string ذخیره کنم ، و اون متغییر رو بگیرم بدم به دیتابیس.
    اینجوری هرچقدر که آدرس تغییر کنه ، یا کامپیوتر تغییر کنه براش مهم نخواهد بود . چون آدرس جدید توسط تابع دریافت میشود.

    فکر کنم مشکل شما هم دادن آدرس به یکی از از خط های کدتون به طور مستقیم بوده ،
  3. #3
    2009/09/25
    اصفهان
    814
    45

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    معمولا اکثر برنامه ها برای فایلهایی که تو مسیر خودشون هست آدرسی نمیخوان . یعنی اگر فایل دیتابیس.کنار فایل اجرایی باشه موقع تست و بعد کامپایل برنامه همیشه دنبال دیتابیس تو مسیر خودش می گرده.
    اگر مشکلی نداری از SQL server استفاده کن که حالش رو ببرید
    موفق باشی
  4. #4
    2013/04/24
    2,690
    2,515

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinam

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    این طبیعی هست که آدرس تغییر کنه ، چون درایو ها و مکان نصب تو کامپیوتر ها فرق داره.
    من تو سی شارپ با دیتابیس کار کرده بودم، و اینطور یاد گرفتم که آدرس جایی رو مستقیما به دیتابیس ندم و بیام اینکار رو کنم ،
    اول توسط توابع آدرس مورد نظر رو بگیرم و بعد داخل یه متغییر string ذخیره کنم ، و اون متغییر رو بگیرم بدم به دیتابیس.
    اینجوری هرچقدر که آدرس تغییر کنه ، یا کامپیوتر تغییر کنه براش مهم نخواهد بود . چون آدرس جدید توسط تابع دریافت میشود.

    فکر کنم مشکل شما هم دادن آدرس به یکی از از خط های کدتون به طور مستقیم بوده ،
    متوجه نمیشم چجوری میگین؟؟؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط DDR3

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    معمولا اکثر برنامه ها برای فایلهایی که تو مسیر خودشون هست آدرسی نمیخوان . یعنی اگر فایل دیتابیس.کنار فایل اجرایی باشه موقع تست و بعد کامپایل برنامه همیشه دنبال دیتابیس تو مسیر خودش می گرده.
    اگر مشکلی نداری از SQL server استفاده کن که حالش رو ببرید
    موفق باشی
    اتفاقا توی یه مسیر هستن
    متاسفانه تازه c# رو شروع کردم و فعلا همین اکسس رو بلدم
  5. #5
    2009/09/25
    اصفهان
    814
    45

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    متوجه نمیشم چجوری میگین؟؟؟




    اتفاقا توی یه مسیر هستن
    متاسفانه تازه c# رو شروع کردم و فعلا همین اکسس رو بلدم
    منظورم اینه دقیقا
    مثلا یک فایل با نام test.db دارید که در آدرس
    c:\temp\test.db
    هست ، حالا اگر بخواهید مثلا فایل را باز کنید
    حالت1 که احتمالا شما انجام دادید
    open c:\temp\test.db
    حالت دوم که منظور من بود
    open test.db
    که اینطوری مهم نیست فایل کجا باشه و فقط کافیه کنار برنامه اجرایی باشه
    موفق باشی
  6. #6
    2013/04/24
    2,690
    2,515

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    والا من برای ارتباط با دیتابیس از TableAdapter استفاده میکنم

    مثلا برای پر کردن یه جدول داخل دیتابیس از دستور زیر استفاده میکنم

    کد PHP:
      serialportTableAdapter.Insert(comboBox1.TextcomboBox3.TextInt16.Parse(comboBox2.Text)); 
    برای خوندن هم
    کد PHP:
    serialportTableAdapter.Fill(database1DataSet.serialport); 
    ویرایش توسط اشکان غفارزاده : 2016/06/09 در ساعت 08:32
  7. #7
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    حالا شاید مشکل از نصب نیودن دیتابیس تو کامپیوتر دیگری هم باشه ،
    مثلا sql server باید هم تو کامپیوتر شما و هم تو کامپیوتر دیگری نصب باشه ، تا اول sql server بیاد اون فایل مورد نظر رو پیدا کنه ، بعد برنامت با sql server ارتباط برقرار کنه و اون فایل رو بخونه.
    اگه سرورتون تو اون کامپیوتر نصب نباشه ، نمیتونید از برنامه استفاده کنید. برنامه همراه با سرور رو باید انتقال بدید به هر کامپیوتر دیگه ای.

    شما با sql server کار میکردید راحتتر بودید ، و قدرتمند هم هست.
  8. #8
    2013/04/24
    2,690
    2,515

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinam

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    حالا شاید مشکل از نصب نیودن دیتابیس تو کامپیوتر دیگری هم باشه ،
    مثلا sql server باید هم تو کامپیوتر شما و هم تو کامپیوتر دیگری نصب باشه ، تا اول sql server بیاد اون فایل مورد نظر رو پیدا کنه ، بعد برنامت با sql server ارتباط برقرار کنه و اون فایل رو بخونه.
    اگه سرورتون تو اون کامپیوتر نصب نباشه ، نمیتونید از برنامه استفاده کنید. برنامه همراه با سرور رو باید انتقال بدید به هر کامپیوتر دیگه ای.

    شما با sql server کار میکردید راحتتر بودید ، و قدرتمند هم هست.
    از فرمت mdb2003 اکسس استفاده میکنم که مزیتش اینکه که دیگه لازم نیست روی هر سیستمی که میخوام کار کنم بیام افیس نصب کنم


    چون کار با پایگاه داده اکسس راحت بود و منم توی c# اول کار هستم انتخابش کردم
  9. #9
    2013/03/18
    babol
    1,387
    653

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    از فرمت mdb2003 اکسس استفاده میکنم که مزیتش اینکه که دیگه لازم نیست روی هر سیستمی که میخوام کار کنم بیام افیس نصب کنم


    چون کار با پایگاه داده اکسس راحت بود و منم توی c# اول کار هستم انتخابش کردم
    یعنی الان تو هرکامپیوتری mdb2003 داره ؟
    مثلا من که الان آفیس ندارم رو لپ تاپم ، باید بتونم برنامه شما رو ران و خروجی بگیرم درسته ؟؟

    ولی ما تو sql server باید یه sql server express نصب کنیم ف که حدودا 200 مگا بایته . حالا از نظر من شما میتونید برای بدست آوردن جوابتون از انجمن برنامه نویس استفاده کنید، اونجا بچه ها برای تو نخ همین کاران.

    موفق باشید.
  10. #10
    2013/04/24
    2,690
    2,515

    پاسخ : مشکل در کار با ديتابيس ويژوال استوديو

    نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinam

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    یعنی الان تو هرکامپیوتری mdb2003 داره ؟
    مثلا من که الان آفیس ندارم رو لپ تاپم ، باید بتونم برنامه شما رو ران و خروجی بگیرم درسته ؟؟

    ولی ما تو sql server باید یه sql server express نصب کنیم ف که حدودا 200 مگا بایته . حالا از نظر من شما میتونید برای بدست آوردن جوابتون از انجمن برنامه نویس استفاده کنید، اونجا بچه ها برای تو نخ همین کاران.

    موفق باشید.
    فرمت دیتابیس اگه mdb ورژن 2003 باشه دیگه نیاز به نصب برنامه پایگاه داده روی هر سیستم نیست

    یه نگاه به این فایل بندازید
    دیتا پورت سریال همراه مشخصات پورت رو روی دیتابیس ذخیره میکنه
    کل پوشه رو توی درایوe خالی کنید ببینید مشکلی برای اجرا داره یا نه؟؟؟

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 12

موضوعات مشابه

  1. ديتابيس براي پردازش گفتار
    توسط matrix12 در انجمن پردازش صدا
    پاسخ: 18
    آخرين نوشته: 2016/12/30, 14:13
  2. پورت usb در ويژوال استوديو
    توسط PRJB76 در انجمن برنامه نويسي و اينترفيس
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2015/05/28, 21:37
  3. سوال در مورد اتمل استوديو
    توسط mohajeri در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/01/14, 10:00
  4. استفاده از Sprintf() در اتمل استوديو
    توسط Mahdi.Faani در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2013/12/11, 17:22
  5. فراخواني ديتابيس
    توسط amirbahador87 در انجمن Matlab
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/01/22, 23:09

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •