ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: ++c

  1. #1
    2015/10/07
    37
    19

    ++c

    سلام دوستان کسی میدونه این دستور یعنی چی؟؟
    ;out->z = a->x*b->y - a->y*b->x
  2. #2
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,111

    پاسخ : ++c

    (مقدار x از اعضای a رو در مقدار y از اعضای b ضرب میکنه) - (مقدار y از اعضای a رو در مقدار x از اعضای b ضرب میکنه) بعد مقدارش روی میریزه توی z که از اعضای out هستش.

    وقتی میگم مثلا Z از اعضای out یعنی out می تونه مثلا یه ساختار باشه. همچنین تمامی این ساختار های از نوع اشاره گر(پوینتر(pointer)) هستند.

  3. #3
    2015/10/07
    37
    19

    پاسخ : ++c

    ممنون از پاسخت دوست عزیز
    اما تااونجا که یادمه z عضو ساختار out رو به این شکل نشون میدادن
    out.z=a
    که با این دستور a در متغیر z که عضو ساختار out هستش ریخته میشه
    درسته آیا؟؟؟
  4. #4
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,111

    پاسخ : ++c

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad7072

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از پاسخت دوست عزیز
    اما تااونجا که یادمه z عضو ساختار out رو به این شکل نشون میدادن
    out.z=a
    که با این دستور a در متغیر z که عضو ساختار out هستش ریخته میشه
    درسته آیا؟؟؟
    بله ولی منم گفتم که out ساختار اشاره گر(نمی دونم درست ترجمه کردم) هستش. بخاطر همین از این "->" اوپراتور(عملگر) استفاده شده. اگه بخواد از عملگر "." استفاده کنه باید برای out یه ستاره بذاره. اینجوری:

    کد PHP:
    (*out).z=
  5. #5
    2015/10/07
    37
    19

    پاسخ : ++c

    کسی میدونه این دستور یعنی چی؟؟

    void L3G4200D::read()
    این علامت : : یعنی چی؟؟؟؟
  6. #6
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,111

    پاسخ : ++c

    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad7072

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    کسی میدونه این دستور یعنی چی؟؟

    void L3G4200D::read()
    این علامت : : یعنی چی؟؟؟؟
    یه تابع به اسم read از کلاس L3G4200D
    دوست عزیز. شما باید یه کتاب C++ رو بخونید.
  7. #7
    2013/09/03
    1,984
    633

    پاسخ : ++c

    البته فکر کنم تنها توابع یا متغیرهای استاتیک رو میشه اینطور فراخوانی کرد...در واقع میشه توایع یا متغیرهای استاتیک رو از درون یک کلاس فراخوانی کرد بدون اینکه یک شی از کلاس ساخته بشه
    اگر اشتباه میگم دوستان تصحیح کنند...
    قانون سوم نیوتون میگه برای اینکه بخوای به چیزی برسی باید از یه چیزی دل بکنی...

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •