اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی

    با سلام خدمت همه دوستان

    کسی در باره طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی اطلاعاتی داره خوشحال میشوم اگر کمکی کنید
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آشنایی با سیستم RADALT
    ارتفاسنجهای بارومتری نمی توانند ارتفاع هواپیمارا از سطح زمین اندازه گیری کنند. حتی اگر فشار محلی یک مکان روی این نوع فشارسنجها تشکیل شود٬ ارتفاع هواپیما نسبت له آن نقطه ارائه می شود و نه نقاط دیگر سطح زمین.

    اندازه گیری مستمر ارتفاع از سطح زمین توسط ارتفا سنجهای رادیویی موسوم بهRADALT انجام می گیرد که با ارسال یک سیگنال رادیویی به زمین و دریافت انعکاس آن و اندازه گیری زمان بین ارسال و دریافت سیگنال٬ می توان مستقیما به اندازه گیری فاصله انجام شود. حاصل ضرب زمان تاخیر بین ارسال و دریافت پالس در سرعت ارسال موج٬ فاصله طی شده موج از هواپیما به زمین و بالعکس را نتیجه می دهد. اگر این فاصله بر عدد ۲ تقسیم شود٬ فاصله هواپیما از زمین بدست می آید.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در ابتدا در باره کلیات کار بحث کنیم و سپس وارد جزئیات شویم

    از کدام دسته از سیگنالهای رادیویی استفاده کنیم
    با چه فرکانسی ارسال کنیم
    مدار گیرنده چگونه باید باشد
    از چه میکرو کنترلری وبا چه سرعتی این کار را انجام دهیم


    #2
    پاسخ : طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی

    ارتفاع سنج هواپیما سیستمی است که در آن یک سیگنال سینوسی با فرکانس 4.2 گیگا هرتز توسط سیگنالی با فرکانس 150 هرتز و با انحراف فرکانسی 10 مگاهرتز مدوله میآ‌گردد سیگنال خروجی مدولاتور فرکانس پس از تقویت ارسال میآ‌گردد، اگر این سیگنال با سیگنال دریافتی درگیرنده مخلوط گردد از روی متوسط فرکانس سیگنال مخلوط شده میآ‌توان ارتفاع هواپیما را بدست آورد. یکی از اجزاء مهم سیستم ارتفاع سنج نوسانساز FM میآ‌باشد. بطور کلی نوسان سازهای مایکروویو نقش عمدهآ‌ای د راغلب سیستمآ‌های مخابراتی ایفا میآ‌کنند. با پیشرفت تکنولوژی لزوم طراحی نوسان سازهائی با کارآئی بهتر بیشتر بچشم میآ‌خورد در مرحله اول تاکید بر نوسان سازهایی میآ‌باشد که دارای حجم، وزن و همین طور مصرف انرژی کمتر میآ‌باشد، بدین منظور میتوان از قطعات نیمه هادی در ساخت این جزء مهم سیستمهای مخابراتی کمک گرفت . از دیگر فاکتورهای مهم نوسان سازها افزایش پایداری حرارتی، راندمان و خلوص طیف میآ‌باشد، برای این منظور میآ‌توان از مشدد عایقی بجای محفظهآ‌های فلزی و مشددهای خط انتقالی استفاده نمود. در فصل دوم این نوشته سعی شده با استفاده از فرم میدانهای الکتریکی و مغناطیسی فرکانس تشدید سیستم به روش خط انتقالی حساب گردد، آنگاه با استفاده از تکنیک حساب تغییرات ، این فرکانش تشدید تصحیح گردد از جمله پارامترهای اساسی مشدد عایقی مسئله تزویج مشدد عایقی به خط مایکرو استریپ میآ‌باشد که در انتهای فصل دوم به آن میآ‌پردازیم. در فصل سوم با ارائه یک مدل غیرخطی برای MESFET سعی در تعیین مراحل مختلف آن میآ‌شود.

    پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه صنعتی شریف، 1370
    h t t p : / / d a t a b a s e . i r a n d o c . a c . i r






    دیدگاه


      #3
      پاسخ : طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی

      سلام میخواستم بدونم راهی هست که با فرکانس پایین ارتفاع رو اندازه گرفت؟

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : طراحی و ساخت ارتفاع سنج رادیویی

        نوشته اصلی توسط amiraghamohamadi
        سلام میخواستم بدونم راهی هست که با فرکانس پایین ارتفاع رو اندازه گرفت؟
        با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
        با توجه به توضیحات کامل جناب m3hd1 که فرمودند فرکانس باید بالا باشد. من فقط باید به یک نکته اشاره کنم که دستگاه مورد نظر رادار ارتفاع سنج یا RADAR ALTIMETER می باشد نه RADIO ALTIMETER یا ارتفاع سنج رادیویی. این دستگاه با آنتنی که در کف هواپیما وجود دارد سیگنالی را با فرکانس بالا به سمت زمین در حال پرواز می فرستد و زمان رفت و برگشت را به واحد زمان تقسیم و بر حسب فیت یا متر ارتفاع را از هواپیما تا سطح زمین پروازی اندازه گیری می کند.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X