ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    2008/05/26
    1,044
    531

    مقدار دهی به آرایه رشته در طول برنامه در C

    سلام
    من برای مقدار دهی به یک آرایه از دستور strcpy استفاده میکنم!
    خواستم ببینم بدون این تابع راهی هست که به صورت مستقیم رشته رو تو این آرایه بریزم؟
    تقربا مثل زبون بیسیک که متغییر رو برابر رشته قرار میدیم!
  2. #2
    2015/01/24
    Telegram: @Ashit_Axar
    395
    297

    پاسخ : مقدار دهی به آرایه رشته در طول برنامه در C

    نقل قول نوشته اصلی توسط M3R-E

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    من برای مقدار دهی به یک آرایه از دستور strcpy استفاده میکنم!
    خواستم ببینم بدون این تابع راهی هست که به صورت مستقیم رشته رو تو این آرایه بریزم؟
    تقربا مثل زبون بیسیک که متغییر رو برابر رشته قرار میدیم!
    بهترین راه همون استفاده از strcpy هستش و strcat برای افزودن رشته به انتهای رشته ی دیگه
    آرهِ، راه های دیگه ای هم هست. باید توی یه حلقه خونه های آرایه رو دونه دونه مقدار دهی کنی
    نه، مثل بیسیک نمیشه. چون توی زبان سی،* string جزو ویژگی های درونی زبان و یک ساختار پایه نیست.
  3. #3
    2016/09/27
    19
    16

    پاسخ : مقدار دهی به آرایه رشته در طول برنامه در C

    اگر برای ذخیره رشته آرایه ای از کاراکتر ها تعریف کنید اینطوری میشه:

    char mystring[5];

    for(int i=0 ; i<5 ; i++)
    {
    mystring[i]=cin.get();
    }


    البته من توی کامپایلر DEV-C++ تست کردم اینطوری هم میشه مقدار داد:

    string m1="ali";

    یا به این صورت:

    string m1("ali");
  4. #4
    2016/11/21
    62
    65

    پاسخ : مقدار دهی به آرایه رشته در طول برنامه در C

    نقل قول نوشته اصلی توسط M3R-E

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام
    من برای مقدار دهی به یک آرایه از دستور strcpy استفاده میکنم!
    خواستم ببینم بدون این تابع راهی هست که به صورت مستقیم رشته رو تو این آرایه بریزم؟
    تقربا مثل زبون بیسیک که متغییر رو برابر رشته قرار میدیم!
    همیشه سعی کنید از توابع کتابخانه استاندارد سی استفاده کنید
    به دو علت
    ۱- کد های که می نویسید قابل حمل می شه
    یعنی می توانید توی کامپایل های مختلف استفاده کنید
    ۲- عملکرد بهتر و سرعت بیشتری نسبت به کد های که قرار خودمون بنویسیم
    در نهایت توابع استاندارد طی سالها ارتقا پیدا کردند و تضمین عملکرد صحیح برنامه هستند

    همچنین با گرانبار کردن عملگر = در c++ می توانید یک رشته به راحتی مقدار دهی کنید.
    در کامپایلری که دوستمون عرض کردن از همین ویژگی استفاده شده
    ویرایش توسط Esmail.dadkhah : 2017/01/27 در ساعت 21:09
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوعات مشابه

  1. آرایه و رشته ها در کدویژن
    توسط hesam_elc در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 21
    آخرين نوشته: 2014/09/21, 23:24
  2. پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2014/06/14, 17:09
  3. ذخیره رشته در یک آرایه
    توسط arh8080 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2013/08/27, 23:33
  4. سئوال در باره اشاره گر به آرایه های دو بعدی (رشته ای)
    توسط arya1348 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2011/05/28, 22:25
  5. مشکل در رابطه با تبدیل آرایه به رشته!!!!!
    توسط hossein_tomari007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2009/10/25, 22:56

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •