ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.






جهت تبلیغ در وب سایت ECA کلیک کنید.

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
  1. #1
    2016/09/02
    21
    5

    برد دیسکاوری stm32f429

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک پروژه گرفتم که باید روی stm32f429 یک سیستم عامل نصب کنم. برای شروع میخوام از همین برد دیسکاوری استفاده کنم. من قبلا با ای وی آر و آرم 7 اتمل کار کرده بودم و هم طبق اون تجربه و هم طبق چیزی که تو انجمن یاد گرفتم فکر میکردم برنامه نویسی st هم با زبان سی هست. اما تو چند تا فروشگاه که نگاه کردم دیدم برای این برد نوشتن برنامه نویسی با زبان سی شارپ و یه جا دیگه هم نوشته بود برنامه نویسی با دات نت!!!
    الان من گیج شدم،مگه برنامه نویسی با همون سی نیست در محیط iar ؟
  2. #2
    2006/01/03
    يزد
    299
    10

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    سلام دوست عزیز
    به نظرم میخواید از RTOS استفاده کنید که پیشنهاد من Free RTOS هست
    از مثال های آماده سایت Free-RTOS و نرم افزار Cube-MX شرکت ST میتونی کمک بگیری
    موفق باشید
  3. #3
    2012/12/30
    بوشهر
    3,206
    1,107

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    لینک اون جاها رو بذارید تا ببینیم ولی اگه این چیزا رو هم نوشتن منظورشون این نیست که نمی تونید با زبان C/C++ با مثلا یه کامپایلر مثل IAR براش کد بنویسید. قطعا میشه.
    اون ها احتمال خیلی زیاد مزایای اضافی هستش.
  4. #4
    2016/09/02
    21
    5

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    ممنون از اینکه خیالمو راحت کردین
    تو AN های خود شرکت اس تی هم گشتم، خودشون مثال و آموزش راه اندازی رو با iar گذاشتن اتفاقا!!!
    همین سایت کویر اونجوری نوشته:

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

  5. #5
    2006/01/03
    يزد
    299
    10

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    حدث میزنم به منظور درایور داخلی LCD برد STM32F429 رو انتخاب کردید
    اگه با گرافیک تو بردتون سر و کار دارید، پیشنهاد میکنم STM32F746 رو به همراه embedded wizard studio یه بررسی کنید
    واقعا میکروی محشریه و IDE هم که گفتم خودش GUI داره و خیلی از emWin ساده تر و سرتره
    البته همه اینها نظر بنده است
    ویرایش توسط microware : 2016/09/11 در ساعت 17:01
  6. #6
    2016/09/02
    21
    5

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    نقل قول نوشته اصلی توسط microware

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    حدث میزنم به منظور درایور داخلی LCD برد STM32F429 رو انتخاب کردید
    اگه با گرافیک تو بردتون سر و کار دارید، پیشنهاد میکنم STM32F746 رو به همراه embedded wizard studio یه بررسی کنید
    واقعا میکروی محشریه و IDE هم که گفتم خودش GUI داره و خیلی از emWin ساده تر و سرتره
    البته همه اینها نظر بنده است
    ممنون از توجهتون
    انتخاب برد دست من نیست
    سفارش دهنده همینو میخواد
  7. #7
    2006/01/03
    يزد
    299
    10

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi_sd

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون از توجهتون
    انتخاب برد دست من نیست
    سفارش دهنده همینو میخواد
    IDE که دست خودتونه
  8. #8
    2016/09/02
    21
    5

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    نقل قول نوشته اصلی توسط microware

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    IDE که دست خودتونه
    ممنون از راهنماییتون
    امتحان میکنم حتما
  9. #9
    2008/09/12
    Isfahan
    1,040
    235

    پاسخ : برد دیسکاوری stm32f429

    برای کد نویسی اولین کاری که انجام میشه نصب نرم افزار StmCubeMX هست و با فعال کردن بخش های مختلف و همینطور کلاک و ... از تنظیمات خروجی بگیرید و با IDE مورد نظرتون بازش کنید.
    بهتره از لایبرری HAL و همچنین IDE های اپن سورس مثل اکلیپس / امبیتز استفاده کنید
    بهترین منابع یادگیری دقیقا خود سورس هایی هست که شرکت ST ارائه داده.
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوعات مشابه

  1. شروع کار با STM32F429
    توسط lordsoroosh در انجمن STM
    پاسخ: 54
    آخرين نوشته: 2016/06/23, 18:44
  2. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2016/02/18, 16:32
  3. پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2015/03/07, 07:58
  4. به دنبال مثال های cmsis برای برد دیسکاوری
    توسط alamdar_313 در انجمن پروسسورهای ARM
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 2013/05/22, 18:58

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •