اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

    با سلام....بنده امسال کنکور سراسری شرکت کردم و میخوام برم رشته برق...امانمیدونم گرایش رو انتخاب کنم...با کدوم گرایش ها میشه در پالایشگاه ها و پتروشیمی هایاشرکت برق مشغول به کار شد؟ایا با الکترونیک میشه در پالایشگاه ها مشغول شد؟ممنونم

    #2
    پاسخ : مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

    معمولا برق قدرت یا کنترل میتونه برای اهداف شما بهتر باشه

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

      نوشته اصلی توسط hossein zarei74 نمایش پست ها
      با سلام....بنده امسال کنکور سراسری شرکت کردم و میخوام برم رشته برق...امانمیدونم گرایش رو انتخاب کنم...با کدوم گرایش ها میشه در پالایشگاه ها و پتروشیمی هایاشرکت برق مشغول به کار شد؟ایا با الکترونیک میشه در پالایشگاه ها مشغول شد؟ممنونم
      سلام؛

      اول برای افزایش شانس استخدام در صنعت نفت؛ پیش از انتخاب نوع مدرک تحصیلی ، باید حائز امتیازات و اولویتهای رسما اعلام شده باشید مثل:

      1_ فرزندان کارکنان (شاغل، بازنشسته، از کار افتاده کلی دائم یا فوت شده)
      2_فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت



      تازه پیش روی فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت هم، در عمل موانعی وجود دارد:



      .


      .
      دوم به نظرم بهتر بود عنوان جستار را می گذاشتید: مشاوره استخدام در وزارت نفت
      جدیدترین ویرایش توسط مهندس نوآور; ۱۷:۵۹ ۱۳۹۵/۰۶/۲۲.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

        با سلام و درود
        مسئله مهم سطح مهارتی شماست، در دوران تحصیل سعی کنید بهترین باشید و عمل پژوهی را سرلوحه کار خود قرار دهید.
        مواردی مشاهده شده است که با مدرک کارشناسی رشته ی الکترونیک و با سن و سالی حدود 25 سال مشغول انجام انواع طرح های صنعتی می باشند و چندین کارمند را استخدام نموده اند و موارد دیگری هم مشاهده شده است که با مدرک کارشناسی ارشد هم بیکار هستند، در نتیجه بحث اصلی سطح مهارت های شماست که با تلاش و کوشش به دست می آید.
        اگر هدف شما کسب درآمد از این صنایع است می توانید به جای استخدام شدن به امر انجام طرح های صنعتی برای آن ها بپردازید و به ازای ارائه ی طرح های صنعتی مبالغی را دریافت نمایید.

        مورد بعد این است که تنها مهارت های فنی کار ساز نیست بلکه باید به تقویت مهارت های مزاکره، مدیریت زمان در انجام طرح ها، کارگروهی و مدیریت اعضای گروه و... نیز بپردازید به عنوان مثال شما در جلسه ای باید مسئول واحد HSE را متقاعد نمایید که فلان ربات یا دستگاهی که شما ساخته اید می تواند سطح ایمنی را بالا ببرد.
        در مثالی دیگر می توان به غواصان صنعتی اشاره نمود: در مواردی مشاهده شده است که یک خواص صنعتی به ازای هر 1 ساعت بازرسی از مکان های مورد نظر مبلغ 1 میلیون تومان را دریافت نموده است، حال شما می توانید با طراحی و ساخت یک ربات زیر دریایی[1] کاری کنید که هم خطر کار و هم هزینه های کار در طول زمان پایین بیاید.

        [1] ربات زیر دریایی = ROV




        نقل قول هایی از کانال KnowledgePlus.ir
        KnowledgePlus.ir, [۰۹.۰۸.۱۶ ۱۲:۱۲]
        تجربه و راهکاری برای کسب درآمدهای بالا در رشته الکترونیک:

        یکی از شرایطی که برای یک محصول الکترونیکی می تواند ارزش افزوده بسیار بالایی را ایجاد کند، تولید محصولی است که عملکرد یک دستگاه یا وسیله بسیار گران قیمت به آن وابسته باشد. وابستگی یک دستگاه گران قیمت صنعتی یا پزشکی یا نیروگاهی و ... با قیمتی در حد چند ده یا حتی چند صد میلیون تومان به یک محصول الکترونیک، این امکان مانور را برای تولید کننده آن محصول فراهم می کند که قیمتی بسیار فراتر از هزینه های طراحی و قطعات را برای محصول خود تعیین کند و در واقع شان قیمتی کل دستگاه است که باعث ایجاد ارزش افزوده زیاد در اجزای آن و از جمله بخش الکترونیک می شود. به عنوان یک نمونه واقعی، بردهای خارجی بکار گرفته شده در یکی از صنایع را می توان مثال زد که بر حسب اطلاع قیمت آنها حدود 80 میلیون تومان است، اما قیمت واقعی قطعات آنها حداکثر چند میلیون تومان بیشتر نیست و در واقع انحصار تولید کننده و کاربردی که آن برد در آن بکار می رود که کنترل یک مجموعه بسیار گران قیمت است، چنین ارزش افزوده ای را برای آن ایجاد می کند. بنابراین یک روش برای رسیدن به درامدهای بالا در رشته الکترونیک، یافتن و نفوذ به چنین حوزه هایی است که البته کار چندان ساده ای هم نیست، اما ممکن است.

        @KnowledgePlus
        KnowledgePlus.ir, [۰۴.۰۷.۱۶ ۲۰:۰۲]
        بارها این سوال از طرف دوستان مختلف مطرح می شود که چگونه از طریق رشته الکترونیک کسب درآمد کنیم و چرا کاری برای ما وجود ندارد و مواردی از این قبیل. بصورت خلاصه بازار رشته الکترونیک امروزه از فارغ التحصیلان بی تجربه و با اطلاعات ضعیف و سطحی اشباع شده و یک مدرک لیسانس یا حتی فوق لیسانس، ویژگی و مزیت خاصی را به تنهایی برای یک فرد جویای کار ایجاد نمی کند و افرادی در این میان متمایز می شوند که با سنجش شرایط و جوانب، یک حوزه تخصصی را انتخاب کنند و تا جایی که ممکن است در آن بخش مطالعه و تحقیق و تمرین کنند چنانکه بتوانند در آن موضوع به عنوان یک فرد صاحب نظر و مسلط مطرح شوند. مشاهدات نشان می دهد در همین بازار راکد هم برای اینگونه افراد معمولا فرصت های شغلی و درآمد های خوبی به ویژه در بخش خصوصی فراهم است.

        @KnowledgePlus
        KnowledgePlus.ir, [۱۵.۰۸.۱۶ ۰۰:۲۴]
        توصیه ای برای موفقیت در استخدام:

        یک روش پیشنهادی برای موفقیت در استخدام در مجموعه هایی که توانایی واقعی شما مورد نظر آنهاست این است که با صرف زمان کافی برای به ثمر رساندن نمونه هایی از پروژه های قابل توجه و پیشرفته وقت بگذارید و بعد از به نتیجه رساندن آنها، در مصاحبه های حضوری نمونه ساخته شده و در حال کار پروژه خود را ارائه کنید. این روش در مواردی می تواند تاثیر زیادی روی کارفرما به جهت احراز توانایی های واقعی شما داشته باشد. در ارسال رزومه ها هم ضمیمه کردن عکس و فیلم و سایر اطلاعات در مورد پروژه های انجام شده می تواند بسیار موثر باشد.

        @KnowledgePlus
        KnowledgePlus.ir, [۰۸.۰۵.۱۶ ۱۱:۱۹]
        توصیه ای برای موفقیت در استخدام:

        با توجه به بررسی رزومه ها و مصاحبه با افراد مختلف جویای کار، متاسفانه مشاهده می شود که اکثر قریب به اتفاق این افراد فاقد تسلط واقعی و کامل بر موارد اعلام شده به عنوان حوزه های تخصصی خود هستند و توانایی آنها بیشتر در حد آشنایی و راه اندازی و اجرای مثال های آماده برای نرم افزارها و سخت افزارهای مورد نظر است. مشاهده یک فهرست طولانی از نرم افزارها و سخت افزارهای اعلام شده از طرف فرد جویای کار به عنوان موارد ادعایی که بر آنها تسلط دارد، از طرف یک کارفرمای باتجربه و مسلط لزوما به عنوان نقطه قوت و مزیتی محسوب نمی شود و بلکه می تواند نشانه ای از عمق کم اطلاعات فرد مذکور باشد. بازار کار در حوزه های تخصصی برق و الکترونیک امروزه طالب افرادی است که با صرف وقت کافی و نه در حد آشنایی، در موضوعات مورد نیاز به صورت متمرکز فعالیت کرده باشند و در همان موارد محدود به حداکثر توانایی و تخصص رسیده باشند. بنابراین توصیه می شود در ارسال رزومه ها، نقاط قوت واقعی و قابل استناد (در صورت وجود) از موارد آشنایی عمومی و کلی، کاملا تفکیک و مشخص شود.

        @KnowledgePlus
        جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۶:۱۵ ۱۳۹۵/۰۶/۲۲.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری

          ریاضیم خوب نیست... برم رشته نرم افزار یا نه؟ لطفا کمک

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X