ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2012/06/13
    356
    24

    رفتن به ستون بعدی دیتاگریدویو (,vb) با زدن کلید اینر در حالت editmode

    • ا سلام
      یک دیتاگریدویو ایجاد کرده ام با 7ستون برای دریافت اطلاعات از کاربر و میخواهم پس از ورود فرضا نام شخص( درحالت ادیت مد) و زدن کلید اینتر به ستون بعدی رفته و نام خانواددگی را دریافت نماید.مشکل اینجاست که باید 2بار کلیذ اینتر را بزنم یکبار برای خروج از حالت ادیت مد و یکبار برای رفتن به ستون بعد.
      با کد زیر مشکلم حل میشوذ ولی کلیک کردن ماوس ایجاد خطا میکند .لطغا مرا راهنمایی فرمایید

      Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles DataGridView1.CellEndEdit
      If DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex < 7 Then
      (DataGridView1.CurrentCell = DataGridView1.Rows(DataGridView1.CurrentCell.RowIn dex).Cells(DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex + 1
      End If
      End Sub

  2. #2
    2012/10/16
    Far Far Away
    111
    2

    پاسخ : رفتن به ستون بعدی دیتاگریدویو (,vb) با زدن کلید اینر در حالت editmode

    یه عکس بزار تا منظورت رو بشه فهمید.
    خیلی وقت ویندوز اپلیکیشن کار نکردم اما تا جایی که یادم میاد وقتی یک row ادیت میشه اول باید از حالت ادیت بیای بیرون (update/cancel) و بعد بری به row بعدی...
    کد بالا درست نیست. اگر توی شرط عدد 7 شد 8 یا 1 چه اتفاقی میفته؟! اینجوری برنامه ات Crash میکنه.
  3. #3
    2012/06/13
    356
    24

    پاسخ : رفتن به ستون بعدی دیتاگریدویو (,vb) با زدن کلید اینر در حالت editmode

    نقل قول نوشته اصلی توسط dariai

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    یه عکس بزار تا منظورت رو بشه فهمید.
    خیلی وقت ویندوز اپلیکیشن کار نکردم اما تا جایی که یادم میاد وقتی یک row ادیت میشه اول باید از حالت ادیت بیای بیرون (update/cancel) و بعد بری به row بعدی...
    کد بالا درست نیست. اگر توی شرط عدد 7 شد 8 یا 1 چه اتفاقی میفته؟! اینجوری برنامه ات Crash میکنه.
    با سلام و تشکر
    صحبت شما کاملا صحیح است ( اول باید از حالت ادیت بیای بیرون (update/cancel) و بعد بری به row بعدی.. ) من میخوام این دو مرحله با یکبار زدن کلید اینتر انجام بشه .
    بادستوری که داخلifنوشتم مشکلم حل میشه یعنی روی هر ستونی که ایندکسش کمتر از 7باشه اینتر کنم به ستون بعدی میره . ولی ستون اخر با ایندکس 7 دستور داخل if انجام نمیشه و
    ایندکس بزرگتر از7 هم هیچوقت نداریم .تنها مشکلی که دارم کلیک کردن ماوسه که ایجاد خطا میکنه
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. مشکل در رنگ بندی مدل حالت نمایش سه بعدی
    توسط mehran901 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2017/02/13, 07:42
  2. تنظیم یک کلید به دو حالت شمارش تکی و افزایشی
    توسط cjmj در انجمن خانواده Arduino
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/06/08, 17:17
  3. مشکل در طریقه اتصال سیم پیچهای کولر ابی به کلید گریز از مرکز برای حالت راستگرد
    توسط amir_3530 در انجمن ترانسفورماتورها و ماشين هاي الکتريکي
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2016/03/06, 12:16
  4. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2015/10/25, 22:41
  5. راهنمایی در مورد حالت ژنراتوری رفتن اینورتر
    توسط hamid256 در انجمن الكترونيك صنعتي
    پاسخ: 13
    آخرين نوشته: 2014/06/28, 15:52

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •