ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    2013/08/21
    54
    9

    جداکردن متن از sms

    سلام دوستان خسهت نباشید.
    دوستان کی میدونه sms دریافتی از sim900رو متنشو چطوری باید جدا کرد؟؟
    ممنون
  2. #2
    2010/08/19
    کردستان
    1,925
    897

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    سلام
    در

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    توضیح داده شده.
    لازم به ذکره بگم sim900 و 800 در این مورد یکسان هستن و می تونید از تمام کدها استفاده کنید.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
  3. #3
    2013/08/21
    54
    9

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    سلام ممنون مهندس .ولی من با برنامه نویسی بسکام کار میکنم.
    برنامه بسکام رو نداری؟؟؟
  4. #4
    2016/05/25
    449
    476

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    نقل قول نوشته اصلی توسط mansoor0001

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام دوستان خسهت نباشید.
    دوستان کی میدونه sms دریافتی از sim900رو متنشو چطوری باید جدا کرد؟؟
    د ردریافت پیام سه عدد اینتردربین بخش های مختلف دریافت میشه .که بعد از دریافت اینترسوم متن پیام به دستت میرسه .بنابراین شما باید در برنامه طوری برنامه رو بنویسید که تمام دیتاهایی که بعد ازاینترسوم گرفت میشه رو تو متغیری که می خواهیید ذخیره کنید.
    بدین شکل
    کد:
    Do
    B = Inkey()
    Select Case B
    Case 0:
    Case 13:
    Incr G
    If Sms <> "" Then : Exit Do : End If
    Case 10
    If Sms <> "" Then : Exit Do : End If
    Case Else
    If G = 3 Then Sms = Sms + Chr(b)
    End Select
    Loop
    '---------------
    Cls
    Home
    Lcd Sms ; "             "

    با وجود کد بالا متن ازکل محتویات پیام جدا میشه.
    بدین صورت که درابتدای حلقه هر وقت دیتای دریافتی از ماژول اینتر داشته باشه یک واحد به متغیر g اضافه می کنه که این متغیر تعداد اینتر های دریافتی رو معللوم می کنه.ما بدین طریق مشخص می کنیم که اینترسوم کی دریافت میشه .درواقع زمانی که مقدارg به3 رسید یعنی تمام دیتاهایی که دریافت میشه مربوط به متن پیام است.و زمانی که gبه4 رسید درواقع متن پیام تموم شده و باید از حلقه خارج بشه.البته مقدارg=4 در برنامه لحاظ نمیشه.بدین صورت میم فهمیم که اینتر چهارم با پربودن متغیر متن پیام همراهه
    حالا در کد زیر
    کد:
    Case 0:
    Case 13:
    Incr G
    If Sms <> "" Then : Exit Do : End If
    همانطور که گفته شد به ازای هراینتریه واحد به gاضافه میشه.حالا اینترکدومه همون case 13 هستش. خط چهارم میگه اگه کد اینتردریافت بشه و متغیر sms هم پرباشه انگاه از حلقه دریافت خازج بشه.
    بخش بعدی کد رو توجه کن:
    کد:
    Case 10
    If Sms <> "" Then : Exit Do : End If
    تو این بخش هم میگه اگه متغیری که برای متن پیام در نظر گرفتی که به نام smsنام گذاری شده پرباشه و از طرفی هم کدسرخط دریافت بشه از حلقه دیافت اس ام اس خارج بشه و بره برای نمایش متن پیام.
    البته کد سرخط در اینجا با پربودن متغیر متن پیام sms مهم میشه. در حین دریافت اس ام اس این کد چندین بار دریافت میشه اما بعد از متن پیام فقط یکبار دریافت میشه.
    بخاطر همینه که میگه اگه متغیر متن خالی نبود و کد سرخط هم اومده بود بدین معناست که متن پیام استخراج شده و بره برای خروج از حلقه.
    کد زیر توجه کن:
    کد:
    case Else
    If G = 3 Then Sms = Sms + Chr(b)
    End Select
    در این بخش اطلاعات مربوط به متن از شماره و اینها جدا میشه .به عبارتی دیتاهایی که بعد اینتر سوم دریافت میشن وارد متغیرsms میشن.در اینجا دیتاهایی که قبل از اینتر اول و دوم و سوم از پورت سریال می ایند به درد ما نمی خورند درواقع همون شماره تلفن و تاریخ و ...می باشند.
    هر دیتایی که بصورت بایت به بایت میان و بهم می چسبن.و میشه متن پیام.د حین متن پیام کد اینترو سرخط یا line feedنمیاد بخاطر همین بعد از متن پیام اینها میان و در دو کد بالا تربا اومدن هر یک از اینها از حلقه دریافت خارج میشه.
    ویرایش توسط Namvar14 : 2016/12/10 در ساعت 21:05
  5. #5
    2013/08/21
    54
    9

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    سلام.متغییر A رو واسه چی استفاده کردید؟؟
  6. #6
    2016/05/25
    449
    476

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    نقل قول نوشته اصلی توسط mansoor0001

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام.متغییر A رو واسه چی استفاده کردید؟؟
    این و از جایی تو همین انجمن کپی کردم.بخاطر همین وسطش اومده بود.که پاکش کردم.ضمنا ویرایش و و در بالا حتما بخون

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نمی دونم فهمیدی یا نه؟
    ولی خوب د رهمه جای دنیا سیردریافت پیام اینه.اگه نفهمیدی جایی رو بگو تا دوستان کمکت کنند.
    تشکر هم یادت نره.
  7. #7
    2013/08/21
    54
    9

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    ممنون مهندس. این برنامه خوب اجرا میشه.ولی وقتی که هیچ پیامی در حافظه سیم کارت نباشد چه اتفاقی میافته؟ من امتحان کردم که برنامه از داخل حلقه خارج نمیشه. راه حل شما چیه؟؟
  8. #8
    2016/05/25
    449
    476

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    نقل قول نوشته اصلی توسط mansoor0001

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    منون مهندس. این برنامه خوب اجرا میشه.ولی وقتی که هیچ پیامی در حافظه سیم کارت نباشد چه اتفاقی میافته؟ من امتحان کردم که برنامه از داخل حلقه خارج نمیشه. راه حل شما چیه؟؟
    اینو قبلا امتحان کرده بودید ؟ یا همین الان که من کد و گذاشتم امتحان کردید؟

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    زمانی که به شماره سیم کاارت زنگ بزنید هم پایه riتحریک میشه وچون ازوقفه تایمر استفاده می کنید این اتفاق می افته وواردحلقه دریافت میشه.وچون چیزی تو حافظه ما

    ژول نیست بناراین اینتری هم دریافت نخواهد شد که خارج بشه از این حلقه و اونجاست که گیر می کنه.شما می تونید از وقفه تایمر استفاده نکنید و شنیدم که میگن وقفه سریال این مشکل رو مرتفع می کنه.یا اگه هم بود می تونید از یه تایمر استفاده کنید.بدین صورت که اگر مقدار تایمر ا یه حدی بیشتر شد خارج بشه.که معقول نیست. به نظرم
  9. #9
    2013/08/21
    54
    9

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    ممنون میتونید یه مثال ساده از وقفه تایمر بزارید؟؟
  10. #10
    2013/03/24
    مشهد
    709
    94

    پاسخ : جداکردن متن از sms

    سلام. کتاب 11 پروژه با avr و بسکام نوشته آقای sina1359 رو جستجو و دانلود کنید. 0 تا 100 توضیح داده شده است.
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11

موضوعات مشابه

  1. جداکردن یک عدد از یک رشته اعداد توسط دستور mid
    توسط mahoor86 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 2015/05/14, 05:53
  2. جداکردن قطعات از روم ها در pcb
    توسط fateme91 در انجمن نرم افزار Protel
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2015/03/08, 16:55
  3. جداکردن عدد از کارکتر در labview
    توسط sadeqkiller در انجمن Labview
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/05/25, 06:28

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 1

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •