ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    2008/05/01
    5
    0

    تعریف تابع در bascome

    سلام
    من قصد دارم یک تابع در بسکام درست کنم که ورودی اون دو متغییر رشته ای باشه و رشته اول روی lcd نمایش داده بشه و رشته دوم با چند کلمه مقایسه بشه با Instr
    ولی چند تا مشکل دارم اول اینکه رشته ای در تابع میاد با رشته ای که من تابع رو با آن فراخوانی کردم فرق داره دوم اینکه اجازه استفاده از instr رو به من نمی ده
    کسی هست بتونه کمکم کنه؟
  2. #2
    2007/10/05
    1,642
    9

    پاسخ : تعریف تابع در bascome

    نمونه برنامتو اينجا بذار تا بررسي كنيم
  3. #3
    2008/05/01
    5
    0

    پاسخ : تعریف تابع در bascome

    این یک نمونه

    کد:
    Declare Function Lcdprint(byval Mystring As String , string2 As String)as String
    
    Function Lcdprint(byval Mystring As String , string2 As String ) As String
     Local L3 As Integer
     Local M As String * 20
    home
    lcd Mystring
     m="test"
    if instr(string2,"2") > 0 then 
    lcdprint=m
    end if
    End Function
  4. #4
    2007/10/05
    1,642
    9

    پاسخ : تعریف تابع در bascome

    من اينو نوشتم. البته كامل نيست .
    ديگه امتحانش هم نكردم. يه نگاه بهش بنداز. ايراداي منو هم بگو:


    $regfile = "m323def.dat"
    $crystal = 8000000

    $hwstack = 160
    $swstack = 50
    $framesize = 200

    Declare Function Lcdprint(byval Mystring As String , String2 As String)as String

    Dim S As String * 20
    Dim Mystring As String * 20
    Dim String2 As String * 20
    Dim Lcdprint As String * 20

    Mystring = "result"
    String2 = "test2"

    Cls

    Do

    S = Lcdprint(mystring , String2)
    Print S

    Loop

    End

    Function Lcdprint(byval Mystring As String , String2 As String ) As String
    Local M As String * 20
    Home
    Lcd Mystring
    M = "test"
    If Instr(string2 , "2&quot > 0 Then
    Lcdprint = M
    End If
    End Function

  5. #5
    2008/05/01
    5
    0

    پاسخ : تعریف تابع در bascome

    روشی وجود نداره که ورودی زیر برنامه ها و توابع را مستقیما مقدار دهی کنیم
    در زبانهای برنامه نویسی استفاده از Byval باعث میشه به ورودی هم مستقیما مقدار بدیم و هم یک متغییر را به عنوان ورودی وارد کنیم
    چرا در بسکام این امکان وجود نداره و فقط باید ورودی خودش یک متغییر دیگه باشه :question:
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

موضوعات مشابه

  1. تعریف تابع چند ضابطه ای
    توسط f_nabavi در انجمن Matlab
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2014/11/15, 23:32
  2. تعریف تابع با دو خروجی در بسکام
    توسط bagion در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/10/24, 22:13
  3. تعریف تابع
    توسط زوار در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2013/08/06, 10:52
  4. تعریف تابع
    توسط azadmnesh در انجمن Matlab
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2010/11/11, 16:56
  5. تعریف تابع در میکرو
    توسط farnood در انجمن پروسسورها
    پاسخ: 5
    آخرين نوشته: 2007/06/09, 14:54

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •