نوشته اصلی توسط
saeidjabbari مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
در پاسخ به سوال اولتون باید عرض کنم که اگه یه خورده فرمولهایی که بدست آورده بودید رو کنار هم میزاشتید متوجه یه قضیه مهم میشدید اونم استفاده از فرمول معروفی فارادی در بدست آوردن تعداد دور ترانس بود! من قول میدم که تمام فرمولهای محاسبات تعداد دور ترانسهای سوئیچینگ بدونه استثنا همگی از این فرمول پیروی میکنند. ولی خوب یه خورده کم لطفی کردید و دقیق بررسی نکردید! اما من فایلی رو آماده کرده بودم که مطمئنم 100 درصد درسته و با این فرمولها به نتایج خوبی و کاربردی جالبی در عمل رسیدم که در ادامه میتونید فیلمها مربوط به نتایج نهایی این فرمولها رو ببینید.
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
- در مورد قانون فارادی و محاسبه تعداد دور ترانس توپولوژیهای پوش-پول / هاف بریچ / فول بریج میباشد که توسط این فرمولها ترانس منبع تغذیه سوئیچینگ با توپولوژی فول-بریچ رو پیچیدم و نتیجه اش رو میتونید در
- در این فایل به کمک فرمولهای موجود در فایل قبلی با استفاده از توپولوژی هاف بریچ یه شارژر برای باطریهای 36 ولتی طراحی کردم که محاسبات رو اول بر حسب فرکانس 50 کیلو انجام دادم که دیدم متاسفانه تو هسته ام جا نمیشه بعد برحسب فرکانس 85 کیلو هرتز محاسبه کردم و به نتیجه رسیدم. برای مشاهده نتیجه نهایی میتونید
رو مشاهده کنید که در مد ولتاژ و در بازه ولتاژ ورودی 185 الی 240 ولت پایداری مدار رو تست کردم.
اما در مورد سوال دومتون پیشنهاد میکنم که پست بنده رو در
مطالعه کنید و فایلهای مربوط به محاسبه سلف خروجی رو دانلود و مطالعه فرمائید.
در مورد ترانس پالس هم میتونید از شماتیکهای دستگاه جوش که در
آپلود کردم رو دانلود و از بین چندین فایل موجود یکیش رو انتخاب کنید. درضمن ترانس پالسی که برای توپولوژی هاف بریچ انتخاب کردم سبز رنگ و به قطر خارجی 22.2 میلیتر هست که عکسش رو میتونید
موفق باشید