ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    2016/05/28
    557
    71

    برنامه چشمک زدن ؟

    سلام چطور میتونم یک برنامه ساده بنویسیم که دو عدد led داشته باشه و این دو عدد یکی به pb.0 ویکی به pb.1 متصل بشود ، بطوری که led سبز که به pb.0 متصل است دو بار چشمک بزند با تاخیر یک ثانیه (تاخیر نرم افزاری) و led قرمز که به pb.1 متصل است چهار بار چشمک بزند و با تاخیر یک ثانیه . ؟ میشه کمک کنید، یه جایی گفتن باید از توابع استفاده کنی ، ولی نمیدونم چطوری میشه کمک کنید ؟ ممنون
  2. #2
    2013/03/13
    77
    33

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟


    #include <mega8.h>
    #include <delay.h>


    #define led_green PORTB.0
    #define led_red PORTB.1


    int i;




    void green(void)
    {
    for(i=0;i<=1;i++)
    {
    led_green=1;
    delay_ms(1000);
    led_green=0;
    delay_ms(1000);
    }
    }


    void red(void)
    {
    for(i=0;i<=3;i++)
    {
    led_red=1;
    delay_ms(1000);
    led_red=0;
    delay_ms(1000);
    }
    }




    void main(void)
    {


    DDRB=(0<<DDB7) | (0<<DDB6) | (0<<DDB5) | (0<<DDB4) | (0<<DDB3) | (0<<DDB2) | (1<<DDB1) | (1<<DDB0);
    PORTB=(0<<PORTB7) | (0<<PORTB6) | (0<<PORTB5) | (0<<PORTB4) | (0<<PORTB3) | (0<<PORTB2) | (0<<PORTB1) | (0<<PORTB0);


    while (1)
    {
    green();
    red();
    }
    }



    کد خودش گویاس دگ نیاز ب توضیح نداره فک کنم
  3. #3
    2008/09/17
    آذربایجان
    341
    67

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟

    اگر منظورتون اینه که توام این دو تا چشمک بزنن که باید با تایمر یا RTOS باشه که همزمان اجرا بشن و اگر پشت هم کار بکنن که برنامه بالا رو دوستمون گذاشتن کفایت میکنه و البته نیازی به وجود تابع نبود و میشد با کد هم درستش کرد
  4. #4
    2014/09/06
    769
    76

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط Aristar

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    اگر منظورتون اینه که توام این دو تا چشمک بزنن که باید با تایمر یا RTOS باشه که همزمان اجرا بشن و اگر پشت هم کار بکنن که برنامه بالا رو دوستمون گذاشتن کفایت میکنه و البته نیازی به وجود تابع نبود و میشد با کد هم درستش کرد
    سیستم عامل های ریل تایم دستورات رو بصورت همزمان اجرا نمیکنن چون در میکروها پردازش موازی نداریم. بلکه به دلیل تخصیص منابع به بهینه ترین شکل دستورات اجرا میشن تا فاصله زمانیشون تا حد امکان کم بشه.
    ولی این چیزی که دوستمون خواستن مساله خاصی نیس که نیاز به سیستم عامل داشته باشه.
  5. #5
    2016/05/28
    557
    71

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟

    ممنون ..اما سوال این هست که به غیر از حلقه for ویا while از روش دیگری هم میشه استفاده کرد ؟
  6. #6
    2007/12/30
    تهران
    189
    112

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط fmicro

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون ..اما سوال این هست که به غیر از حلقه for ویا while از روش دیگری هم میشه استفاده کرد ؟
    بله میشه از وقفه تایمر برای این کار استفاده کرد.که با هر یک ثانیه یک کاری برات انجام بده
  7. #7
    2008/09/17
    آذربایجان
    341
    67

    پاسخ : برنامه چشمک زدن ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط vahidabedi

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سیستم عامل های ریل تایم دستورات رو بصورت همزمان اجرا نمیکنن چون در میکروها پردازش موازی نداریم.
    بله مشخصا نداره.منظور بنده هم اعلام گزینه های متفاوت بود که یا باید از دو تایمر استفاده کنین یا اگر برنامه خیلی پیچیده باشه باید از RTOS استفاده بشه که اونم پردازش موازی نیست و فقط چون با سرعت Task ها رو پرادزش میکنه شبیه حالت موازی میشه.

    دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

    نقل قول نوشته اصلی توسط fmicro

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    ممنون ..اما سوال این هست که به غیر از حلقه for ویا while از روش دیگری هم میشه استفاده کرد ؟
    بله.شما از یک یا دو تایمر میتونین استفاده کنین و حالتی رو داشته باشین که بدون حلقه اینکار صورت بگیره.اگر تایمر بتونه در یک ثانیه بدون تنظیمات سرریز بشه که همون کافیه وگرنه مثلا اگر 100 میلی ثانیه باشه یک متغیر برای شمارش قرار بدین که هر ده بار یک ثانیه رو بهتون نشون بده
نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوعات مشابه

  1. چرا برنامه چشمک زن اجرا نمیشه ؟؟؟
    توسط rezamajdi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 10
    آخرين نوشته: 2015/08/29, 10:48
  2. توضیح کد برنامه چراغ چشمک زن
    توسط reza_rouhi در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 9
    آخرين نوشته: 2014/09/26, 10:43
  3. مشکل برنامه چشمک زن با lpc2368
    توسط mehdigorji در انجمن NXP
    پاسخ: 16
    آخرين نوشته: 2012/09/15, 11:55
  4. led چشمک زن در کنار برنامه اصلی
    توسط amin007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 35
    آخرين نوشته: 2012/08/18, 20:18
  5. برنامه led چشمک زن با پروتوس
    توسط feshwari در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2008/09/24, 00:29

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •