ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
  1. #1
    2016/12/20
    20
    2

    سوال در مورد دستور strcmp

    سلام. یجا گیر کردم کمک کنین ممنون میشم.
    در کل داستان اینه میخوام با avr تو کدویژن رشته موجود توی فایل txt که تو رمه رو بخونم و تو برنامه با یه رشته مقایسه کنم.
    حالا رشته رو از رم میخونم مثلا "A" میخونم و رو lcd نمایش میدم درسته ,و با usart به کامپیوترم میفرستم درسته همون A میفرسته ولیییی این دستور خروجیش -1 هست که باید 0 باشه. یعنی رشته درست مقایسه نمیشه
    کد:
    read_mmc_text ("0:/data10.txt",getdata);
    
    printf_1(getdata);  putchar1(enter);
    
    
    if (!strcmp(getdata,"A"))
    {
     lcd_putsf("Ok");
    }
    else
    {
     lcd_putsf("Error");
    }
    اینم ببینین .
    ویرایش توسط parlarelc : 2017/02/16 در ساعت 19:58
  2. #2
    2010/08/19
    کردستان
    1,925
    927

    پاسخ : سوال در مورد دستور strcmp

    یه کاری کن اول "A رو به صورت دیفاین تعریف کن و در تابع قرار بده و بعد از اون به جای NOT کردن خروجی مساوی با صفر بزارش چون صحیحش اینه.
    strcmp(x,,y)==0"
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
  3. #3
    2014/09/06
    769
    76

    پاسخ : سوال در مورد دستور strcmp

    سلام
    باید از دستور strcmpf استفاده کنید
    موفق باشید
  4. #4
    2016/12/20
    20
    2

    پاسخ : سوال در مورد دستور strcmp

    نقل قول نوشته اصلی توسط سوران آراسته

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    یه کاری کن اول "A رو به صورت دیفاین تعریف کن و در تابع قرار بده و بعد از اون به جای NOT کردن خروجی مساوی با صفر بزارش چون صحیحش اینه.
    strcmp(x,,y)==0"
    ممنون که ج دادین
    این کارارو کردم strcmpf گذاشتم تست کردم قبلا دوتا رشته تو برنامه دادم تست کردم درست بود ج داده ولی از رم که میخونم رشته همونه ها باید برگشتی 0 باشه ولی برگشتی اشتباه میده.
  5. #5
    2015/01/24
    Telegram: @Ashit_Axar
    395
    296

    پاسخ : سوال در مورد دستور strcmp

    نقل قول نوشته اصلی توسط parlarelc

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    سلام. یجا گیر کردم کمک کنین ممنون میشم.
    در کل داستان اینه میخوام با avr تو کدویژن رشته موجود توی فایل txt که تو رمه رو بخونم و تو برنامه با یه رشته مقایسه کنم.
    حالا رشته رو از رم میخونم مثلا "A" میخونم و رو lcd نمایش میدم درسته ,و با usart به کامپیوترم میفرستم درسته همون A میفرسته ولیییی این دستور خروجیش -1 هست که باید 0 باشه. یعنی رشته درست مقایسه نمیشه
    کد:
    read_mmc_text ("0:/data10.txt",getdata);
    
    printf_1(getdata);  putchar1(enter);
    
    
    if (!strcmp(getdata,"A"))
    {
     lcd_putsf("Ok");
    }
    else
    {
     lcd_putsf("Error");
    }
    نخست بررسی کنید که در پایان رشته ها به کاراکتر تهی برسند و اندازه رشته یکی بیشتر از تعداد حروف باشد.
    اگر خروجی دستور کمتر از صفر باشد یعنی پارامتر اول تابع از پارامتر دوم کمتر است.
  6. #6
    2016/12/20
    20
    2

    پاسخ : سوال در مورد دستور strcmp

    نه همه اونارو تست کردم اندازه کاراکتر به کاراکتر .
    الان اومدم یه برنامه تازه نوشتم درست جواب داد الان دارم رو همون برنامه اصلی تست میکنم.
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6

موضوعات مشابه

  1. سوال در مورد دستور بیسیک
    توسط mohebbati در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 2016/02/11, 15:35
  2. سوال در مورد دستور Inkey
    توسط ali2590 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 4
    آخرين نوشته: 2014/07/17, 01:49
  3. یه سوال در مورد دستور deflcdchar
    توسط amin007 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2012/07/19, 07:24
  4. سوال در مورد دستور getkbd
    توسط hamedb3269 در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2010/05/02, 12:43
  5. سوال در مورد دستور DEC
    توسط r4min در انجمن 8051
    پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 2007/03/24, 01:13

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •