ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

تهران
    97
    7

کم و زیاد کردن ولتاژ پایه های avr با پتانسیومتر

با سلام و درود به تمامی مهندسین
    فرض کنید یک مدار چشمک زن 5 کانال ال ای دی با زبان بیسیک نوشته شده چگونه می توان بدون اینکه مشکلی در اجرای افکتهای چشمک زدن ال ای دی ها بوجود آید با یک پتانسیومتر نور تمامی کانال ها را کم و زیاد نمود.؟؟؟؟؟

میدونم از adc و تایمر باید استفاده کرد ولی چگونه؟؟؟
    7
    6

پاسخ : کم و زیاد کردن ولتاژ پایه های avr با پتانسیومتر

درود بر شما. دوست عزیز شما تنها باید از تایمر ها در مد PWM استفاده کنی. بسته به میکرویی که استفاده میکنی 2 الی 6 کانال PWM داری. باید ال ای دی ها رو به چند دسته تقسیم کنی و هر دسته رو خط مشترکشون رو به وسیله ترانزیستوری که از PWM فرمان میگیره تغذیه کنی. اگر سوال بیشتری داری زبان برنامه نویسی و میکروت رو بگو تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم.
    539
    371

از PWM استفاده کن تا زیاد درگیر سخت افزر نشی
    تهران
    97
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط esn hardwares

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

درود بر شما. دوست عزیز شما تنها باید از تایمر ها در مد PWM استفاده کنی. بسته به میکرویی که استفاده میکنی 2 الی 6 کانال PWM داری. باید ال ای دی ها رو به چند دسته تقسیم کنی و هر دسته رو خط مشترکشون رو به وسیله ترانزیستوری که از PWM فرمان میگیره تغذیه کنی. اگر سوال بیشتری داری زبان برنامه نویسی و میکروت رو بگو تا بتونم بیشتر راهنماییت کنم.
    با تشکر از شما لطفا روی برنامه به من توضیح بدید برنامه زیر یک چشمک زن ساده است. لطفا روی برنامه زیر بهم توضیح بدبد با تشکر از شما دوست عزیز

$regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 4000000
    Config Portd = Output
    Do
    Portd = &B00000000
    Waitms 1000
    Portd = &B11111111
    Waitms 1000
    Loop
    End
    7
    6

درود. دوست عزیز این ترفند هم روی سخت افزار . نرم افزار تاثیر گذاره. فرض کنیم که شما از پایه های یه پورت میکرو میخای واسه خاموش و روشن کردن ال ای دی هات استفاده کنی. خوب هر کدوم رو به صورت مجزا بهش وصل میکنی. اما کاتد ال ای دی هات همشون به هم وصل میشن. اون سرهای مشترک رو میدی به کلکتور یه ترانزیستور منفی و بیس رو وصل میکنی به پایه OC0 میکرو(اگه از تایمر0 استفاده کنی) و بعد طبق توضیحات کتاب علی کاهه رو در مد PWM راه اندازی میکنی.&nbsp;<br>Config Timer0= PWM , prescaler=8<br>PORTB=&amp;b00101010<br>pwm0=127<br >در این مثال پورت بی همون پورت متصل به ال ای دی ها و PWM هم وضیفه کنترل نور رو داره که در این مثال نور ال ای دی ها نصفه میشه. البته من خیلی وقته که سی نویس هستم و سمت بیسیک نرفتم واسه همین ممکنه فرم دستورات ناقص باشه.
    تهران
    97
    7

نقل قول نوشته اصلی توسط esn hardwares

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

درود. دوست عزیز این ترفند هم روی سخت افزار . نرم افزار تاثیر گذاره. فرض کنیم که شما از پایه های یه پورت میکرو میخای واسه خاموش و روشن کردن ال ای دی هات استفاده کنی. خوب هر کدوم رو به صورت مجزا بهش وصل میکنی. اما کاتد ال ای دی هات همشون به هم وصل میشن. اون سرهای مشترک رو میدی به کلکتور یه ترانزیستور منفی و بیس رو وصل میکنی به پایه OC0 میکرو(اگه از تایمر0 استفاده کنی) و بعد طبق توضیحات کتاب علی کاهه رو در مد PWM راه اندازی میکنی.&nbsp;<br>Config Timer0= PWM , prescaler=8<br>PORTB=&amp;b00101010<br>pwm0=127<br >در این مثال پورت بی همون پورت متصل به ال ای دی ها و PWM هم وضیفه کنترل نور رو داره که در این مثال نور ال ای دی ها نصفه میشه. البته من خیلی وقته که سی نویس هستم و سمت بیسیک نرفتم واسه همین ممکنه فرم دستورات ناقص باشه.
    با تشکر
    در حال حاضر در بازار فلاشر هایی هستند که همین قابلیت رو دارند بعنوان مثال 6 کانال و و لوم کنترل روشنایی هم دارند و با مگا8 ساخته شده اند به نظر بنده از pwm استفاده نمیکنن.
    راهکار دیگه ای به نظر شما و یا اساتید دیگه نمیرسه؟؟؟
نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6