نوشته اصلی توسط
qmars_farahani مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
من میخواستم برای تولید و طراحی سیستم های هوشمند تو یه دوره یا یه لاین حرکت کنم
من avr رو به زبون بیسیک کار میکردم اما متاسفانه الان خیلی از نیازامو برطرف نمیکنه به خاطر نویز پذیری و حافظه محدود و سرعت پایین
تو اینترنت که جستو جو کردم یه دوره مقدماتی arm پیدا کردم که هزینش 400 هزارتومنه
وقتو هزینه ای که میخوام برای یاد گیری بزارم بهتره برای arm باشه یا آردوینو و برد های مشابه اون
با سلام و درود
- منظور شما از سیستم های هوشمند چیست؟ آیا در محیط صنعت می خواهند مورد استفاده قرار گیرند؟
- آیا برای امور شغلی می خواهید به سراغ یادگیری کار با میکروکنترلر جدیدی برود؟
منبع : knowledgeplus.ir
نشانی صفحه: مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
نقل یک تجربه عملی:
با رعایت شرایطی که در آموزش های مختلف به آنها اشاره شده (رجوع شود به مقاله مقابله با نویز در AVR که در سایت موجود است)، تاکنون حدود 5000 میکروکنترلر AVR در مدارها و کنترلرهای مختلف و در انواع محیطهای صنعتی پر نویز بکار گرفته شده که هیچ مشکلی به لحاظ نویزپذیری و هنگ کردن و موارد مشابه آن مشاهده نشده و برخی از این مدارها بیش از 12 سال است که بصورت مداوم مشغول به کار هستند.
-
منابع رایگان در مورد میکروکنترلرهای ARM در سطح اینترنت موجود است. به نظر می رسد در ابتدای راه می توان جهت آشنایی از منابع رایگان استفاده نمود تا با دید بهتری قدم های بعدی را برداشت.
چند مورد پیرامون آموزش میکروکنترلرهای ARM :
1- مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
2- مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
3- مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
همچنین می توان این موارد را پیرامون میکروکنترلرهای ARM مورد بررسی قرار داد:
1- مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
2- مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید
انتخاب میکروکنترلر به عنوان ابزاری برای ساخت مدارهای مختلف هرچند که به عوامل فنی نیز بستگی دارد اما خود فرد هم برای انتخاب الویت هایی دارد که جدا از مباحث فنی است به عنوان مثال برای شخصی فراوانی منابع آموزشی به زبان فارسی در اولویت است، برای شخصی دیگرمیزان آسانی در یادگیری دارای اهمیت است یا مثلا شخصی دیگر ارزانی برایش اهمیت دارد. پس باید افق دید خود را مشخص نماییم و با تحقیق ابزار مناسب خود را انتخاب نماییم.
در این فهرست ده ها شرکت تولید کننده ی میکروکنترلر معرفی شده اند:
مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید