ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

426
    42

پاسخ : راه اندازی ماژول df player mini با بسکام و avr

جناب hosseinam شما از چه کریستالی (مقدار) استفاده کردید ؟؟؟ خارجی گذاشتین دیگه درسته؟ من فکر میکنم مشکل من از تنظیم نبودن نرخ سریال میکرو با مازول باید باشه . با یه میکرو دیگه یه تست زدم ببینم طبق گفته جناب غفار زاده مشکل از بسکام نباشه دیدم خیر بسیار ساده عددی رو ارسال ودر میکرو دوم گرفتم که مطمئن شدم uart سخت افزاری میکرو درسته وکار میکنه میمونه یکسان نبودن این باود 9600 که تا الان با کریستال خارجی تا 4 مگ نتونستم جواب بگیرم نظرتون چیه؟
    babol
    1,415
    695

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi210

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

جناب hosseinam شما از چه کریستالی (مقدار) استفاده کردید ؟؟؟ خارجی گذاشتین دیگه درسته؟ من فکر میکنم مشکل من از تنظیم نبودن نرخ سریال میکرو با مازول باید باشه . با یه میکرو دیگه یه تست زدم ببینم طبق گفته جناب غفار زاده مشکل از بسکام نباشه دیدم خیر بسیار ساده عددی رو ارسال ودر میکرو دوم گرفتم که مطمئن شدم uart سخت افزاری میکرو درسته وکار میکنه میمونه یکسان نبودن این باود 9600 که تا الان با کریستال خارجی تا 4 مگ نتونستم جواب بگیرم نظرتون چیه؟
    من اصلا کریستالی برای میکرو نذاشتم. از rc هشت مگاهرتز داخلی خود میکرو دارم استفاده میکنم.تا الان هم مشکلی باهاش نداشتم.

اگه دارید درست اعداد رو برای یه میکرو دیگه میفرستید - پس حتما اشتباه شما با df player دستورات ارسالی از سمت میکرو به ماژول هست.
    شما در حالت عادی تست کردین که آیا ماژول کار میکنه یا نه؟؟
    بیاید gnd رو به io_1 یا io_2 پل بدین . ببینید اصلا ماژول میخونه یا نه!!!!
    به سمت نور خورشيد حرکت کن،تو ميتوني تابش خورشيد رو حس کني ،حتي اگه کور باشي.
    (پيش به سوي هدف)
    426
    42

چند دقیقه قبل هم با کریستال داخلی وهم با کریستال خارجی 8 مگ تست کردم بازم ناموفق بودم . در مورد کارکرد ماژول قبلا روشی که میفرمایید رو انجام دادم یکی یکی آهنگ ها رو با یه لحظه صفر کردن یکی از اون پین ها پخش میکنه
    15
    1

سلام
    من میخواهم بدونم چطور میشه ثانیه آهنگ رو در حال پخش نشان داد ؟
    کسی تا حالا تست کرده ، ممنون میشم راهنمایی کنین .
    babol
    1,415
    695

چند دقیقه قبل هم با کریستال داخلی وهم با کریستال خارجی 8 مگ تست کردم بازم ناموفق بودم . در مورد کارکرد ماژول قبلا روشی که میفرمایید رو انجام دادم یکی یکی آهنگ ها رو با یه لحظه صفر کردن یکی از اون پین ها پخش میکنه
    پس مشکل از ارسال دستور هست.
    کدتون رو بزارید.
    (پيش به سوي هدف)
    426
    42

نقل قول نوشته اصلی توسط hosseinam

پس مشکل از ارسال دستور هست.
    کدتون رو بزارید.
    کد ساده فقط برای تست هست
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    DO
    Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 3 ; 0 ; 1 ; 7 ; 239 آهنگ 7 از پوشه 1
    wait5
    LOOP
    یه دیتاشیت از یکی از سایتها که گفته این دیتاشیت اصلی هست برداشتم الان وقتی به جای کد دستوری 3 کد 13 رو ارسال میکنم اولین اهنگ رو پخش میکنه ولی اینگار فولدر و شماره اهنگ براش مهم نیست تست کردم شماره آهنگ و فولدر رو چند بار تغییر دادم آخرشم صفر کردم دیدم خیر همون آهنگی که اول پخش میکرد ، پخش میکنه . یهیچیز دیگه که فهمیدم از دیتا شیت اون کد دستوری 3 رو برای آهنگ های ریشه مموری گفته منم
    همون تور عمل کردم مموری رو بازم فرمت کردم بدون پوشه 7 تا اهنگ رویختم با نام های 001 ...007 تست کردم دیدم این دفعه چراغ ماژول به نشانه شروع به کار روشن شد ولی صدایی نیومد . برای اطمینان از درست بودن اتصالات اسپیکر یه تریگر از گراند به پایه 12 دادم دیدم اهنگ پخش شد . الان با توجه به این دیتاشیت جدید مشکل باید از پوشه وآهنگ ها باشه تو این دیتا شیت چند تا کد دستوری برای پخش نوشته یکیش همین 13
    دومیش 3 که گفته برای پخش آهنگ از ریشه مموریه زبانم خوب نیست دستو پا شکسته اینارو متوجه شدم

ویرایش توسط mahdi210 : 2018/02/27 در ساعت 11:29
    babol
    1,415
    695

کد ساده فقط برای تست هست
    $regfile = "m8def.dat"
    $crystal = 8000000
    $baud = 9600
    DO
    Printbin 126 ; 255 ; 6 ; 3 ; 0 ; 1 ; 7 ; 239 آهنگ 7 از پوشه 1
    wait5
    LOOP
    یه دیتاشیت از یکی از سایتها که گفته این دیتاشیت اصلی هست برداشتم الان وقتی به جای کد دستوری 3 کد 13 رو ارسال میکنم اولین اهنگ رو پخش میکنه ولی اینگار فولدر و شماره اهنگ براش مهم نیست تست کردم شماره آهنگ و فولدر رو چند بار تغییر دادم آخرشم صفر کردم دیدم خیر همون آهنگی که اول پخش میکرد ، پخش میکنه . یهیچیز دیگه که فهمیدم از دیتا شیت اون کد دستوری 3 رو برای آهنگ های ریشه مموری گفته منم
    همون تور عمل کردم مموری رو بازم فرمت کردم بدون پوشه 7 تا اهنگ رویختم با نام های 001 ...007 تست کردم دیدم این دفعه چراغ ماژول به نشانه شروع به کار روشن شد ولی صدایی نیومد . برای اطمینان از درست بودن اتصالات اسپیکر یه تریگر از گراند به پایه 12 دادم دیدم اهنگ پخش شد . الان با توجه به این دیتاشیت جدید مشکل باید از پوشه وآهنگ ها باشه تو این دیتا شیت چند تا کد دستوری برای پخش نوشته یکیش همین 13
    دومیش 3 که گفته برای پخش آهنگ از ریشه مموریه زبانم خوب نیست دستو پا شکسته اینارو متوجه شدم

داستان اینه که این ماژول اصلا به اسم دقت نمیکنه انگار . شما یعنی ممکنه اسم به ردیف باشه 1 2 3 4 5 ولی ماژول بجای آهنگ 5 بیاد اهنگ یک رو بخونه.
    همین اتفاق برامون هم میاوفته.و ما میآییم اول کارت حافظه رو فرمت میکنیم و بعد میآیم دونه دونه به ترتیب آهنگ ها رو میریزیم داخل مموری و بعد متصلش میکنیم به ماژول.
    شما نباید از این ماژول انتظار کار جدی و بزرگی رو داشته باشید. بیشتر برای دستگاههایی که نیاز به حرف زدن داشته باشه با امکانات اولیه طراحی شده این. نه یه موزیک پلیر قدرتمند.
    با این حال بسیار خوبه و کار راه بندازه.
    منم دیگه به فولدر و اینا نرسیدم که بخام راهنماییتون کنم.

باز راش انداختین مهم این بود.
    (پيش به سوي هدف)
    426
    42

ممنون از راهنماییهاتون
    426
    42

دوستان الان بنده اگر بخوام با این ماژول یک عدد رو که دریافت کردم پخش کنم چکار باید بکنم؟ مانند سیستم نوبت دهی بانک . میدونم باید طبق جدول ارزش مکانی که کلاس دوم دبستان خوندیم باید یه بار اعداد یک تا نه رو به صورت صوتی ظبط کنیم جدا جدا -بعد دهتایی هارو جداجدا وبعد صدتایی هایی هارو و ... حالا مشکل بنده اینجا ست که از کجا بدونم این ماژول فلان ترک رو پخش کرد وتموم شد؟؟ چون بلافاصله میخوام بعد پایان این ترک یه ترک جدید رو پخش کنم ترکی هست 20 ثانیه یا یکیش یه جمله داره که 1 دقیقه مدتشه مثل اعلام طبقه آسانسور
    ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید
    babol
    1,415
    695

دوستان الان بنده اگر بخوام با این ماژول یک عدد رو که دریافت کردم پخش کنم چکار باید بکنم؟ مانند سیستم نوبت دهی بانک . میدونم باید طبق جدول ارزش مکانی که کلاس دوم دبستان خوندیم باید یه بار اعداد یک تا نه رو به صورت صوتی ظبط کنیم جدا جدا -بعد دهتایی هارو جداجدا وبعد صدتایی هایی هارو و ... حالا مشکل بنده اینجا ست که از کجا بدونم این ماژول فلان ترک رو پخش کرد وتموم شد؟؟ چون بلافاصله میخوام بعد پایان این ترک یه ترک جدید رو پخش کنم ترکی هست 20 ثانیه یا یکیش یه جمله داره که 1 دقیقه مدتشه مثل اعلام طبقه آسانسور
    ممنون میشم اگر تجربه ای دارید بفرمایید
    ببینید این ماژول هم میتونه دستور رو از میکرو بخونه و هم میتونه کاری رو که کرد برای میکرو بفرسته.
    مثلا من خودم چون این بحث برام جالب بود از طرف ماژول هم کارایی که میکرد رو با میکرو میخوندم.
    مثل خارج یا ورود فلش دیسک.
    استوپ خوردن آهنگ . یا تموم شدن موزیک . همشو میفرسته ماژول.تو دیتا شیت هم هست. نیاز به فعال کردن جایی از ماژول نیست. خود ماژول همشو در حالت عادی میفرسته و شما باید فقط بخونید از طرف میکرو.

ببین همین دستوری که برای خوندن آهنگ میدین چندتا میفرستی اعداد رو . اونم همین مقدار اعداد رو برای شما میفرسته . با همین نظم. بایت به بایت میفرسته. شما باید از وقفه ارتباط سریال سمت میکرو استفاده کنید و بایت به بایت ذخیره کنید اعداد دریافتی رو و بعد از اتمام دریافت حالا بیاید با میکرو اطلاعات رو تحلیل کنید.
    معمولا چندتا عدد شبیه به هم رو در اول و چندتا عدد شبیه به هم در آخر برای اینکه بگه شروع شد و یا تموم شد فرستادن اطلاعات براتون میفرسته.
    من دیگه چون نیاز به این کار نداشتم دیگه ادامه به این کار ندادم.

موفق باشید.
    (پيش به سوي هدف)
صفحه 3 از 8 نخست 1234567 ... آخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 77