ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.

اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.

صفحه 1 از 2 12 آخرین
    5
    0

اینجاد مشکل برای برد stm32f746zg

با سلام خدمت اعضا و مهندسین گرامی .
    من یک برد stm32f746zg دارم که وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر LED5 که نشان دهنده over current روشن میشه و عملا برد از کار افتاده, حالا میخوام بدونم برد کلا سوخته یا میشه reactive کرد ؟؟
    توی سایت st هم یک PDF پیدا کردم که توضیحاتی داده بود راجب reactive کردن برد وقتی که به حالت over current میره نمیدونم به مشکل من اصلا ربط داشت یا نه چون من چیزی ازش نفهمیدم.
    ممنون میشم اگر هریک از عزیزان راهنماییم کنه.
    • تبلیغات
      .

64
    15

پاسخ : اینجاد مشکل برای برد stm32f746zg

درود
    شما از میکرو منسوخ شده ای استفاده میکنید الان مدل های جدیدتری هم اومده مثل stm32f767 یا stm32f769 یا stm32f768 که هم رم بالایی (در حدود 512) کیلوبایت دارن و هم امکانات بیشتری مثل پخش عکس jpg یا خروجی تصویر dsi دارن.من نمیدونم چه اصراری بر استفاده از میکرویی مثل stm32f746 دارید.
    اگه امکانش هست یه عکس از برد بگذارید تا ببینم از کدوم مدل هستش تا بیشتر در موردش بشه راهنمایی کرد.
    ویرایش توسط metalelec : 2018/02/12 در ساعت 22:47
    1,732
    284

نقل قول نوشته اصلی توسط metalelec

مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

شما از میکرو منسوخ شده ای استفاده میکنید الان مدل های جدیدتری هم اومده مثل
    دوست عزیز این میکرو 2 -3 ساله اومده مگر دیگه تولید نمیشه که میگید منسوخ شده؟ منسوخ شده یا ابسلیت به قطعه ای میگن که از چرخه تولید خارج شده!
    64
    15

منظور اینکه تا میکروی stm32f769 یا stm32f767 با امکاناتی مثل دیکدر jpg و رم داخلی 512 کیلوبایتی( که برای راه اندازی ال سی دی 4.3 کافیه) و خروجی تصویر dsi هست(stm32f769). دیگه چرا باید از میکروی stm32f746 که رم پایینی داره و امکاناتش کم هست استفاده کرد.زیاد معقول به نظر نمیرسه. خوب اشکال نداره همه ی اینا بر می گرده به این سیستم آموزشی توی ایران که قدیمی و بر مبنای حفظ کردن و امتحان دادن هست معلومه که همیشه از دیگران عقب هستیم چون با تکنولوژی بروز جلو نمیریم. با این وضع فکر کنم کشورای آفریقایی از ما پیشی خواهند گرفت در سال های آینده.
    5
    0

درود
    شما از میکرو منسوخ شده ای استفاده میکنید الان مدل های جدیدتری هم اومده مثل stm32f767 یا stm32f769 یا stm32f768 که هم رم بالایی (در حدود 512) کیلوبایت دارن و هم امکانات بیشتری مثل پخش عکس jpg یا خروجی تصویر dsi دارن.من نمیدونم چه اصراری بر استفاده از میکرویی مثل stm32f746 دارید.
    اگه امکانش هست یه عکس از برد بگذارید تا ببینم از کدوم مدل هستش تا بیشتر در موردش بشه راهنمایی کرد.

این تصویر برد هست
    64
    15

برای پروگرام کردن برد ابتدا کابل usb رو به قسمت پروگرامر برد یعنی جایی که تراشه stm32f103c8t6 هست وصل میکنید سپس درایور و نرم افزار مربوط به اون رو به اسم stlink utility از خود سایت st دانلود کنید و پس از نصب درایور ، وارد نرم افزار stlink شده و گزینه connect رو میزنید و بعد اگر بردتون شناسایی بشه در قسمت پایین نرم افزار به شما اطلاع داده خواهد شد و باقی مراحل که شامل پروگرام و پاک کردن میکرو هستش.
    ویرایش توسط metalelec : 2018/02/13 در ساعت 15:07
    1,569
    62

منظور اینکه تا میکروی stm32f769 یا stm32f767 با امکاناتی مثل دیکدر jpg و رم داخلی 512 کیلوبایتی( که برای راه اندازی ال سی دی 4.3 کافیه) و خروجی تصویر dsi هست(stm32f769). دیگه چرا باید از میکروی stm32f746 که رم پایینی داره و امکاناتش کم هست استفاده کرد.زیاد معقول به نظر نمیرسه. خوب اشکال نداره همه ی اینا بر می گرده به این سیستم آموزشی توی ایران که قدیمی و بر مبنای حفظ کردن و امتحان دادن هست معلومه که همیشه از دیگران عقب هستیم چون با تکنولوژی بروز جلو نمیریم. با این وضع فکر کنم کشورای آفریقایی از ما پیشی خواهند گرفت در سال های آینده.

سلام،

STM32F746 قطعه جدیدی هست و حداقل تا ده سال آینده منسوخ نخواهد شد. هرکس بسته به نیاز پروژه اش و امکاناتی که لازم داره قطعه انتخاب میکنه و فقدان این امکاناتی که نام بردید هیچ ربطی به منسوخ شدن قطعه نداره.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali_nm110

با سلام خدمت اعضا و مهندسین گرامی .
    من یک برد stm32f746zg دارم که وقتی متصلش میکنم به کامپیوتر LED5 که نشان دهنده over current روشن میشه و عملا برد از کار افتاده, حالا میخوام بدونم برد کلا سوخته یا میشه reactive کرد ؟؟
    توی سایت st هم یک PDF پیدا کردم که توضیحاتی داده بود راجب reactive کردن برد وقتی که به حالت over current میره نمیدونم به مشکل من اصلا ربط داشت یا نه چون من چیزی ازش نفهمیدم.
    ممنون میشم اگر هریک از عزیزان راهنماییم کنه.
    شما وقتی بیش از 500 میلی آمپر جریان از تغذیه برد بکشید این LED روشن میشه چون حداکثر جریان دهی پورت USB این مقدار هست.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951
    5
    0

اینکار رو انجام بدم به حالت عادی برمیگرده؟
    5
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

سلام،

STM32F746 قطعه جدیدی هست و حداقل تا ده سال آینده منسوخ نخواهد شد. هرکس بسته به نیاز پروژه اش و امکاناتی که لازم داره قطعه انتخاب میکنه و فقدان این امکاناتی که نام بردید هیچ ربطی به منسوخ شدن قطعه نداره.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

شما وقتی بیش از 500 میلی آمپر جریان از تغذیه برد بکشید این LED روشن میشه چون حداکثر جریان دهی پورت USB این مقدار هست.
    سلام.
    الان دائمی روشن مونده به چنتا لپ تاب متصل کردم ولی تغییری ایجاد نمیشه آیا اصلا میشه دوباره به حالت عادی برگردوند یا دیگه غیر قابل استفادست؟
    64
    15

بعید می دونم سوخته باشه .شما همین روش st link یعنی استفاده از پروگرامر تعبیه شده روی خود برد رو تست کن احتمالا باید میکرو بالا بیاد و بعد برنامه قبلی رو پاک کن .
    بعد شما واسه پروگرام برد از کدوم روش استفاده میکنید؟
صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11