ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی «ورود به سایت» کلیک کنید.





اگر فرم ورود برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمی‌شود، اینجا را کلیک کنید.





کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    2015/10/23
    57
    8

    مشکل با متغیرها در کدویژن

    با سلام
    من میخام عددی بزرگتر از 65535 رو داخل یک متغیر از نوع عدد ذخیره کنم.ولی مشکل دارم توی کدویژن.کسی میتونه کمکم کنه؟
    این تعریف متغیرها

    char h,m,s,time[32];
    long int timing;



    اینم کد حلقه while


    while (1)
    {
    rtc_get_time(&h,&m,&s);
    lcd_gotoxy(0,0);
    timing=(long)h*3600+(long)m*60+s;
    sprintf(time,"%02d:%02d:%02d:%i",h,m,s,timing);
    lcd_puts(time);
    delay_ms(200);
    }


    که h و m و s مقدار ساعت و دقیقه وثانیه هستند.
    در اصل میخوام مقدار ساعت رو به ثانیه تبدیا کنم.
    متغیر timing رو unsigned int هم قرار دادم که مشکلم حل نشد.
  2. #2
    2014/01/13
    90
    72

    پاسخ : مشکل با متغیرها در کدویژن

    نقل قول نوشته اصلی توسط hesam1995

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    با سلام
    من میخام عددی بزرگتر از 65535 رو داخل یک متغیر از نوع عدد ذخیره کنم.ولی مشکل دارم توی کدویژن.کسی میتونه کمکم کنه؟
    این تعریف متغیرها

    char h,m,s,time[32];
    long int timing;



    اینم کد حلقه while


    while (1)
    {
    rtc_get_time(&h,&m,&s);
    lcd_gotoxy(0,0);
    timing=(long)h*3600+(long)m*60+s;
    sprintf(time,"%02d:%02d:%02d:%i",h,m,s,timing);
    lcd_puts(time);
    delay_ms(200);
    }


    که h و m و s مقدار ساعت و دقیقه وثانیه هستند.
    در اصل میخوام مقدار ساعت رو به ثانیه تبدیا کنم.
    متغیر timing رو unsigned int هم قرار دادم که مشکلم حل نشد.
    همه چی درسته
    به نظرم عدد مورد نظر به درستی توی متغیر شما هم رفته ولی چون داخل تابع sprintf از %i استفاده کردید ، عدد به درستی نشون داده نمیشه

    اون سطر رو به شکل زیر عوض کنید

    کد:
    sprintf(time,"%02d:%02d:%02d:%li",h,m,s,timing);
  3. #3
    2015/10/23
    57
    8

    پاسخ : مشکل با متغیرها در کدویژن

    نقل قول نوشته اصلی توسط x935418

    مهمان عزیز شما حق دیدن لینک ها را ندارید

    عضویت

    همه چی درسته
    به نظرم عدد مورد نظر به درستی توی متغیر شما هم رفته ولی چون داخل تابع sprintf از %i استفاده کردید ، عدد به درستی نشون داده نمیشه

    اون سطر رو به شکل زیر عوض کنید

    کد:
    sprintf(time,"%02d:%02d:%02d:%li",h,m,s,timing);
    واقعا ممنونم.مشکلم حل شد
    ,
نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوعات مشابه

  1. تغییر ناخواسته مقدار متغیرها
    توسط edris.noei در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 2017/11/23, 07:32
  2. نحوه درست تعریف متغیرها
    توسط ehsan_faal در انجمن C , C++ , C#
    پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2014/06/27, 09:48
  3. پاسخ: 3
    آخرين نوشته: 2012/04/09, 12:57
  4. مشکل با کدویژن
    توسط ha$med در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 7
    آخرين نوشته: 2010/06/13, 20:39
  5. مشکل با کدویژن
    توسط eca_armin در انجمن میکروکنترلرهای AVR
    پاسخ: 8
    آخرين نوشته: 2009/08/27, 01:17

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •