اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده کم هزینه و زود بازده

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    ایده کم هزینه و زود بازده

    سلام به همه.
    مدتیه توی فکرم که به صورت مستقل یه ایده پیدا کنم و اگر شد اون رو به کالا تبدیل و نهایتا وارد بازار کنم. امروزه تقریبا همه چیز در بازار و با قیمت های مختلف وجود داره، بنابراین کالایی که قراره بیرون داده بشه باید دارای امکانات بیشتر و قیمت مناسب تری نسبت به کالای هم نوع خودش داشته باشه. از طرفی اگر قابل استفاده توسط اقشار مختلف با هر سن و سالی باشه که دیگه بهتره. با بررسی هایی که خودم انجام دادم دو مورد زیر نسبت به بقیه موارد طرفدارهای زیادی داره.
    1- بازی (فکری، کارتی، کنسول یا pc)
    2- زمینه موسیقی (سازهای الکتریکی، ایفکت های امیلی فایرها)

    *در مورد ایده 1:
    یه مدت روی دستگاهی مرکب از واقعیت مجازی و کنسول wii کار میکردم. این صورت که داخل دستگش ها و کفش هایی ژِروسکوپ، شتاب سنج و مقاومت خمشی قرار دادم که با حرکت دستها و انگشتان، دستها و انگشتان کاراکتر متناظرا حرکت میکرد و متناسب با حرکت پا، کاراکتر جلو و عقب میشد. در واقع تفاوت این دستگاه با دستگاه های کینکت و wii، کوچکتر و کارایی بیشتری است. این دستگاه به pc وصل میشه و فعلن تصمیم ندارم کنسول جداگانه ای بسازم براش (در حد تست است).

    * در مورد ایده 2: نواختن ساز بین همه افراد مخصوصا جوان ها زیاد شده. اما توی اپارتمان سر و صدا موجب سلب آسایش همسایه ها میشه. برای همین همون گیتار الکتریک رو جوری ساختم که داخل خودش یه آمپلی فایر بوده و این قابلیت رو داشت که مستقیما به هدست متصل بشه (دارای باتری شارژی بود). همچنین تعداد زیادی از پدال های ایفکت گیتار الکتریک رو هم به صورت نرمافزار و با کد نویسی روی fpga پیاده کردم که خروجی خوبی داشت. البته بگم که این هزینه این پروژه واقعن پایینه و در نتیجه قسمت مصرف کننده هم پایین میاد.

    ایده اول نیازمند زمان زیادی است ولی ایده دوم زمان و هزینه کاملاً پایینی نیاز داره. الان مشکله من اینه که کدوم یکی از این دو ایده بهتره و آینده بهتریه خواهد داشت؟ اصن ایده بهتره دیگه ای هم وجود داره؟
    ممنون میشم اساتید اهل فن کمکم کنن.

    ممنونم
    جدیدترین ویرایش توسط mohsen_k.nazar; ۱۴:۲۰ ۱۳۹۷/۰۱/۱۶.

    #2
    پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

    دوست گرامی
    نظر شما در رابطه با اولویت ایده دوم درسته و در حال حاظر سریعتر به بازدهی میرسه و از همه جالبتر اینکه در پاره ای موارد میتونه با نمونه های موجود در بازار رقابت کنه
    هر ابتکاری در زمینه آلات موسیقی از مواردیه که در کشور ما میتونه سود خوبی داشته باشه ....
    فقط در چند مورد دقت کنید
    شکل ظاهری وسیله ای که شما میسازید از مهمترین مسائل در بازاریابیه ....چون خیلی ها که اطلاعات چندانی ندارند به قول معروف عقلشون به چمشمونه .... دقت داشته باشید هر فروشنده بیسوادی میتونه محصول شما را به کپی کننده چینی ارائه کنه نمونه ارزانتر را با شکل ظاهری بهتر تحویل بگیره .....برای همین تبلیغات مهمه و در معرفی محصول باید به این موضوع توجه داشته باشید ذهن مصرف کننده با خصوصیات دقیق محصولتان آشنا سازید ....
    در زمینه آلات موسیقی وجود یک کیبرد تنها ( شبیه ارگهای گرانقیمت ولی بدون مدارهای داخلی و صرفا برای اتصال به PC ) بسیار خالی میباشد که البته برای ساخت نمونه زیبا و قابل رقابت آن نیازمند مقدار سرمایه گذاری میباشیم ....فکر کنم این مورد را هم بررسی کنید بد نباشه
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

      سلام
      ممنون از نظرتون. بله در مورد زیبایی خودم خیلی سختگیرم چون وقتی میخوام چیزی بخرم همه موارد (زیبایی، کارایی، نسبت هزینه به ارزش و ..) رو بررسی میکنم. برای همین میدونم زیبایی بر روی عوام خیلی تاثیر گذاره. از طرفی خوبیه کار من اینه که بیشتر برنامه نویسی روی میکرو یا fpga داره و از این رو کپی کردن این قسمتش کمی میتونه سخت باشه. در واقع یکی از اهدافم برای طرافی پدال های ایفکت گیتار برقی مبحث کاهش اندازه، حجم، قیمت و افزایش کارایی، کیفیت و جلوگیری از کپی شدن است.

      کیبورد خالی هم ایده خوبیه که قبلن به ذهنم رسیده بود ولی توجه کنیم که اکثر افرادی که موسیقی الکترونیک (نرم افزارهای کامیپوتر) کار میکنن غالبا یک کیبورد کامل (ارگ) دارن ولی در این مورد بیشتر تحقیق میکنم.
      پس در کل نظر شما مثبته. خوبه امیدوارتر شدم:various_024: بازم ممنون از وقتی که گذاشتین.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

        درود
        گیتار الکتریکی که واسش آمپلی فایر ساختید ساخت کدوم شرکت بود .بعد آمپلی فایر رو که داخلش گذاشتید صداش عوض نشد.احتمالا توی solo زدن روی کیفیت صدا یکم اثر بگذاره این آمپلی فایر.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

          دوست عزیز کله گیتار الکتریک رو خودم ساخته بودم. البته از یه پایه پلاستیکی برای بدنش استفاده کردم تا هزینه نمونه اولیه پایین بیاد.
          این امپلی فایر توی راه خروجی قرار داره و با یک سوئیچ قابل تغییر هست. بنابراین میتونه به امپ خارجی و یا به امپ داخلیه خودش متصل بشه.
          اگر داخل گیتار الکتریک رو دیده باشید فقط دارای آهن ربا، سیم پیچ دارای چند هزار دور سیم لاکی مسی، چند عدد ولوم، کلید تغییر اتصال پیکاپ ها و دو عدد خازن هست. که این خازن ها خودشون مثل یک فیلتر برای ایفکت گذاری عمل میکنه. در کل ساختار واقعن سادهای داره گیتار الکتریک. برای ساخت اون از کتاب های دو شرکت گیبسون و فندر استفاده کردم.
          از طرفی یک ایده دارم که پدال های رو به صورت یک صفحه لمسی روی خوده گیتار قرار بدم ولی هنوز تصمیم قطعی نگرفتم چون بنطرم استفاده از پا خیلی راحتتره.

          دیدگاه


            #6
            پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

            خوب مهندس الان صدایی که از این گیتار دست ساز بیرون میاد با صدای یه گیتار الکتریک ibanez یا esp یکی هست ... تو riff زدن یا سولو خوب جواب میده ...یا اصلا صداش در حد یه گیتار الکتریک هست ؟
            جدیدترین ویرایش توسط metalelec; ۱۲:۰۸ ۱۳۹۷/۰۱/۱۷.

            دیدگاه


              #7
              پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

              من صداش رو با سمپل هایی که از اینترنت دانلود کرده بودم مقایسه کردم. صدای خوب و بدون خراشی داشت. خروجی یک گیتار الکتریک در کل به صورت یک سیگنال متناوب با دامنه حدود 10 میلی ولت (ولتاژ القایی) است. فرکانس و کیفیت این سیگنال به موارد زیر بستگی داره:
              1- تعداد سیم پیچ پیکاپ ها
              2- نوع آهن ربای پیکاپ ها
              3- نوع پیکاپ ها (سینگل یا هامبوکر)
              4- نحوه اتصال پیکاپ ها به همدیگر
              5- زاویه قرار گیری پیکاپ ها
              6- نحوه سیم پیچی پیکاپ ها
              7 کیفیت سیم لاکی استفاده شده در پیکاپ ها
              8- مدار خازن و مقاومت ساده (فیلتر) داخل خود گیتار
              9- عایق کردن یا نکردن پیکاپ ها
              10- ایفکت های استفاده شده
              11- فاصله تارها تا سر اهنربای پیکاپ ها
              12- فرکانس سیگنال تولید شده
              13- و ...
              برای همین نباید انتظار داشته باشیم که دو تا گیتار با ساختار متفاوت صدای یکسانی داشته باشن. ولی به نظر چندتا از بچه های انجمن موسیقی دانشگاه صدای خروجی گیتار از نظر کیفیت مشکلی نداشت هرچند که به دلیل موارد ذکر شده ممکن بود از نظر فرکانس متفاوت باشه.

              دیدگاه


                #8
                پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                آره ...ولی اونا به صورت نظری احتمالا این گیتار رو تایید کردن باید در عمل دید موقعی که یه قطعه riff با این آهنگ زده میشه با یک گیتار الکتریک تجاری چقدر تفاوت داره

                دیدگاه


                  #9
                  پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                  سلام مجدد
                  حرف شما بی برو برگرد درسته. هر چیزی پیش از اونکه وارد بازار بشه باید از نظر کیفیت تجاری بررسی بشه. من نمونه ای که ساختم کاملا ساده و به صورت تفریجی بود و نه حرفه ای که بخوام دقت زیادی روی سیم پیچی و ... بزارم.
                  ونجلیس میگه موسیقی یه مسئله کاملا شخصیه. وقتی شما میرید یه ساز بخرید به صدای اون ساز توجه میکنید و بعدش زیبایی و قیمتش. در کل هیچ دو گیتاری در بازار صدای یکسانی نخواهند داشت برای همین نمی شه گفت کدوم گیتار بهتره مگر اینکه خیلی از پارامترهای اونها یکسان باشن. یک دسته بندی غیر رسمی برای گیتارها براساس کاربرد آنها در lead و rythm یا solo و riff است. مثلا یک نمونه گیتار گیبسون فقط و فقط برای riff استفاده می شه. به همین دلیله که خیلی از نوازندگان معروف مثل جو ساتریانی تعداد زیادی گیتار الکتریک با مدل های مختلف دارن.
                  ولی فکر کنم منظور شما شنیده شدن صدای صحیح هر نت باشه که در گیتار الکتریک معمولی (بدون ایفکت) باید تقریبا یکسان باشن. یعنی هر نت یک فرکانس مشخصی داره که اون رو با فرکانس متر بررسی کردم و حدود 70 درصدبه فرکانس اصلی هر نت نزدیک بود که به نظر خودم هنوز برای بهتر شدن جا داره.
                  در کل ممنون از وقتی که گذاشتین.
                  جدیدترین ویرایش توسط mohsen_k.nazar; ۱۷:۲۳ ۱۳۹۷/۰۱/۱۷.

                  دیدگاه


                    #10
                    پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده


                    درسته.دقیقا منظورم صدای هر نت بود که مثل گیتارای دیگه باشه.همیشه صدای هر گیتار با گیتار دیگه فرق میکنه و این قضیه وقتی اهمیت پیدا میکنه که بخوای یه قطعه رو از یه آهنگ کاور کنی با گیتار...کلا توی کاور کردن هیچ وقت مثل خود آهنگ اصلی در نمیاد .

                    در کل ایده بسیار جالبی میتونه باشه .اما قیمتش هم باید به صرفه باشه .

                    جدیدترین ویرایش توسط metalelec; ۱۷:۵۱ ۱۳۹۷/۰۱/۱۷.

                    دیدگاه


                      #11
                      پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                      نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها

                      درسته.دقیقا منظورم صدای هر نت بود که مثل گیتارای دیگه باشه.همیشه صدای هر گیتار با گیتار دیگه فرق میکنه و این قضیه وقتی اهمیت پیدا میکنه که بخوای یه قطعه رو از یه آهنگ کاور کنی با گیتار...کلا توی کاور کردن هیچ وقت مثل خود آهنگ اصلی در نمیاد .

                      در کل ایده بسیار جالبی میتونه باشه .اما قیمتش هم باید به صرفه باشه .

                      بله سه چیز خیلی خلی مهمه
                      1- قسمت
                      2- زیبایی
                      3- کارایی

                      در مورد کارایی که خودم وسواس زیادی دارم و همیشه سعی میکنم اون چیزی که بهترینه رو بسازم یا انتخاب کنم.
                      در مورد زیبایی که باید نمونه های مختلف گیتار رو بررسی کنم تا ببینم چه شکل ظاهری بیشترین کارایی، راحتی (اورگونومی) و زیبایی رو داره.
                      در مورد قیمت که خب ساخت نمونه خود به خود گرون در میاد ولی تولید عمده عموما ارزون تر میشه. البته اگر قرار شد به صورت جدی روی این موضوع کار کنم سعی میکنم حتما قیمت تمام شده رو در نظر بگیرم.

                      دیدگاه


                        #12
                        پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                        نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها

                        درسته.دقیقا منظورم صدای هر نت بود که مثل گیتارای دیگه باشه.همیشه صدای هر گیتار با گیتار دیگه فرق میکنه و این قضیه وقتی اهمیت پیدا میکنه که بخوای یه قطعه رو از یه آهنگ کاور کنی با گیتار...کلا توی کاور کردن هیچ وقت مثل خود آهنگ اصلی در نمیاد .

                        در کل ایده بسیار جالبی میتونه باشه .اما قیمتش هم باید به صرفه باشه .

                        یه موضوع دیگه ای هم که هست جنس بدنه گیتار هست. طراحی بدنه با چوب وقتگیر و گرونه. البته این روش برای اغلب گیتارها استفاده میشه. من توی این فکرم که بدنه گیتارها رو یا اغلبشون رو از پلاستیک و توسط پرینتر 3d بسازم. اینجوری هر شکلی رو میشه برای بدنه پیاده کرد و قیمتش هم کاملا ارزون میشه. از طرفی این مسئله نباید روی تعادل و وزن گیتار تاثیر بزاره. نظر شما در این مورد چیه؟

                        دیدگاه


                          #13
                          پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                          قبلا توی سایت instructable یه نفر گیتار الکتریک دست ساز ساخته بود با بدنه چوبی .به نظر من واسه بدنه گیتار چوب بهترین ماده هست . پلاستیک زیاد بدرد نمیخوره.اگه توی نت سرچ کنید در این مورد اطلاعات بیشتری میتونید بدست بیارید.

                          دیدگاه


                            #14
                            پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                            نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها
                            قبلا توی سایت instructable یه نفر گیتار الکتریک دست ساز ساخته بود با بدنه چوبی .به نظر من واسه بدنه گیتار چوب بهترین ماده هست . پلاستیک زیاد بدرد نمیخوره.اگه توی نت سرچ کنید در این مورد اطلاعات بیشتری میتونید بدست بیارید.
                            حتما بررسی میشه
                            جدیدترین ویرایش توسط mohsen_k.nazar; ۱۹:۳۴ ۱۳۹۷/۰۱/۱۸.

                            دیدگاه


                              #15
                              پاسخ : ایده کم هزینه و زود بازده

                              عاغا اگه واقعا یه سرمایه گذار مشتاق تولید ایده های جدید ساخته نشده و بعضا اختراع بود من دو تا دفترچه دارم پر ایده های ناب با بازدهی مالی زیاد. ایده هاییی که میدونم یه روزی از تک تکشون میشه پول در اورد ولی خوب موقعیتش پیش نمیاد :دی

                              دیدگاه

                              لطفا صبر کنید...
                              X